Årets OK SNAB-klubmestre i nat-orientering blev fundet i forbindelse med Night Champ i Åbjergskoven ved Horsens torsdag d. 20/2.

STORT TILLYKKE til OK SNAB's klumestre i natløb 2020:

D13-16: Olivia Fjordside Pagh
D17-44: Eva Örnhagen Jørgensen
D45-59: Lone Rasmussen

D/H60: Kate Nielsen

H13-16: Aksel Örnhagen Jørgensen
H17-44: Jeppe Edvardsen
H45-59: John Kristensen

Se resultaterne fra 4. afdeling af Vintercup i Hastrup Plantage lørdag d. 5/1 i vedhæftede fil nedenfor. Vedhæftet er også den samlede stilling efter 4 af 6 afdelinger af Vintercup 2019/2020.

Munkebjerg Vest har ikke været benyttet til Åbent løb siden DM Lang i 2014. Til gengæld er kortet nyrevideret, så der er lagt op til en fantastisk løbsoplevelse.

Udover at løbet danner ramme om divisionsmatcher i Sydkredsen's 2. og 3. division, så dystes der også om kredsmesterskabet for Sydkredsens ungdomsløbere.

Glemt sag - drikkedunk, mærket Loop. Efterladt hos Løberministeriet. Kontakt Lone på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. 61543444, for at aftale, hvordan du får den igen.

Grundet for få tilmeldinger til løbet i Sønderskoven søndag den 16/6, aflyses løbet som Åbent stævne. I stedet bliver det gennemført efter "træningsløbskonceptet", da banerne jo allerede er lavet.

Baneudvalget er det samme, mødested er fortsat ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle, og der kan startes mellem kl. 10.30 – 11.30.
Der vil bare ikke være kiosk, bemandet start, børnebane samt mulighed for bad. Der anvendes SI, og der vil som minimum være mulighed for at få sine stræktider. Sandsynligvis laves der også en resultatliste.

Til gengæld er prisen kun 20 kr, som betales på stedet. Der er ingen forhåndstilmelding, og alle er velkomne. Dermed er der fortsat mulighed for en lidt sjovt o-løb i de grønne bakker.