Aktuelle meddelelser fra trænerne

Natløb i Vingsted på onsdag! Det er et herligt lille område tæt på Vejle, kortet er fint, og vi løber der sjældent. Helt bestemt et besøg værd

Der er to (lidt afkortede) svære baner, en mellemsvær og en let bane. Der kan startes mellem kl 17.30-1830.

Seniortræning er aflyst onsdag d.25.jan. Der opfordres istedet til at deltage i Natløbet i Vingsted.

Tilmelding senest d 23.jan - link til info og tilmelding her

På lørdag har vi vintertræning med de andre klubber i trekantsområdet, det er denne gang Staurby ved Middelfart, og det er MELFAR, der er arrangør.

Torsdag d. 12.jan: Natløb i Bjerre Skov med start mellem kl 1745-1815. Der er en mellemsvær og to svære baner. Træningen kræver TILMELDING på http://tilmeld.ok-snab.dk/ senest mandag d.9.jan. Til gengæld vil der være trykt kort af god kvalitet til alle tilmeldte deltagere.

På onsdag (4.januar) er der mulighed for natløbstræning i Jelling Skov med start fra Gorms Klubhus fra kl 17.30.

Mødested: Abrahamsens gård, skovgade 27c, Jelling