OK SNAB afholder 17. september 2017 divisionsmatch og åbent stævne.

2. div.: FROS/MELFAR, Odense OK, Faaborg OK, OK Syd

3. div.: West/Ribe, OK Esbjerg, Svendborg/OPI

Bemærk: Grundet meget beklagelige tekniske problemer var der fejl i resultater ophængt på stævnepladsen.
Vi har nu de officielle resultater klar ovenfor.

OK Snab afholder MTBO 26/5

Grundet den overvældende deltagelse, er det lykkedes os at få adgang til omklædningsrum i Søndermarkshallen i 11.time, så der nu alligevel tilbydes mulighed for bad.
Auf Grund der überwältigenden Beteiligung, ist es uns im letzten Moment gelungen Zutritt zu einem Umkleiderum in der Söndermarkshalle zu bekommen. Duschen is somit jetzt möglich.

DK: Indbydelse
Instruktion

DE: Einladung
Technische Hinweise

Startlister

Resultater pr. bane
Resultater pr. klasse

Løbet den 26/5 er 2. etape i Oksevejen-Tour, som byder på 4 løb i Danmark/Tyskland i
Kr. Himmelfartsferien.

Læs om de andre løb i den samlede indbydelse her: Oksevejen-Tour
Samlet instruktion

Tilmelding til de 2 etaper i Tyskland kan desværre ikke foregå via O-Service.
Du kan benytte dette link

Med angivelse af navn, klub, klasse og evt SI-nr

Aftenen før Vejlestafetten afholder vi sprint i Ulvedalen (Bredballe)
(Se også: Vejlestafetten 6/5 2017 )

Billeder

Årets Vejlestafet afvikles lørdag d. 6. maj i Tirsbæk.
(- Se også: Aftensprint i Ulvedalen 5/5 2017 )

Ændring pr. 24/4 - bemærk venligst:
Grundet hardwaremæssige udfordringer med Sportidents onlineposter, bliver Vejlestafetten 2017 afviklet uden TouchFree stempling. Posterne skal således stemples på helt alm vis.
Lejebrikker bliver naturligvis kun alm  SI-brikker og du skal kun betale 15 kr. i brikleje - også selvom du måske allerede har angivet at du vil leje en TouchFree.

Sprinten i Ulvedalen benytter dog fortsat den TouchFree registrering.

Tak for en herlig dag i skoven - det var dejligt at se jer!

Glemte sager:

sort/grå/gul superundertøje, mærke civilt - str XL Kan fås ved henvendelse til Lone Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. Tlf 6154 3444