Fra ungdomstrænerne

Kære ungdomsløbere

Her er kalenderen for 2022 som pdf: 2022 kalender ungdom.pdf

Print den og hæng den op på køleskabet. Her finder du alle træninger, åbne løb, u-kurser og sommerlejre. Der kan findes endnu flere løb i O-service i løbet af året, men i kalenderen er de vigtigste begivenheder for en ungdomsløber plottet ind.

Husk at vi holder et lille info-møde for forældre efter træning og inden spisning onsdag d 20/4.

På trænernes vegne de bedste o-hilsner og ønsket om en god påske /Lars

Kære ungdomsløbere!

Så er den lange vinter ved at være forbi. Mange af jer har deltaget i den ugentlige vintertræning for ungdomsløbere på Novaskolen, men i næste uge starter sommersæsonen 2022 op. Det betyder, at fra på onsdag d. 30. marts har vi igen fælles klubtræning hver onsdag, første gang som sædvanligt fra klubhuset ved Vejle Atletikstadion og med løb i Nørreskoven.

Ungdomstræning er hver gang kl. 17.15 til 18.30. Efter træning er der fællesspisning, når træningen er i Nørreskoven. Den samlede træningsplan kan ses på hjemmesiden.

Ungdomstræningen er som sædvanligt delt op på følgende hold (aldersangivelse er ca.-tal):

Vi takker for sæsonen 2021 og ser frem mod 2022, hvor vi håber at kunne starte alle aktiviteter op som planlagt:

Ungdomstræning om onsdagen fra kl 17.15-18.30 starter den 5/1-22 fra Novaskolen, Moldevej 5, Vejle.
Her vil være tilbud for 2 grupper:

• O-Fræs: Løbere op til ca. 10 år deltager i træningen i gymnastiksalen på Novaskolen. Træningen kommer til at bestå af opvarmning, øvelser med orienteringsmomenter, styrkelege, fangelege, stikbold og meget mere. Medbring indendørssko og drikkedunk. Hvis vi undtagelsesvis skal lave aktiviteter udendørs, vil I få besked inden træningen.
  • O-Puls: Løbere i alderen ca. 11 til 15 år. Der løbes udendørs med pandelampe i området omkring Nova-skolen, nogle gange i boligområderne, nogle gange i skovene og måske også på stadion. Der løbes trail, o-løb, o-teknik, intervaller mm. Vi skal have pulsen op, men det skal også være sjovt! Børnene vil blive delt op i to grupper efter alder og niveau, så alle kan være med. Børn på 10 år er som udgangspunkt med i hallen, men kan vælge at være med på O-Puls, hvis de gerne vil ud at løbe. Snak med trænerne den første gang.

Derudover har du stadig mulighed for at deltage i:

Kom til årets måske sjoveste ungdomstræning i OK Snab.

Vi byder på en aften med sjov, leg, løb og hygge. Arrangementet er for alle ungdomsløbere, både mini-, børne-, ungdoms- og juniorløbere.

Det foregår onsdag d. 8/12 kl. 17.15-19.15 ved ”Sneglehuset”. Kom gerne kl. 17.00 og få styr på din lampe, snørebånd og grej. Instruktionen starter kl. 17.15.

Læs om tilmelding og program i indbydelsen: Ungdomstræning 8-12-21.pdf

Sommersæsonen er slut, men det betyder bestemt ikke at ungdomstræningen går i hi for vinteren.

Fra onsdag den 27/10 foregår træningen som Natløb sammen med OK Gorm.
Mødested og -tid vil fremgå af den ugentlige mail. Der er tilmelding til disse natløb, som regel søndag aften, dette af hensyn til at få printet kort nok.