Fra ungdomstrænerne

Det er efterhånden blevet en tradition, at ungdomsløberne tager ned og bowler i begyndelsen af januar. I år bliver det d. 5/1, hvor vi mødes i klubhuset og deltager i vintertræningsløbet, hvorefter vi hygger i klubhuset og efterfølgende kører sammen ned til bowlingcenteret. Se nærmere information i vedhæftede invitation.

Og husk så, at vi har ungdomstræning for de friske hver onsdag vinteren igennem. Første gang er onsdag d. 9. januar kl. 17.45. Vi løber i Nørreskoven eller på stadion, så kom og være med. Det bliver både med o-løb, styrketræning - og hvad vi lige finder på.

Husk pandelampen (vi har dog også nogle ekstra til udlån).

Til alle ungdomsløbere i OK Snab: Husk at melde jer til kredsmesterskabet på Rømø!

I forbindelse med 2. divisionsmatchen d. 30. september bliver vinderen af hver af ungdomsklasserne fra H/D10 op til H/D16 kåret som kredsmester i sydkredsen.

Samtidig uddeles sydkredsens ungdomspokal til den, der gennem sæsonen har samlet flest points i hver ungdomsklasse.

Kære alle børn. Så er der igen Trekant-O, denne gang i Middelfart. Som det fremgår af vedhæftede invitation (klik læs mere nedenfor), skal I være opmærksomme på, at den gamle Lillebæltsbro er lukket, så beregn ekstra køretid. Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med seje ungdomsløbere i skoven - nu også tilsat lidt syngende fynsk, efter at 5-Daw's er afsluttet ;)

Så er der instruktion til næste Trekant-O, der afholdes af vores venner i Kolding OK. Er du klar til endnu en sjov aften i skoven?

Det foregår i Marielund. Mødested: Kolding OK's klubhus, Bramdrupskovvej 40. Se mere i vedhæftede fil.

I den første uge af skolernes sommerferie kan alle OK Snab-børn komme med på o-løbssommerlejr. Sydkredsens U1-sommerlejr afvikles d. 1. - 5. juli og er for ungdomsløbere til og med det år, man fylder 13 år.

Der er meget mere info i vedhæftede indbydelse, så egentlig er der kun at sige, at vi håber, at rigtig mange Snab'ere har lyst til at være med. Det er smaddersjovt, det er i trygge rammer - og man får o-løbsvenner fra hele sydkredsen!