Fra ungdomstrænerne

Kære alle børn. Så er der igen Trekant-O, denne gang i Middelfart. Som det fremgår af vedhæftede invitation (klik læs mere nedenfor), skal I være opmærksomme på, at den gamle Lillebæltsbro er lukket, så beregn ekstra køretid. Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med seje ungdomsløbere i skoven - nu også tilsat lidt syngende fynsk, efter at 5-Daw's er afsluttet ;)

Så er der instruktion til næste Trekant-O, der afholdes af vores venner i Kolding OK. Er du klar til endnu en sjov aften i skoven?

Det foregår i Marielund. Mødested: Kolding OK's klubhus, Bramdrupskovvej 40. Se mere i vedhæftede fil.

I den første uge af skolernes sommerferie kan alle OK Snab-børn komme med på o-løbssommerlejr. Sydkredsens U1-sommerlejr afvikles d. 1. - 5. juli og er for ungdomsløbere til og med det år, man fylder 13 år.

Der er meget mere info i vedhæftede indbydelse, så egentlig er der kun at sige, at vi håber, at rigtig mange Snab'ere har lyst til at være med. Det er smaddersjovt, det er i trygge rammer - og man får o-løbsvenner fra hele sydkredsen!

Til alle børn i OK Snab: på torsdag d. 17. maj afvikles årets første Trekant-O i Fredericia. Det er et vaskeægte børneorienteringsløb, og det bliver smaddersjovt! Se FROS' indbydelse i vedhæftede fil. Tilmeld dig ved at kontakte Lone R på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest på tirsdag - så sørger hun for samlet tilmelding. Trænerne vil forsøge at koordinere kørsel og skygning. Forældre er meget velkomne til at være med, så vi kan skygge alle dem, der har behov.

Når vi ikke træner i Nørreskoven, skiftes ungdomsløberne til at medbringe frugt.

Her kan du se, hvornår du skal have frugt med.

Er du ikke på listen, så er det bare fordi du får en tur i efteråret.