Nyt om aktuelle klubmesterskaber

Så kan der igen sættes kryds i kalenderen!!

OK SNAB's Nat-klubmesterskab 2021 afvikles nemlig torsdag d. 18 nov 2021 i forbindelse med Night Champ serien. 

Stedet er Skanderborg Dyrehave, og indbydelsen kan findes her:  2021_Klubmesterskab_NAT_indbydelse.pdf

Og der er mindst 4 gode lokale muligheder for at pudse Natløbs-formen af inden! Som det fremgår af træningsplanen, så afholdes der nemlig Natløbs-træning i samarbejde med GORM d. 27.10.21 i Jelling, d. 03.11.21 i Nørreskoven, d. 10.11.21 i Gadbjerg og d. 17.11.21 i Sønderskoven. 

Derudover en general-prøve i form af DM-Nat d. 13.nov ;o)

 

Så blev Klubmesterskabet 2021 afviklet i Frederikshåb NV, og OK SNAB’s klubmestre 2021 kan nu offentliggøres!  

Der var lagt op til konkurrence i alle klubmesterskabs-klasserne, så der var god grund til at holde sammen på kortet og holde god fart i benene hele vejen rundt på banen.

Så er der startliste til klubmesterskabet på Søndag. Vi glæder os til at se jer alle - hele 55 Snab'ere er tilmeldt, og der er konkurrence i alle klasser!! Det bliver godt!! 

OK-SNAB's klubmester-startliste: 

2021_Klubmesterskab_OK-Snab_Startlister.pdf

Instruktion til stævnet og den "rigtige" startliste kan ses på OK Koldings hjemmeside  

Årets klubmesterskab i OK SNAB blev afviklet søndag d. 4. oktober i de bedst tænkelige rammer i Hjermind Skov ved Bjerringbro. Her havde Mariager Fjord OK arrangeret åbent løb som erstatning for det, der skulle have været DM-hold finale.

Det var perfekt o-løbsvejr i efterårsskoven, der virkelig var en fornøjelse af løbe i. Flot kurvebillede, blød og (mest) tør skovbund, bregner i stedet for brombær og brændenælder. Mere af det tak ;)

Hele 55 Snab’ere var mødt op i højt humør, så det var en flot syn ved starten med de mange klubtrøjer, der alle blev sendt afsted i ”vores vindue” mellem 12 og 12.30. Fedt at så mange havde taget turen nordpå.

Søndag d. 4. oktober afholdes årets klubmesterskab i OK SNAB. Det sker i forbindelse med det åbne løb i Hjermind Skov ved Bjerringbro, hvor der skulle have været løbet DM-hold finale - og hvor OK SNAB selvfølgelig skulle have været med ;) Det er således på toptunede kort i en spændende skov, at vi skal dyste om de ærefulde titler.

Læs alt hvad du behøver at vide i vedhæftede invitation fra arrangørerne Louise og John nedenfor. Der dystes i de sædvanlige A-klasser om klubmesterskabet, men I skal være opmærksomme på, at der også er mulighed for at løbe andre baner som f.eks. begynder for børn eller let eller mellemsvær for voksne, så alle kan få en tur i skoven. Se mere i O-service, hvor der er link til Mariager Fjord OK's invitation. Vi håber at se rigtig mange af jer til en god dag i skoven!