De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Det er efterhånden svært at få mudder på skoene, men det er sjovt at komme i skoven alligevel. Alle børn inviteres for sidste gang i år til Trekant-O, og denne gang er det OK Gorm i Jelling, der torsdag d. 14/6 er klar med baner til alle fra kl. 17.15. Start ved Abrahamsens Gård - Se vedhæftede instruktion.

Når EM i orienteringsløb for ungdomsløbere (EYOC) afvikles i Bulgarien 27. juni – 1. juli, stiller 2 eller 3 unge løbere fra orienteringsklubben i Nørreskoven til start. Eva Örnhagen Jørgensen er udtaget i D16, Morten Örnhagen Jørgensen er udtaget i H18 og Felix Isaksen er reserve i H16 og kommer afsted i tilfælde af afbud. Dermed er OK Snab repræsenteret ved EM for ungdomsløbere for andet år i træk.

Formand for talentudvalget i OK Snab, Helle Schou er meget glad på de unges vegne.
 - Det er stort og bestemt ikke hverdagskost, at vi har så mange udtaget til EYOC. Morten var også med sidste år i H16 og gjorde det rigtig godt, men ellers skal vi 5 år tilbage, siden vi sidst havde en løber med.

Kære alle børn. Så er der igen Trekant-O, denne gang i Middelfart. Som det fremgår af vedhæftede invitation (klik læs mere nedenfor), skal I være opmærksomme på, at den gamle Lillebæltsbro er lukket, så beregn ekstra køretid. Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med seje ungdomsløbere i skoven - nu også tilsat lidt syngende fynsk, efter at 5-Daw's er afsluttet ;)

Så er der instruktion til næste Trekant-O, der afholdes af vores venner i Kolding OK. Er du klar til endnu en sjov aften i skoven?

Det foregår i Marielund. Mødested: Kolding OK's klubhus, Bramdrupskovvej 40. Se mere i vedhæftede fil.

OK Snab var godt repræsenteret, da der var DM Sprint og Sprintstafet i weekenden i Hillerød, og kom hjem med medaljer i bagagen.

Ulrika Örnhagen Jørgensen kom øverst på podiet, da hun hentede guld i D50. Her blev det endda dobbelt-triumf for OK Snab, da Helene Nissen tog 2. pladsen. Sølvmedaljer blev det også til for Doris Blok i H/D90 og Flemming Jørgensen i H50.

Snyd ikke dig selv for Christinas fantastiske beretning fra årets voksentræningsdag:

Solen skinner og duggen er for længst forduftet fra det grønne græs. Fuglene kvidrer smukt denne pinselørdag. Det vrimler ind med voksne mennesker i alle aldre på det gamle VB stadion. Her plejer det at være hjulbenede øldrikkende publikummer i røde og hvide farver, men i dag kommer glade og forventningsfulde mennesker i halv-gennemsigtige blå, hvide og røde klubdragter med løbesko, der synger mod flisebelægningen.

Næste Trekant-O foregår på torsdag d. 24. maj i Søndermarkskoven ved Vejle og arrangeres af OK Snab. En god mulighed for alle børn til at løbe et rigtigt o-løb - lige her i vores egen baghave. Se instruktionen i den vedhæftede fil.