De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Så er der igen tilbud om vokseninstruktion i forbindelse med et vintertræningsløb. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor. Det foregår lørdag d. 25/1 i Middelfart, hvor der skal løbes sprint, så det er en gylden mulighed for at forbedre sig lidt i den disciplin, der skal dystes i til sommerens WOC.

Tilbuddet retter sig primært mod

- dig, der løber let, men gerne vil i gang med mellemsvær

- dig, der løber mellemsvær, men gerne vil forbedre dig

- og dig, der har prøvet kræfter med svær, men gerne vil have lidt mere "glid" over orienteringen.

Til stede: Flemming, Helle, Helene, Jesper, Lene, Lone, Poul, Lars
Afbud: Ingen

Vi starter vinterens ungdomstræning op onsdag d. 8/1 kl. 17.45 – 19.00. I år foregår det som noget nyt på Vejle Idrætshøjskole, hvor vi har fået lov til at låne deres faciliteter.

Måske har I allerede læst om det i nyhedsbrevet før jul, men ellers kan I gense det her, hvor nyhedsbrevet er vedhæftet nedenfor. Træningen bliver afvekslende og kan foregå både inde og ude, så tag tøj og sko med til begge dele. Pandelampe er også altid en god ide, og desuden har klubben nogle til lån, hvis man skulle mangle. Der er mulighed for omklædning og bad efter træning.

Vi ungdomstrænere glæder os til nogle sjove aktiviteter, gode løb og hyggelige onsdage sammen med en masse af jer friske børn vinteren igennem!

Hjerteligt tillykke til Eva Örnhagen Jørgensen og Jeppe Liengård Caspersen fra OK SNAB, der er udtaget til DOFs nye U18 gruppe. Når Felix Isaksen er oppe i sædvanlige omdrejninger, forventer vi, han også kommer med.

U18 gruppen er en landsdækkende gruppe for 15-18-årige TC-løbere, og den er en del af DOFs nye landsholdsstruktur pr. 2020.

Den første onsdag i december var vi til årets sidste samling i klubhuset. Det traditionsrige julefidusløb for o-nisser var på programmet, så nissehuerne og pandelamperne var fundet frem og støvet af og blev båret på mange forskellige, kreative måder. Amanda og Rikke blev nr. 2 sidste år og havde derfor - traditionen tro - lavet banerne og opgaverne i år. Og lad det være sagt med det samme: der var udfordringer for alle, både unge og gamle!

Nova skolen har såkaldte eliteidrætsklasser for unge talenter, der i 7.-9. klasse gerne vil træne meget som en del af deres skolegang. Torsdag den 16. januar 2020 kl. 17-18.30 er der informationsaften på Novaskolen om eliteidrætsklasserne. Her i invitation til informationsaften og i informationsmateriale om eliteidrætsklasserne kan læses mere.

Malin Agervig Kristiansson er udtaget til Elitegruppen, og Ida Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson er begge udtaget til Udviklingsgruppen.
Hjerteligt tillykke med udtagelsen til jer alle 3.

Ida, der bliver seniorløber i 2020, og juniorløberne Malin og Linus bor i Trollhättan og er derfor ikke med til onsdagstræning i Snab. Men på stævnepladser i weekenderne er de 3 ofte en aktiv del af Snab-lejren, ligesom de i årets løb hyppigt har hentet DM-medaljer.