De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Selvom vi er et stykke inde i det nye år, kan vi godt tåle at se tilbage på den hyggelige juleafslutning i december. Cecilia Uhlemann har skrevet nedenstående om hendes og far-Henriks oplevelser. Tak for det Cecilia :)

"Som debutanter ved årets Julenissenatfidusløb i Snab var jeg og min med-nisseløber Henrik så heldige at løbe med sejren...

Lørdag d. 5/1 blev årets første vintertræningsløb afviklet i Nørreskoven.

84 glade løbere var en tur i skoven i det dejlige vejr, hvor Malene havde sørget for udfordringer til alle med rigtig gode baner.

Resultater: Se vedhæftede PDF-dokumenter nedenfor.
Stræktider: Winsplits - klasser

Banerne er tilgængelige på O-track.

Det er efterhånden blevet en tradition, at ungdomsløberne tager ned og bowler i begyndelsen af januar. I år bliver det d. 5/1, hvor vi mødes i klubhuset og deltager i vintertræningsløbet, hvorefter vi hygger i klubhuset og efterfølgende kører sammen ned til bowlingcenteret. Se nærmere information i vedhæftede invitation.

Og husk så, at vi har ungdomstræning for de friske hver onsdag vinteren igennem. Første gang er onsdag d. 9. januar kl. 17.45. Vi løber i Nørreskoven eller på stadion, så kom og være med. Det bliver både med o-løb, styrketræning - og hvad vi lige finder på.

Husk pandelampen (vi har dog også nogle ekstra til udlån).

Til stede: Flemming, Jens, Helle, Jesper, Betina, Lone, Poul, Lars
Afbud: Ingen
Referent: Lars

Tid til at finde nissehuen frem. Så er indbydelsen til årets julenissenatfidusløb klar. Se vedhæftede nedenfor!

Der er poster for både store, små, unge og ældre nisser, så alle vil kunne få en sjov time i skoven.

Juniorlandsholdet er udtaget for 2019, og set med OK Snab-øjne er det meget glædeligt, at både Malin Agervig Kristiansson og Morten Örnhagen Jørgensen er med på listen.
Hjerteligt tillykke til jer begge!

Udtagelsen af Malin og Morten er et stort cadeau til de to unge løbere og deres meget seriøse indstilling til orienteringssporten.

Til stede: Flemming, Jesper, Lone, Helle, Jens, Betina, Poul, Lars
Afbud: Ingen