De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Mellemsvær, svær kort og svær lang fra onsdagstræningen 7/10 i Nørreskoven ligger hermed klar til Print selv. Posterne (skærmene) bliver hængende til fredag d. 9/10 kl. 18, banerne ligger som pdf nederst på siden, og der er garanti for våde tæer (i hvert fald på de svære baner...). Som sædvanligt er banerne også på O-track, så load up!

Husk de simple regler: hold afstand til andre i skoven, løb hen til posten men rør den ikke :) God fornøjelse!

Årets klubmesterskab i OK SNAB blev afviklet søndag d. 4. oktober i de bedst tænkelige rammer i Hjermind Skov ved Bjerringbro. Her havde Mariager Fjord OK arrangeret åbent løb som erstatning for det, der skulle have været DM-hold finale.

Det var perfekt o-løbsvejr i efterårsskoven, der virkelig var en fornøjelse af løbe i. Flot kurvebillede, blød og (mest) tør skovbund, bregner i stedet for brombær og brændenælder. Mere af det tak ;)

Hele 55 Snab’ere var mødt op i højt humør, så det var en flot syn ved starten med de mange klubtrøjer, der alle blev sendt afsted i ”vores vindue” mellem 12 og 12.30. Fedt at så mange havde taget turen nordpå.

Mellemsvær, svær kort og svær lang fra onsdagstræningen i Nørreskoven ligger hermed klar til Print selv. Posterne (skærmene) bliver hængende til fredag d. 2/10 kl. 18, og banerne ligger som pdf nederst på siden. Desuden er de på O-track, så load up!

Så er "Print selv" konceptet genoplivet for en stund, denne gang med mellemsvær og svære baner i Sønderskoven. Posterne (skærmene) fra onsdagstræningen bliver hængende til fredag d. 25/9 kl. 18, og banerne ligger som pdf til print selv nederst på siden. Desuden er de på O-track så load up!

OBS: poster på begynder og let bane er samlet ind!

Søndag d. 4. oktober afholdes årets klubmesterskab i OK SNAB. Det sker i forbindelse med det åbne løb i Hjermind Skov ved Bjerringbro, hvor der skulle have været løbet DM-hold finale - og hvor OK SNAB selvfølgelig skulle have været med ;) Det er således på toptunede kort i en spændende skov, at vi skal dyste om de ærefulde titler.

Læs alt hvad du behøver at vide i vedhæftede invitation fra arrangørerne Louise og John nedenfor. Der dystes i de sædvanlige A-klasser om klubmesterskabet, men I skal være opmærksomme på, at der også er mulighed for at løbe andre baner som f.eks. begynder for børn eller let eller mellemsvær for voksne, så alle kan få en tur i skoven. Se mere i O-service, hvor der er link til Mariager Fjord OK's invitation. Vi håber at se rigtig mange af jer til en god dag i skoven!

Deltagere: Flemming, Jesper, Lone, Helene, Lene, Poul, Helle (ref). Afbud: Lars

Pga. Corona kunne vi ikke være i klubhuset, så vi sad i solen på Flemming og Ulrikas terrasse.
Deltagere: Flemming, Poul, Helle, Lone, Lene, Helene, Jesper, Lars. Afbud: Ingen

Prøvede du at finde vej med OK SNAB i lørdags? Vi siger tak til alle, der var med til Find vej dagen ved vores klubhus på Vejle Atletikstadion. Vi håber I har fået smag på mere. Husk at vi har et intro-forløb i august/september. Man er også velkommen, selvom man ikke deltog i Find vej:

For alle interesserede - både voksne og børn/unge - har OK SNAB tilrettelagt et introduktionsforløb i august og september. Dette vil være et godt udgangspunkt til at lære at løbe o-løb.

Introduktionen giver kendskab til de grundlæggende principper, og ved hver introduktionsaften gennemgås forskellige emner før træningen.

Introduktionen tilbydes onsdage kl. 17.45 i forbindelse med klubbens ugentlige træningsløb, og foregår på følgende datoer: 19/8, 26/8, 2/9 og 9/9 2020. Træningen foregår fra Vejle Atletikstadion, bortset fra d. 2/9, hvor vi løber i Uhrhøj/Grejsdalen (se træningsplan).

Nedenfor ses også resultatlisten for dem, der prøvede den korte sprintbane rundt om klubhuset til Find vej: