De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Corona-tiden gør, at der er nogle aktiviteter, der efterhånden er blevet en ny form for normaltilstand. Vores print-selv baner har fungeret i 2 måneder og fortsætter foreløbig frem til sommerferien. Det har været en stor succes i den forstand, at der har været rigtig mange, der har benyttes sig af tilbuddet.

Mange klubber tilbyder efterhånden en form for print-selv baner, og mange Snab’ere tager rundt og løber andre klubbers baner. Samtidig benytter løbere fra andre klubber vores baner. Vi har observeret folk fra mindst 11 andre klubber, hvilket er glædeligt.

Vi må dog erkende, at vi savner at løbe rigtige kvalitets-o-løb med tidtagning, resultater, stræktider, på forhånd ukendte baner m.m., og at vi savner at kunne ses til træning eller på stævnepladser. Vi har ikke kunnet tage imod nye medlemmer hele foråret, så det glæder vi os også til at kunne gøre, når vi kommer på den anden side af restriktionerne. Men uanset er det glædeligt at se entusiasmen blandt klubbens medlemmer ved diverse tilpassede træningsaktiviteter!

Det har vist sig umuligt at gennemføre WOC2020 i oktober, så det er nu blevet besluttet, at det først vil blive gennemført i 2022.

Se mere på WOC's hjemmeside.

Deltagere: Flemming, Helle, Jesper, Poul, Lone, Helene, Lene, Lars

OK Snabs generalforsamling 2020 blev afholdt i klubhuset, Vejle Atletikstadion

Velkomst ved formand Flemming Jørgensen. Efter punkt 2 var der pause, hvor forsamlingen blev trakteret med kaffe og fastelavnsboller.

Orienteringsløb er i høj grad en individuel sport, som i disse Corona-tider i princippet kan dyrkes, uden at man udsætter sig selv eller andre for smittefare. Alligevel er der lukket ned for stævner og fællestræninger, da der selvfølgelig også er et stort socialt element i sporten, hvor man er i nærkontakt med mange mennesker på stævnepladser eller til træning i klubben.

Vi vil i OK SNAB gerne tilbyde o-løb i en form, hvor nærkontakten helt fjernes, så man tager alene i skoven, løber en bane og tager hjem igen. Vi kalder det Print et o-løb. Læs instruktionen og find ugens baner herunder!

Som følge af hele situationen med Corona-smitte i Danmark, har vi som forening fået henstillinger fra både DOF og Vejle Kommune, som vi selvfølgelig skal rette os efter.

Klubbens fællestræninger frem til sommerferien er aflyst. Dog er der åbnet op for, at man må sætte gang i visse udendørs idrætsaktiviteter, så ungdomstræning og TVO-træning er genoptaget i en Corona-tilpasset form.

Vi følger fortsat udviklingen og opdaterer løbende hjemmesiden. Træningsplanen her på hjemmesiden er med datoer for 2020, men foreløbig er alle træninger aflyst på ubestemt tid.

Aflysningerne gælder også alle åbne løb. Man kan følge med i O-service.

Bedste o-hilsner, bestyrelsen

Årets første divisionsmatch, der skulle have været afviklet søndag d. 5. april, er desværre aflyst!

Det samme gælder vores Find vej-arrangement, som skulle have været afholdt i Nørreskoven søndag d. 29. marts.

Orienteringsløb er en fantastisk sport. Det er sundt, sjovt og sejt, og det giver vitaminer til både hjerne og hjerte. Er det også noget for DIG? Der er kun én måde at finde svaret på det spørgsmål: Prøv det!

OK SNAB inviterer alle interesserede til at prøve o-løb til vores årlige Find-vej-dag søndag d. 29. marts i Nørreskoven. Der vil stå søde og rare og rutinerede o-løbere fra vores klub klar med råd og vejledning.

Se meget mere i vedhæftede pdf nedenfor.