Fra ungdomstrænerne

Der var lagt op til hygge og socialt samvær i lørdags d. 6/1, efter at alle havde været en tur i skoven til 4. afdeling af vintercup. Det hele blev rundet af med, at årets klubmestre i bowling for ungdomsløbere blev kåret. Nedenfor kan man læse beretningerne fra vinderne - Thyra hos pigerne og Axel hos drengene.

Se vedhæftede julehilsen med information om onsdagstræning for ungdom og vigtige datoer i 2018.

Der er fortsat masser af gode muligheder for ungdomsløberne, for at fortsætte træningen frem til jul.

Der er natløbstræning hver onsdag - se skov og tilmelding på Gorms hjemmeside:

Derudover er der åbne natløb, lørdagstræning og ungdomskurser, se mere i vedhæftede

På torsdag afvikles Trekant-O ved OK Gorms klubhus i udkanten af Jelling. Alle børn (med eller uden forældre) er velkomne - og du behøver ikke at have løbet o-løb før. Der er fri start fra kl. 17.15 - 18.00 og baner fra 1-3 km. Vi arrangerer fælleskørsel, hvis nogen har brug for det.

Kontakt Lone eller Ulrika, hvis du allerede nu ved, at du gerne vil med - eller hvis du er i tvivl om noget.

Vi ses!

Instruktion er vedhæftet

Hvilke løb tæller til Sydkredsen's Ungdomspokal, Trekant-O og meget andet, kan du læse om i Nyhedsbrev nr 1 for 2017, som er vedhæftet her.