De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Natløb i Vingsted på onsdag! Det er et herligt lille område tæt på Vejle, kortet er fint, og vi løber der sjældent. Helt bestemt et besøg værd

Der er to (lidt afkortede) svære baner, en mellemsvær og en let bane. Der kan startes mellem kl 17.30-1830.

Som skrevet i et tidligere nyhedsbrev til Ungdomsløberne, bliver der afholdt ungdomsklubmesterskab i bowling i OK SNAB lørdag d. 28/1.

En hel eftermiddag med o-løb, hygge og bowling - se vedhæftede invitation: Invitation Bowling 2023.pdf

Seniortræning er aflyst onsdag d.25.jan. Der opfordres istedet til at deltage i Natløbet i Vingsted.

Tilmelding senest d 23.jan - link til info og tilmelding her

OK Snabs Nat-klubmesterskab 2023 er tilbage ved NightChamp serien og afvikles Torsdag 9. februar 2023 i forbindelse med 5. etape af 2022/23 NightChamp-sæsonen, nærmere bestemt er det Vejlskoven ved Odder, der ejes af herregården Rathlousdal.

Det er tæt på perfekte rammer til vores Nat-Klubmesterskab 2023: kvalitetskort og baner, et ikke-slidt område og rimelig køreafstand. Udeblivelse vil være en skam.

Læs indbydelsen her: 2023_Klubmesterskab_NAT_indbydelse.pdf

På lørdag har vi vintertræning med de andre klubber i trekantsområdet, det er denne gang Staurby ved Middelfart, og det er MELFAR, der er arrangør.