Aktuelle meddelelser fra trænerne

Grundet Skov på onsdag, en favorit her hos mig. Krævende og kuperet, godt kort og afkortede baner. 

Mødetidspunkt: kl 17.15 for børn/unge og kl 17.30 for voksne

Mødested/parkering: Nørremarkshallen, mødested 07 på oversigten. Parkering ved Nørremarkshallen kan være en udfordring, især hvis der er andre sportsarrangementer, så kom i rimelig tid.

Vi træner i Nørreskoven - OG det betyder jo fællesspisning. Vel mødt

Mødetidspunkt: Børn/unge kl 17.15, voksne kl 17.30.

Mødested: Klubhuset ved Vejle Atletikstadion

På onsdag er løbet i Munkebjerg Vest, den vestligste del af Munkebjerg, som faktisk er kommunal, selvom der vist ikke er mange af byens borgere, der har opdaget det. Det må da vist være Danmarks bedste kommunale skov til orienteringsløb? 

Start/mål/mødested: er på cykelstien ved Sadelmagervej 14 . Der kan kantparkeres på Sadelmagervej, og vi regner med også at få lov til at anvende p-pladserne ved firmaerne på selve Sadelmagervej 14. (se mødested 13 på denne oversigt eller  mødested 060923.png )

Træningsløbet i morgen er i den bedste del af Munkebjerg, Midt. Skoven har tidligere været anvendt til forskellige stævner inkl DM'er, terrænet er noget af det aller-allerbedste, der findes i Danmark, men kortet var ved at være lidt gammelt. Jens Liengaard har nu revideret og lavet baner i de områder, der er gode. Der bliver print på "pretex" på mellemsvær og svære baner.

Så træner vi i Nørreskoven igen, og det er Axel og Rasmus, der har lagt baner.

Mødetid - som sædvanligt: kl 17.15 for børn/unge og kl 17.30 for voksne

Mødested: Klubhuset ved Vejle Atletikstadion.

Vel mødt.