Fra ungdomstrænerne

Det er dejligt, at vi må træne sammen igen! Vi har vintertræning for ungdom onsdage fra d. 3. marts til d. 24. marts kl. 17.15 - 18.30 (Mini-o dog kun til kl. 18.15). Der er følgende hold:

Mini-o, op til ca. 7 år. Vi er omkring stadion og gi’r den gas med lege, stafetter, orienteringsøvelser mm. Der må være en forælder med hvert barn.

O-Fræs, ca. 7-12 år. Vi er på og omkring stadion og nogle gange med rigtige o-baner. Der bliver trænet både teknik og løb. Her er det uden mor og far.

O-Puls, fra ca. 13-? år. Vi løber typisk 5-7 km, trail, o-løb, interval mm. Mest løb men også lidt teknik.

Som det fremgår af det nyhedsbrev, der er blevet sendt til alle klubbens ungdomsløbere og deres familier omkring nytår, og som er vedhæftet her nederst i opslaget, har trænerne forberedt sig og glædet sig til onsdagstræningerne hen over vinteren. Desværre er der med de gældende restriktioner ikke mulighed for at gennemføre nogen form for fælles træning. Vi melder ud til ungdomsløberne, lige så snart der bliver lempet på restriktionerne.

Der er ingen tvivl om, at både ungdomsløbere og trænere savner både det sportslige og sociale og glæder sig rigtig meget til at se hinanden igen. Forhåbentlig varer det ikke alt for længe, før vi igen kan komme i skoven og på stadion og løbe, træne, hygge mm. Hold humøret oppe så længe - og benyt jer af print-selv/selvtræning rundt omkring!

Der har været stor tilslutning til rækken af Trekant-O-løb for børn i år, så det har bare været en fornøjelse at være med. Glade børn fra klubberne i Trekant-området har allerede givet den gas i Fredericia, Vejle og Middelfart, og på torsdag d. 6/6 er det sidste gang i år med løbet i Jelling. Det er med fri start mellem 17.15 og 18. Se mere i instruktionen i vedhæftede fil.

Torsdag d. 9. maj er der Trekant-O i Sønderskoven med start og mål ved Granhytten. Se instruktion i vedhæftede fil nedenfor.

Sidste torsdag var der 26 glade børn i Hannerupskoven, da OK FROS stod for det første løb. Der var gjort meget ud af det med startbokse, opløbsstrækning, opdatering af resultater på computerskærm, frugt og saft. Halvdelen af løberne kom fra OK SNAB, og det var Sofie H, Maja S, Alma H, Alfred L, Oscar L, Marie P, Lea G, Lærke L, Laura T, Lea H, Emil S, Axel Ö og Agnes P. Næste gang kan det være, at der kommer endnu flere, når det er på hjemmebane :)

Årets første Trekant-O for børn afholdes fra OK FROS' klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia på torsdag d. 2/5 med fri start mellem kl. 17.15 og 18.00.

Der er baner for begynder, let og mellemsvær, og det bli'r megasjovt ;) Se mere i vedhæftede invitation!