Fra ungdomstrænerne

Der har været stor tilslutning til rækken af Trekant-O-løb for børn i år, så det har bare været en fornøjelse at være med. Glade børn fra klubberne i Trekant-området har allerede givet den gas i Fredericia, Vejle og Middelfart, og på torsdag d. 6/6 er det sidste gang i år med løbet i Jelling. Det er med fri start mellem 17.15 og 18. Se mere i instruktionen i vedhæftede fil.

Torsdag d. 9. maj er der Trekant-O i Sønderskoven med start og mål ved Granhytten. Se instruktion i vedhæftede fil nedenfor.

Sidste torsdag var der 26 glade børn i Hannerupskoven, da OK FROS stod for det første løb. Der var gjort meget ud af det med startbokse, opløbsstrækning, opdatering af resultater på computerskærm, frugt og saft. Halvdelen af løberne kom fra OK SNAB, og det var Sofie H, Maja S, Alma H, Alfred L, Oscar L, Marie P, Lea G, Lærke L, Laura T, Lea H, Emil S, Axel Ö og Agnes P. Næste gang kan det være, at der kommer endnu flere, når det er på hjemmebane :)

Årets første Trekant-O for børn afholdes fra OK FROS' klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia på torsdag d. 2/5 med fri start mellem kl. 17.15 og 18.00.

Der er baner for begynder, let og mellemsvær, og det bli'r megasjovt ;) Se mere i vedhæftede invitation!

Igen i 2019 er der særlige orienteringsstævner for børn fra klubberne i trekantområdet. Trekant-O er for børn, der er forholdsvis nye i sporten, og som - i trygge rammer og med passende instruktion - gerne vil prøve at løbe rigtige orienteringsløb med startbokse, SI-brikker og tidtagning. Det foregår fire torsdage kl. 17.15 i maj og juni, og der er baner for begynder, let og mellemsvær. Trekant-O er sundt, sjovt og sejt!

I vedhæftede fil står der alt, hvad man behøver at vide, inkl. datoer og steder. I god tid forud for hvert løb kommer der også en specifik instruktion, som lægges på hjemmesiden og facebook.

Vi er godt i gang med forårssæsonen, og det er dejligt at konstatere, at der igen i år er mange ungdomsløbere, der møder op med stor glæde og entusiasme! For nylig er der sendt et nyhedsbrev ud til alle ungdomsløbere eller deres forældre. Vedhæftet nedenfor finder I nyhedsbrevet til alles orientering.

Som der plejer, kæmpes der også i år om sydkredsens ungdomspokal, og i det andet vedhæftede dokument kan I læse alt om den konkurrence - ikke mindst hvilke løb der tæller! På billedet ses Agnes og Axel, der har et par pokaler fra sidste års D12 og H12 at forsvare :)