De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

WOC2022 - Sikke en oplevelse!

En hel masse Snab'ere har, sammen med vores venner fra de andre WOC-arrangørklubber, arbejdet sammen og skabt et fantastisk VM-stævne. Fra postudsætning til forplejning, fra guarding-opgaver til karantæne , og ikke mindst de 6 WOCtour-løb - og man kunne jo blive ved!...så fedt at være en del af holdet!

(Husk det er muligt at dele jeres billeder fra WOC2022/WOCtour med resten af klubben, på linket i denne artikel.)

Det danske landshold havde nogle imponerende løb, inkl "vores" to OK-Snab løbere, Ida og Malin Agervig Kristiansson, hvilket tilføjede en ekstra dimension til oplevelsen. Sikke en oplevelse det var, at kunne heppe på Ida, Malin og alle de andre danske løbere!

Her er en Sommerhilsen fra Ungdomstrænerne. Rigtig god sommer til alle - heldigvis kommer mange med på U1 og U2, og så ses vi efter ferien

NyhedsbrevSNABungdom_juni22.pdf

I onsdags blev der sat punktum på en forrygende forårs-sæson.
Kaj havde lavet sjove baner i Pedersholms bløde bakker. Rikke bød på flødeboller til Mellemsværgruppen, da hun stopper som træner. Tak for indsatsen, Rikke.

Nu samles klubbens kræfter om WOC2022 og WOCtour. Vi glæder os til at byde verdenseliten velkommen til Trekantsområdet om ganske få dage.

Alle ønskes et fantastisk WOC2022 og WOCtour og en dejlig sommer.

Morten Örnhagen Jørgensen er udtaget til det danske MTBO-landshold, og skal derfor med til MTBO VM i Falun i Sverige 15-20 juli. Landsholdet er udtaget efter MTBO-DM - og der er gode muligheder for medaljer til de danske damer og herrer.

MTBO VM byder på et hårdt program med hele 5 konkurrencer på 6 dage: Mellem, Stafet, Lang, Sprint og Masse-start, og alle ryttere kører alle distancer.

Stort tillykke til Morten!

Læs DOF's artikel om MTBO-landsholdet her

Ufatteligt - det VM, som mange af os har arbejdet med i årevis, er lige om lidt!! Alligevel er det på en eller anden måde lykkedes at få stablet et træningsløb på benene onsdag. TAK Kaj. - Det ser rigtig sjovt ud, så forhåbentlig har mange mulighed for at komme og løbe.

Træningsløbet er i Pedersholm, som er et lille stykke skov mellem Ribe Landevej og Pedersholms Allé som er både teknisk og fysisk krævende. Læs venligst banelæggers instruktion her: Instruktion Pedersholm.pdf