De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Foråret spirer, aftenerne bliver lysere – og onsdag d. 3. april starter vi igen op med vores fælles onsdagstræning for alle i klubben. Som sædvanligt er det kl. 17.45, og den første gang er det fra klubhuset, Vejle Atletikstadion, med baner for alle i Nørreskoven. Se træningsplanen her.

Vi glæder os til at se en masse friske o-løbere, og vi er også klar til at byde nye ansigter velkommen. Weekenden forinden har der været Find-vej-dag, så måske er der nogen, der har fået lyst til at prøve mere. Der er opstartsforløb med instruktion for voksne, og der er ungdomstrænere klar til at tage sig af nye børn.

Foråret banker på døren, og snart er vi igen at finde i skoven om onsdagen. Skoven er vores ”legeplads”, og vi er selvfølgelig meget interesserede i at bidrage til, at den holdes ren og rar at færdes i. Derfor har bestyrelsen igen i år i meldt klubben til Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, hvor vi skal samle affald i Nørreskoven.

Vi mødes i klubhuset lørdag d. 30.03.2019 kl. 9.00 til introduktion, kaffe, te og rundstykker. Bagefter går vi i en tur skoven, og vi er færdige senest kl. 12.

Onsdagstræningen starter kl. 17.45

Kære Snab'ere!

Vores venner i Kolding OK har 50 års jubilæum, og i den forbindelse inviterer de til jubilæumsløb og -reception lørdag d. 30. marts. Se mere i indbydelsen.

3. og sidste afdeling af NatCup Syd blev afviklet i Nørreskoven fredag d. 8/3. Se resultater mm her.

På DOFs repræsentantskabsmøde blev OK Snab kåret til Årets Klub 2018.

Hjerteligt tillykke til os alle sammen!

Det er en super flot anerkendelse af det høje aktivitetsniveau og engagement, vi har i klubben.

Motivationen for kåringen til Årets klub 2018:

"Årets klub har gennem en årrække arbejdet med strategiske målsætninger, som har udmøntet sig i konkrete aktiviteter, som bl.a. omfatter frivillighed, børne- og ungdomsarbejde og voksentræning. Klubben har opnået en markant vækst i antallet af medlemmer i alle aldre.

Årets klub 2018 er OK SNAB.

Træningsudvalget gentager succeserne fra de seneste år og afholder en træningslørdag, specielt for voksne løbere. Selvstændigt løbende unge (min. mellemsvær) er også velkomne!

• Det er for dig, som måske har løbet et års tid, og gerne vil starte på de mellemsvære baner.
  • Der er for dig, som løber mellemsvær, og har lyst til at få lidt bedre greb om din orientering.
  • Og det er sørme også for dig, som har løbet svære baner i lang tid, men stadig har lyst til nye terræner og hyggeligt klubliv!
  • Det er kort sagt for alle, som kan holde på et kompas :-)

Vi håber, at vi som sædvanligt kan få nogle af de erfarne til at skygge, støtte, sparre og snakke med de knap så erfarne på et af træningspassene.

Vi har kig på spændende terræner og håber at kunne blænde op for yderligere detaljer snarest.

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag d. 11/5!

På træningsudvalgets vegne
Henning

På klubbens generalforsamling d. 28. januar blev der skiftet ud på to pladser i bestyrelsen. Vi sagde tak for en stor indsats i bestyrelsen til Jens Liengård, der har været kasserer, og Betina Lehrmann, der har været formand for arrangementsudvalget.

Nye i bestyrelsen er Helene Nissen som kasserer og Lene Edvardsen som formand for arrangementsudvalget. Se referat her.