De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Vintertræningsløb.

I weekenden er det Koldings tur til arrangere vintertræningsløb, og de følger successen fra "Vandskellet" op og tilbyder et lignende koncept med mulighed for for-tilmelding, så man kan få et "rigtigt" kort. Der er også mulighed for at bare at møde op og løbe på et almindeligt papirprint.

Mødested: Fovsletgård, Fovsletgårdsvej 3, 6580 Vamdrup.

Instruktionen: Instruktion Fovslet.docx

Link til tilmelding: http://www.koldingorienteringsklub.dk/ny/index.php/kok-pittet

Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Corona har sat sit præg på mange klubbers afvikling af klubmesterskaber. Det er også tilfældet i OK Snab, hvor vi dog har fået afviklet både dag- og natklubmesterskaber i 2020/2021.

Men de forsvarende Nat-klubmestre 2021 har historisk kort tid til at nyde deres mesterskab! Natløbs-klubmesterskab 2022 afholdes nemlig d 16.marts 2022.

2022_Klubmesterskab_NAT_indbydelse (1).pdf

Kære Snab'ere.

Så er det blevet tid til Generalforsamling i OK Snab. Det bliver en aften, hvor det handler om klubben og dens medlemmer. Hvordan er det gået i årets løb og hvor er vi på vej hen? Du kan komme med ønsker, forslag eller spørgsmål til bestyrelsen, og du kan være med til at drøfte klubbens aktiviteter.

Årets generalforsamling i OK Snab afholdes onsdag d. 9. februar 2022 kl. 19:30 i klublokalet. Beretning udsendes senest 1 uge før generalforsamlingen.

Dagsorden kan ses her: Dagsorden GF OK Snab 2022.pdf

Vi håber at se dig til en spændende og hyggelig aften.

De bedste o-løbshilsner på bestyrelsens vegne

Louise Gjørup

Vintertræningsløb:

På lørdag d 22. januar 2022 afholder Melfar ugens vintertræningsløb i Kongebroskoven og Teglgårdsskoven på Hindsgavl-halvøen.

Mødestedet er Middelfart Stadion, Adlerhusvej 3, 5500 Middelfart. Læs Melfar's instruktion her.

Start-interval er som sædvanlig mellem kl 12.00-13.30, og posterne samles ind fra kl 14.30

Vel mødt :o)

Derudover....

OK Snab afholder Natløb-Klubmesterskab 2022 i slutningen af Natløbs-sæsonen 2021/2022 - det bliver nemlig onsdag d 16.marts til Natcup Syd. Så sæt kryds i kalenderen.

Indbydelsen kommer snart på hjemmesiden.

OG husk OK Snab's Teknikkursus for Sydkredsens løbere, som afholdes lørdag d. 26.februar 2022 kl. 09.00-16.00. Den indbydelse kommer også snart på hjemmesiden

OK Snab's ungdomsløbere er flyvende i det nye år!