Nyheder

De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

received 320437836788154Søndag d. 1.okt afholder Silkeborg Orienteringsklub Løvfaldsløbet.

Det er et super godt tilbud, hvis man gerne vil konkurrence-træne lidt ugen inden DM Hold-finalen i Broddingbjerg, eller bare vil prøve kræfter med noget af Danmarks fineste terræn. Som en ekstra finesse, er det endda den samme korttegner, så alene af den grund kan løbet have relevans. 

Terrænet er Danmarks fineste og mest varierede, og ikke brugt voldsomt mange gange de sidste 50 år. Der er almindelig orienteringsbaner fra knap 3km til hele 12km, og dertil også mulighed for at køre MTB-o.
Læs mere på løbet hjemmeside eller facebook-side

Grundet Skov på onsdag, en favorit her hos mig. Krævende og kuperet, godt kort og afkortede baner. 

Mødetidspunkt: kl 17.15 for børn/unge og kl 17.30 for voksne

Mødested/parkering: Nørremarkshallen, mødested 07 på oversigten. Parkering ved Nørremarkshallen kan være en udfordring, især hvis der er andre sportsarrangementer, så kom i rimelig tid.

logosnabEfter den fantastiske holdindsats i Gråsten, er vi klar til divisionsfinalen, DM Hold, den 8.oktober i Broddingbjerg ved Viborg. Hvor kunne det være vildt, hvis vi kan stille ligeså stærkt et hold der! Vi fejrer kvalifikationen med en hyggelig klubtur op til løbet.

Programmet står på fortræning i Vindum Skov og så selvfølgelig hygge og samvær.

Klubben giver et tilskud, der dækker forplejning og træningspas i Vindum. Deltagerbetalingen dækker overnatning svarende til kostprisen, alt efter om man vælger at overnatte i hytten eller på motellet.

Mere information kan findes i den vedhæftede indbydelse: Inbydelse klubtur til DM Hold 2023.pdf

Tilmelding på hjemmesiden senest 1.okt. For motellet dog senest 25.september: http://tilmeld.ok-snab.dk/

Betaling skal ske til klubbens konto: 9402 7256361 Angiv hvem betalingen dækker.

 

magnusDer er igen gode nyheder om vores dygtige eliteløbere.

Dagen inden, mange af dem troppede op sammen med alle os andre for at samle point i Divisionsmatchen i Gråsten (som vi jo vandt ;o)) havde de deltaget i testløb på Sjælland, for at komme i betragtning til det landshold, som skal vise Danmarks farver frem til EM d 4.-10. oktober. Det er årets sidste internationale mesterskab og foregår i det nordlige Italien omkring Gardasøen og Verona. Der skal kåres europamestre i sprintdisciplinerne: Knock-Out, Individuel Sprint og Sprint Mix stafet.

DSC 8534 lilleOK Snab's Eva Örnhagen Jørgensen til tops på sin sidste DM Lang som juniorløber.

Årets DM Lang lå i hænderne på Eva's egen klub OK Snab, og Rosenvoldskovene på nordsiden af Vejle fjord lagde terræn til den store begivenhed. Et jomfrueligt terræn i orienterings-øjemed med stejle skrænter, et detaljeret kurvebillede nede ved vandkanten og frodig bevoksning. Med andre ord en karakteristisk Vejle-skov.

De lange baner gav godt med udfordringer til løberne, da de mange højdemeter gjorde sit for at udfordre løbernes fysik. Hvert et stræk var en udfordring i sig selv, og det stillede samtidig høje krav til teknikken. Eva Örnhagen Jørgensen var allerede undervejs på banen godt med og kunne overhale et par af konkurrenterne undervejs. Dog gav nogle poster sidst på bane udfordringer til teknikken, da terrænet skiftede karakter og blev mere lusket og fladt. Men på trods af de drilske passager løb Eva Örnhagen Jørgensen over målstregen med hurtigste tid og vinder dermed GULD i D20.

Det er samtidig Eva's sidste år som juniorløber, og det må siges at hun afslutter med manér. Stort tillykke til Eva - vi glæder os til at se, hvad det kan drives til som seniorløber.


 sendt til Vejle Amts folkeblad sammen med det viste billede og et af Eva i skoven