Aktuelle meddelelser fra trænerne

Mødetid og mødested:

Mødetider er som i sidste uge. Dvs kl 17.15 for ungdom i deres respektive grupper, og kl 17.30 for voksne til fælles velkomst/instruktion.

Vi mødes i Hastrup Plantage, nordvest for Thyregod. Der er start/mål fra Ågårdsvej lidt sydøst for krydset med Ny Ågårdsvej. Det forventes, at der kan kantparkeres. Koordinater: 55.939319 , 9.224212

Hastrup Plantage er, i modsætning til alle vores andre skove, nærmest pandekage-flad. Der blev løbet jysk-fynske mesterskaber i stafet i august, så kortet er helt opdateret. Der er lidt længere at køre end sædvanligt, men de seneste år er det gået godt med at lokke mange derud - og det er køreturen værd

Mødetid og sted: Følg snitzlingen fra skolen og op til Spejderhytten "Nedre Skrædderbakke”. Fra spejderhyttens græsplæne er der instruktion, baneudlevering samt start og mål - altså alt hvad en orienteringsløber kan ønske sig samlet på et sted:-)

• Ungdom: "som de plejer", dvs kl 17.15 i de respektive grupper.
  • Voksne: vi genindfører fælles velkomst for de voksne, dvs mødetid er kl 17.30

Parkering: Pladsen til parkering er noget begrænset, så alle der kan, opfordres til at komme cyklende/gående. Der skal parkeres på p-pladserne ved Grejsdalens skole og i skolegården, dvs ca 50 biler i alt. I tilfælde af at det ikke er nok, så er der pladsen lige øst for jernbanetunnelen, hvor Ny Hornstrupvej og Vandværksvej mødes - der burde også kunne holde en 10-15 biler.

OBS. Beboerne beder om at der ikke køres på den grusbelagte del af Skrædderbakken - og der må IKKE kantparkeres på Skrædderbakken og ej hellere ved Øvre Spejderbakke.

Mødested og tid: Onsdag 1 september v Nørremarkshallen. Ungdom møder kl 17.15 og voksne møder Kl 17.30.

Parkering - opdatering fra Banelægger: Parkeringplads v Nørremarkshallen er udvidet betydeligt - med disciplineret parkering burde der være plads til alle biler. Ellers er der ekstra pladser på den nordlige del af P-pladsen ved Lukasskolen - op mod børnehaven Trip Trap Træsko. Og ellers længere væk ved Nørremarkcentret, det gamle sygehusvaskeri mv. Vi må ikke holde på de private veje omkring Nørremarkshallen.

Mødested og tidspunkt

På onsdag er mødestedet ved klubhuset.

• Ungdom (+forældre) kl 17.15.
  • Kortudlevering til alle fra kl 17.30-18.00
  • Fællesspisning fra ca kl 18.30-ca 20.00. 20 kr pr portion (>3 år). Vær fortsat opmærksom på at holde afstand etc.

OBS: Træningen på onsdag i Munkebjerg Midt, er en lukket træning kun for medlemmer af OK-Snab. "Nye eller nysgerrige" kan selvfølgelig stadig komme og prøve vores fantastisk sport ;o)