Fra ungdomstrænerne

Til alle ungdomsløbere i OK Snab: Husk at melde jer til kredsmesterskabet på Rømø!

I forbindelse med 2. divisionsmatchen d. 30. september bliver vinderen af hver af ungdomsklasserne fra H/D10 op til H/D16 kåret som kredsmester i sydkredsen.

Samtidig uddeles sydkredsens ungdomspokal til den, der gennem sæsonen har samlet flest points i hver ungdomsklasse.

Kære alle børn. Så er der igen Trekant-O, denne gang i Middelfart. Som det fremgår af vedhæftede invitation (klik læs mere nedenfor), skal I være opmærksomme på, at den gamle Lillebæltsbro er lukket, så beregn ekstra køretid. Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med seje ungdomsløbere i skoven - nu også tilsat lidt syngende fynsk, efter at 5-Daw's er afsluttet ;)

Så er der instruktion til næste Trekant-O, der afholdes af vores venner i Kolding OK. Er du klar til endnu en sjov aften i skoven?

Det foregår i Marielund. Mødested: Kolding OK's klubhus, Bramdrupskovvej 40. Se mere i vedhæftede fil.

I den første uge af skolernes sommerferie kan alle OK Snab-børn komme med på o-løbssommerlejr. Sydkredsens U1-sommerlejr afvikles d. 1. - 5. juli og er for ungdomsløbere til og med det år, man fylder 13 år.

Der er meget mere info i vedhæftede indbydelse, så egentlig er der kun at sige, at vi håber, at rigtig mange Snab'ere har lyst til at være med. Det er smaddersjovt, det er i trygge rammer - og man får o-løbsvenner fra hele sydkredsen!

Til alle børn i OK Snab: på torsdag d. 17. maj afvikles årets første Trekant-O i Fredericia. Det er et vaskeægte børneorienteringsløb, og det bliver smaddersjovt! Se FROS' indbydelse i vedhæftede fil. Tilmeld dig ved at kontakte Lone R på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest på tirsdag - så sørger hun for samlet tilmelding. Trænerne vil forsøge at koordinere kørsel og skygning. Forældre er meget velkomne til at være med, så vi kan skygge alle dem, der har behov.