Nyt om klubben

Nyheder og informationer fra bestyrelsen, samt beretninger fra løb

received 320437836788154Søndag d. 1.okt afholder Silkeborg Orienteringsklub Løvfaldsløbet.

Det er et super godt tilbud, hvis man gerne vil konkurrence-træne lidt ugen inden DM Hold-finalen i Broddingbjerg, eller bare vil prøve kræfter med noget af Danmarks fineste terræn. Som en ekstra finesse, er det endda den samme korttegner, så alene af den grund kan løbet have relevans. 

Terrænet er Danmarks fineste og mest varierede, og ikke brugt voldsomt mange gange de sidste 50 år. Der er almindelig orienteringsbaner fra knap 3km til hele 12km, og dertil også mulighed for at køre MTB-o.
Læs mere på løbet hjemmeside eller facebook-side

magnusDer er igen gode nyheder om vores dygtige eliteløbere.

Dagen inden, mange af dem troppede op sammen med alle os andre for at samle point i Divisionsmatchen i Gråsten (som vi jo vandt ;o)) havde de deltaget i testløb på Sjælland, for at komme i betragtning til det landshold, som skal vise Danmarks farver frem til EM d 4.-10. oktober. Det er årets sidste internationale mesterskab og foregår i det nordlige Italien omkring Gardasøen og Verona. Der skal kåres europamestre i sprintdisciplinerne: Knock-Out, Individuel Sprint og Sprint Mix stafet.

DJI 0437 lilleSikke en weekend, det har været. OK Snab har præsteret på højt niveau på så mange måder, at det er helt utroligt.

Lørdag var en mindre fraktion af klubben draget til DM Stafet 2023 ved Brahetrolleborg ved Faaborg. Det var en sindsygt varm dag, og helt befriende at komme ind under skovens skyggefulde træer, når det endelig blev ens tur. Og der blev hevet masser af metal hjem!

OK Snabs fantastiske H21-hold bestående af Jeppe Edvardsen, Linus Agervig Kristiansson og Magnus Dewett skrev intet mindre end klubhistorie ved at snuppe GULD. Der var spænding til det sidste! Magnus Dewett på sidsteturen lå i tæt kamp med OK Pan's sidstetur, men holdt sammen på det sidste og kunne løbe først over målstregen. Eva Örnhagen Jørgensen, Ida og Malin Agervig Kristiansson tog BRONZE i D21 i en mindst lige så spændende dyst om podieplaceringerne.
received 274834751991948 lille

GULD blev det også til Axel Örnhagen Jørgensen, Rasmus Edvardsen og Malthe Malik Svinth Kongsgaard i H16.Men ikke nok med det - SØLV ville vi også have med hjem til klubben. OK Snab's yngste herre-hold, H12, med Emil Skouenborg, Arn Franck og Oskar Gjørup Larsen, fik løbet sig op igennem feltet og endte på en flot 2.plads. Ligeledes kunne Thomas Skouenborg, Bjørn og Jonas Lindorf hive SØLV med hjem i H35, og Ulrika Örnhagen, Karina Skouenborg og Louise Gjørup ligeså i D35.

div 3Sikke da en fantastisk dag for OK Snab!

99 tilmeldte Snab'ere til dagens divisionsmatch i Gråsten, hvilket betød at vi kunne sætte det stærkeste hold nogensinde i klubbens historie. Mange snab'ere havde udvist stor fleksibilitet, og løb en anden klasse ned den sædvanlige, for at vi kunne få fyldt klasserne op, og dermed sikre os point. Det var også en nødvendighed, hvis vi skulle have en chance for at kvalificerer os til DM Hold - men hvor er det bare fedt, at så mange bakkede op. Selv vores dygtige eliteløbere viste snab-farverne frem, og indkasserede vigtige point til klubben. Den fælles bustur var prikken over i'et og snakken gik både på vejen derned og hjem. 

Og vi fik hvad vi kom efter - nemlig overbevisende SEJR over Sydkredsens andre klubber i 1.division. 

logosnabI weekenden var der DM Mellem i Grib Skov Nord med FIF Hillerød som arrangør. OK Snab kom hjem med mange flotte placeringer og medaljer i både ungdoms-, senior-elite og "veteran"-klasser. Banerne var sjove og meget afvekslende med både langstræk og nogle korte stræk, hvor det var med at holde styr på retningen.
Ulrika Örnhagen Jørgensen vandt GULD i D55 og Malin Agervig Kristiansson erobrede bronzen i D21. På herresiden blev det en tæt fight mellem Rasmus Edvardsen og Axel Ö Jørgensen i H16 - det endte med Bronze til Rasmus og lige udenfor podiet til Axel.
Læs DOF`s artikel her

Underkategorier