Årets klubmesterskab i natløb afvikles i forbindelse med Night Champ i Åbjergskoven ved Bygholm Sø i Horsens torsdag d. 20/2. Det foregår fra Horsens OK's klubhus, hvor der er toiletter, omklædning og bad, så der er ingen undskyldning for ikke at pudse pandelampen af og komme en tur i skoven.

Udførlig info findes i vedhæftede fil nedenfor. Hold tungen lige i munden og tilmeld dig på o-service, så vi kan være rigtig mange fra OK SNAB til at dyste om den ærefulde titel som klubmester i natorientering 2020 :)

Se resultaterne fra 4. afdeling af Vintercup i Hastrup Plantage lørdag d. 5/1 i vedhæftede fil nedenfor. Vedhæftet er også den samlede stilling efter 4 af 6 afdelinger af Vintercup 2019/2020.

Munkebjerg Vest har ikke været benyttet til Åbent løb siden DM Lang i 2014. Til gengæld er kortet nyrevideret, så der er lagt op til en fantastisk løbsoplevelse.

Udover at løbet danner ramme om divisionsmatcher i Sydkredsen's 2. og 3. division, så dystes der også om kredsmesterskabet for Sydkredsens ungdomsløbere.

Glemt sag - drikkedunk, mærket Loop. Efterladt hos Løberministeriet. Kontakt Lone på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. 61543444, for at aftale, hvordan du får den igen.

Grundet for få tilmeldinger til løbet i Sønderskoven søndag den 16/6, aflyses løbet som Åbent stævne. I stedet bliver det gennemført efter "træningsløbskonceptet", da banerne jo allerede er lavet.

Baneudvalget er det samme, mødested er fortsat ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle, og der kan startes mellem kl. 10.30 – 11.30.
Der vil bare ikke være kiosk, bemandet start, børnebane samt mulighed for bad. Der anvendes SI, og der vil som minimum være mulighed for at få sine stræktider. Sandsynligvis laves der også en resultatliste.

Til gengæld er prisen kun 20 kr, som betales på stedet. Der er ingen forhåndstilmelding, og alle er velkomne. Dermed er der fortsat mulighed for en lidt sjovt o-løb i de grønne bakker.