Hvis du er ny og har spørgsmål:

kan du kontakte vores formand: Flemming Jørgensen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 75 85 40 05.

Mange spørgsmål vil også kunne besvares ved at læse her på hjemmesiden.

Hvad er orientering?

Kort sagt drejer vores sport sig om at finde hurtigst muligt frem - helst i et ukendt terræn - uden andre hjælpemidler end kort og kompas.

Undervejs skal et antal poster passeres i rigtig rækkefølge.

Orientering er for alle aldersklasser og kan dyrkes på det ambitionsniveau, som passer hver enkelt. Børn kan typisk begynde for alvor, når de kan læse. I starten får de en "skygge" (træner eller forælder) med rundt, så de kan være trygge for ikke at blive væk. I den anden ende af skalaen har vi flere medlemmer, som har rundet de firs!

Orientering er en sport for alle, som holder af motion i frisk luft og natur - samtidigt med, at hjernen også kommer på arbejde!

Er orientering noget for mig?

- Kom og prøv!

Du er velkommen til at kigge ind omkring vores klubhus en onsdag kl. 17:45. (Men check lige i vores kalender, at vi løber i Nørreskoven!) Hav løbesko og passende løbetøj med. Andet udstyr låner du de første gange.

Ungdomstræningen starter nye hold på 3 forskellige niveauer ved forårssæsonstart, og det er lettest at følge med her, hvis man starter én af de første gange. Starter man op i løbet af sæsonen, vil vi så godt som muligt sørge for, at børnene introduceres til orienteringsløb, og kommer med ind i forløbet.

For børn under ca. 8 år er der Minitræning hver gang, her kan man starte op løbende.

Ved forårssæsonstart (normalt sidst i marts) kører vi et introduktionsforløb for voksne over ca 3 træningsaftener, men toget er ikke kørt, hvis du først opdager os lidt senere, - vi vil altid gerne hjælpe dig i gang med vores dejlige sport, du skal bare selv være lidt mere opsøgende.

Prøv at kigge dig lidt mere om på hjemmesiden - det kan give nogle indtryk af klubben.

Hvad sker der ellers i OK Snab?

Vi træner hver onsdag i sæsonen - gerne i  Nørreskoven, men også i Sønderskoven, Højen Skov, Munkebjerg, Tirsbæk, mm...
Sæsonstarten lægger vi dog altid i Nørreskoven, så vi kan bruge faciliteterne i vores klubhus på Vejle Atletikstadion.

Vi prøver at afholde fællesspisning hver gang, vi er i klubhuset. Det er et hit, specielt for børnefamilierne.