OK Snab indbyder til MTBO weekend den 26. og 27. september på hhv langdistance i Sønderskoven og mellemdistance i Nørreskoven/Bredballe.

Indbydelsen følger retningslinier og anvisninger om stævner fra DOF pr. 8/6. Ændres der på disse, eller myndighedernes regler, tilpasses løbet naturligvis dette.

Der er 2 små rettelser i forhold til den første indbydelse:
Vi tilbyder nu at køre med Touch-Free SI. Startinterval om søndagen er rykket til 9.30 - 10.30 grundet DM i MTB.

Indbydelse - version 2 (2020-09-18 17:45)

Instruktion

Startlister

Lørdag
   Klubvis
   Klasser

Søndag
   Klubvis
   Klasser

Resultater

Lørdag
   Resultater
   Mellemtider

Søndag
   Resultater
   Mellemtider

Liveresults

Ok Snab indbyder til DM Mellem i Grejsdalen den 28/8-21.

Grejsdalen er en eksotisk terræntype, som man ikke møder andre steder i Danmark. Modsat hvad mange tror, så er Grejsdalen stort set uden brændenælder og der er ikke mange brombær. Fint i bunden, men bakkerne er store! Flotte udsigter mange steder, men der er næppe tid til at nyde dem i det hårde terræn, hvor man samtidig skal være skarp i orienteringen. Vi har ikke holdt åbne løb i skoven siden 1986! Nu har vi igen muligheden, så kom og prøv det. Du vil ikke tro at det er Danmark"

Iflg reglementet, er området hermed lukket for deltagere.

Munkebjerg Vest har ikke været benyttet til Åbent løb siden DM Lang i 2014. Til gengæld er kortet nyrevideret, så der er lagt op til en fantastisk løbsoplevelse.

Udover at løbet danner ramme om divisionsmatcher i Sydkredsen's 2. og 3. division, så dystes der også om kredsmesterskabet for Sydkredsens ungdomsløbere.

Glemt sag - drikkedunk, mærket Loop. Efterladt hos Løberministeriet. Kontakt Lone på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. 61543444, for at aftale, hvordan du får den igen.