De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Torsdag d. 9. maj var der Trekant-O i Sønderskoven. OK SNAB var vært og Ulrika har skrevet følgende lille stemningsrapport:

"Der var god stemning omkring Granhytten i Sønderskoven torsdag aften. Hele 30 børn fra FROS, Melfar, Gorm og Snab fandt vej i den forårsgrønne skov - og selvom en regnbyge gjorde os våde, var humøret højt og alle gav den gas!
Trekant-O holder pause i denne uge, men torsdag d. 23.5 besøger vi Melfar og løber i Staurby Skov. Vi ses!"

Irene Gammeljord har sendt nedenstående lille fortælling om et køkkenholds udfordringer til fællesspisning i klubhuset. Læs den, til glæde og inspiration - og som reminder om, at vi har et fælles ansvar for, at vores gode fællesspisning skal blive ved med at fungere :)

"Jeg havde den store fornøjelse, sammen med tre medkokke, at lave mad for klubben den 1. maj. - Steen, Mads (hvis datter løber i klubben) og naturligvis Peter.

Pr. mail afstemte vi slagets gang, dvs. menu og mødetid i køkkenet. Jeg er normalt lidt svær at skræmme, men vi planlagde at lave mad til 90 personer, hvilket gav lidt sommerfugle i maven mht. komfur og øvrig køkkenkapacitet. Jeg startede med en Bilka-sprint på 20 minutter, inkl. parkering og pakning, så det føltes som en god start. 😊

Til alle tilmeldte:
Vi mødes så mange som muligt til fælles instruktion lørdag kl. 9:00 i vores lille klublokale. Det bliver lidt tæt - men Razorbacks har reserveret stadion. (Vi er velkomne til at smutte igennem det store klublokale.)

Efter instruktionen organiserer vi fælles kørsel.

Kører du direkte til Silkeborg, så regner vi med at være cirka kl. 10:30 på P-pladsen på Horsensvej ved Søbadet - koordinater:   56.148898, 9.555563 . Send helst en mail, hvis du vælger denne løsning (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

OBS: Vi løber på rene skærme - dvs. uden tidtagning. Brik ikke nødvendig. (Men et kompas er en god ting :-)

Vi glæder os! / Træningsudvalget

Torsdag d. 9. maj er der Trekant-O i Sønderskoven med start og mål ved Granhytten. Se instruktion i vedhæftede fil nedenfor.

Sidste torsdag var der 26 glade børn i Hannerupskoven, da OK FROS stod for det første løb. Der var gjort meget ud af det med startbokse, opløbsstrækning, opdatering af resultater på computerskærm, frugt og saft. Halvdelen af løberne kom fra OK SNAB, og det var Sofie H, Maja S, Alma H, Alfred L, Oscar L, Marie P, Lea G, Lærke L, Laura T, Lea H, Emil S, Axel Ö og Agnes P. Næste gang kan det være, at der kommer endnu flere, når det er på hjemmebane :)

Til den herlige divisionsmatch på Sukkertoppen 14/4 forliste jeg kompas, brik og definitionsholder. Jeg er næsten sikker på, at jeg har stoppet dem i en forkert rygsæk, lige da jeg var kommet ind efter løbeturen.

Hvis du var med, vil du så ikke godt kigge din (og eventuelle børns) rygsæk efter for "fremmedlegemer"? Tak for ulejligheden - jeg bliver meget glad, hvis jeg får udstyret tilbage.

Løbere og ledere fra TVO har sidste weekend haft en rigtig god tur til 10-mila [Tio-mila] i Skåne, som er en stor og traditionsrig stafet, hvor både elite og bredde er med. TVO er OK SNAB’s talentsamarbejde med OK Gorm og med deltagelse af løbere fra Kolding OK og OK Melfar, og i år var det lykkedes i fællesskab at komme afsted med tre hold.

Årets første Trekant-O for børn afholdes fra OK FROS' klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia på torsdag d. 2/5 med fri start mellem kl. 17.15 og 18.00.

Der er baner for begynder, let og mellemsvær, og det bli'r megasjovt ;) Se mere i vedhæftede invitation!

Klubhuset på Nørremarken kan vi ikke putte i bagagerummet eller tage med under armen, så når klubben er afsted til stævner i ind- og udland, er vi afhængige af nogle gode, bærbare løsninger.

Klubteltet er vores mobile klubhus, og nu har vi fået penge til tre nye, store tunneltelte med klublogo. DIF og DGI’s foreningspulje har bevilget det fulde beløb på 17.032 kr. i støtte, og teltene er allerede bestilt. Vi glæder os meget til at få dem!