Fra ungdomstrænerne

Vi takker for sæsonen 2021 og ser frem mod 2022, hvor vi håber at kunne starte alle aktiviteter op som planlagt:

Ungdomstræning om onsdagen fra kl 17.15-18.30 starter den 5/1-22 fra Novaskolen, Moldevej 5, Vejle.
Her vil være tilbud for 2 grupper:

  • O-Fræs: Løbere op til ca. 10 år deltager i træningen i gymnastiksalen på Novaskolen. Træningen kommer til at bestå af opvarmning, øvelser med orienteringsmomenter, styrkelege, fangelege, stikbold og meget mere. Medbring indendørssko og drikkedunk. Hvis vi undtagelsesvis skal lave aktiviteter udendørs, vil I få besked inden træningen.
  • O-Puls: Løbere i alderen ca. 11 til 15 år. Der løbes udendørs med pandelampe i området omkring Nova-skolen, nogle gange i boligområderne, nogle gange i skovene og måske også på stadion. Der løbes trail, o-løb, o-teknik, intervaller mm. Vi skal have pulsen op, men det skal også være sjovt! Børnene vil blive delt op i to grupper efter alder og niveau, så alle kan være med. Børn på 10 år er som udgangspunkt med i hallen, men kan vælge at være med på O-Puls, hvis de gerne vil ud at løbe. Snak med trænerne den første gang.

Derudover har du stadig mulighed for at deltage i:

Kom til årets måske sjoveste ungdomstræning i OK Snab.

Vi byder på en aften med sjov, leg, løb og hygge. Arrangementet er for alle ungdomsløbere, både mini-, børne-, ungdoms- og juniorløbere.

Det foregår onsdag d. 8/12 kl. 17.15-19.15 ved ”Sneglehuset”. Kom gerne kl. 17.00 og få styr på din lampe, snørebånd og grej. Instruktionen starter kl. 17.15. 

Læs om tilmelding og program i indbydelsen: Ungdomstræning 8-12-21.pdf

Sommersæsonen er slut, men det betyder bestemt ikke at ungdomstræningen går i hi for vinteren.

Fra onsdag den 27/10 foregår træningen som Natløb sammen med OK Gorm.
Mødested og -tid vil fremgå af den ugentlige mail. Der er tilmelding til disse natløb, som regel søndag aften, dette af hensyn til at få printet kort nok.

Skal du med til årets KUM (KredsUngdomsMatch), som foregår i Horsens fra d. 5/11 - 7/11 2021?

KUM er et arrangement på tværs af alder, klubber og kredse, og der konkurreres både individuelt samt mellem de 3 kredse Nord, Syd og Øst.
Samtidig rystes løberne sammen socialt, så du er sammen med dine venner fra U1/U2/Junior og møder dem fra de andre kredse.

Så er det tid for uddeling af skraldeposer.

Vi har igen fået området omkring Moldevej, Finlandsvej mv - så det er trappetræning, men til gengæld er det hurtige ruter ;o).
Vi håber på så mange hjælpere, at hver familie/gruppe kan klare uddelingen på ca. 1,5 time.

Alle hjælpende hænder er velkomne, men især ungdomsløbere og deres familier forventes at hjælpe, da pengene går ubeskåret til ungdomsløbernes startafgifter og tilskud til vinterens kurser.

Hvis du/I gerne vil hjælpe, men absolut ikke selv kan nå at hente poserne, så meld dig/jer alligevel. Så er der måske nogle andre der kan hente poserne, og få dem anbragt på din adresse.