Nyt om klubben

Nyheder og informationer fra bestyrelsen, samt beretninger fra løb

U18-gruppen er blevet udtaget for efteråret 2021, og igen er Eva Örnhagen Jørgensen en del af gruppen, der kan se frem til 2 samlinger i løbet af efteråret. Første samling er i uge 42, hvor turen går til Sverige, og anden samling bliver i Danmark sidste weekend i november.

Stort tillykke med udtagelsen, Eva!

Læs mere her: https://do-f.dk/dansk-orienterings-forbund/nyhed/8340-udtagelse-til-u18-gruppen-efteraret-2021

SÅ blev de ugentlige træninger afsluttet med baner i Nørreskoven og Pizza i Klubhuset. Vi fik også endelig hyldet vores nykårne klubmestre...selv om de må vente lidt endnu på at få pokalerne med hjem.

EM i MTBO blev afholdt i Portugal i den forgangne weekend. Morten Örnhagen Jørgensen var, sammen med 11 andre danske ryttere, afsted for at vise de danske farver frem - forventningerne til det danske hold var høje efter det flotte VM i Finland tidligere på sommeren. MTBO-EM blev afholdt for både Junior- og seniorryttere, og selvom Morten stadig er sidste års junior, stillede han op i Senior-klasserne i de individuelle distancer.

Ida Agervig Kristiansson og Magnus Dewett har i weekenden været en del af det danske hold til World Cup finalen i Italien.

Der blev løbet Lang-distance og Mellem-distance i Cansiliglio-skovene, med udfordrende og kuperet terræn med masser af kurvedetaljer, og Sprint-stafetten blev afholdt i den italienske skisportsby Cortina d’Ampezzo.

Der var mange flotte danske præstationer, og også fra de 2 Snab'ere.

Søndag d. 3. oktober var der DM hold finale på programmet. En god håndfuld Snab’ere var stået tidligt op for at begive sig den lange vej med bussen mod Klinteskoven på Møn, hvor dette års DM Hold Finale skulle stå.

En del af os havde varmet op, med dagen forinden, at have løbet et træningsløb i den flade skov Ulvshale, hvor der næsten udelukkende var hjælpekurver på kortet. Men ganske anderledes var Klinteskoven, som bød på en ganske pæn kupering og et fint stinet, og med muligheden for at tage turistvenlige vejvalg langs med kanten af Møns Klint.

Underkategorier