De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Weekenden stod igen på DM. Denne gang hele 2 af slagsen.

Lørdag var der DM stafet i Blåbjerg plantage. Et spændende og svært terræn, hvor også mere erfarne o-løbere blev udfordret undervejs. OK Snab var repræsenteret med hele 11 hold og 3 hold kom hjem med medaljer.

Det blev til en flot sølvmedalje i D16 med Ella på 1. tur, Filippa på 2. tur og Agnes på 3. tur. Ella kom i mål som nummer 2 og den placering holdt hele vejen hjem. Vores dygtige junior drenge Jeppe E, Morten og Linus vandt bronze i H21. En samlet tid, som var hurtigere end vinderholdet i H20. Sidste medalje blev også af sølv, og den gik til Torben, Jesper og Flemming i H50.

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d 2.sept 2021 kl 19-21.30 på Atletikstadion.

Til stede: Flemming, Jesper, Louise, Dorthe, Helene, Lene, Lone R, Poul

Referent: Louise

4 unge Snab'ere - Eva, Jeppe E, Linus og Malin - havde debut på den internationale scene, som en del af det danske junior-landshold, til JWOC i Tyrkiet. En Guld-medalje, en podie-plads og MASSER af erfaring rigere, er de nu kommet hjem til DK igen. Læs med her i Eva's spændende beretning (Eva tager kortene med til næste træning i klubhuset, hvis det kunne have interesse for nogen).

Hej Snab'ere!  - Eva her!

I skrivende stund befinder jeg mig i højere luftlag og er på vej hjem fra Istanbul til København efter 10 intense dage ved juniorverdensmesterskaberne, der løb af stablen i Tyrkiet nær Istanbul.

Årets divisionsturnering afsluttes med et brag af en finale på Møns Klint søndag den 3. oktober. Sammen med Kolding repræsenterer vi Sydkredsen og skal kæmpe imod de stærke hold fra Nord og Øst.

Fælles bus ud og hjem søndag d.3.okt

Vi håber (som sædvanlig ) at få så mange med som overhovedet muligt, så derfor har vi booket en fælles bus – det er både nemmere, sjovere og billigere!

3 gode grunde til at tage med:

• Du kæmper for klubben! Husk, at man ikke kan trække ned i pointsystemet, hvis man har en dårlig dag. Man kan kun bidrage med plus-point.
  • Der bliver hygge, afslapning, kaffe og kortnørderi i bussen - og måske en quiz??
  • Du kan ikke modstå fristelsen for en tur i Møns spektakulære natur.

Mødetid og mødested:

Mødetider er som i sidste uge. Dvs kl 17.15 for ungdom i deres respektive grupper, og kl 17.30 for voksne til fælles velkomst/instruktion.

Vi mødes i Hastrup Plantage, nordvest for Thyregod. Der er start/mål fra Ågårdsvej lidt sydøst for krydset med Ny Ågårdsvej. Det forventes, at der kan kantparkeres. Koordinater: 55.939319 , 9.224212

Hastrup Plantage er, i modsætning til alle vores andre skove, nærmest pandekage-flad. Der blev løbet jysk-fynske mesterskaber i stafet i august, så kortet er helt opdateret. Der er lidt længere at køre end sædvanligt, men de seneste år er det gået godt med at lokke mange derud - og det er køreturen værd