Fra ungdomstrænerne

I den første uge af skolernes sommerferie kan alle OK Snab-børn komme med på o-løbssommerlejr. Sydkredsens U1-sommerlejr afvikles d. 1. - 5. juli og er for ungdomsløbere til og med det år, man fylder 13 år.

Der er meget mere info i vedhæftede indbydelse, så egentlig er der kun at sige, at vi håber, at rigtig mange Snab'ere har lyst til at være med. Det er smaddersjovt, det er i trygge rammer - og man får o-løbsvenner fra hele sydkredsen!

Til alle børn i OK Snab: på torsdag d. 17. maj afvikles årets første Trekant-O i Fredericia. Det er et vaskeægte børneorienteringsløb, og det bliver smaddersjovt! Se FROS' indbydelse i vedhæftede fil. Tilmeld dig ved at kontakte Lone R på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest på tirsdag - så sørger hun for samlet tilmelding. Trænerne vil forsøge at koordinere kørsel og skygning. Forældre er meget velkomne til at være med, så vi kan skygge alle dem, der har behov.

Når vi ikke træner i Nørreskoven, skiftes ungdomsløberne til at medbringe frugt.

Her kan du se, hvornår du skal have frugt med.

Er du ikke på listen, så er det bare fordi du får en tur i efteråret.

Trekant-O er 5 orienteringsstævner for børn på 5 torsdage i maj og juni måned, arrangeret på skift af de 5 klubber i trekantområdet.

Trekant-O er en mulighed for at komme ud og prøve kræfter med et "rigtigt" o-løb i trygge rammer. Det er tænkt som et tilbud til de yngste og dem uden så meget løbs-erfaring, men med de mellemsvære baner er der også udfordringer til de mere øvede.

Der var lagt op til hygge og socialt samvær i lørdags d. 6/1, efter at alle havde været en tur i skoven til 4. afdeling af vintercup. Det hele blev rundet af med, at årets klubmestre i bowling for ungdomsløbere blev kåret. Nedenfor kan man læse beretningerne fra vinderne - Thyra hos pigerne og Axel hos drengene.