Nyheder

De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Det danske Juniorlandshold gjorde det rigtig godt ved årets Junior VM. Der blev ikke hentet medaljer, men løberne sikrede sig en række rigtig gode og lovende placeringer i konkurrencerne, hvor ca. 160 af hvert køn fra i alt 41 lande deltog.

Billedet er fra kvalifikationen til mellemdistancen, hvor Morten og 4 af de andre danske herre-løbere sikrede sig en af de kun 60 pladser i A-finalen.
Generelt løb Morten nogle gode og stabile løb og kan være rigtig godt tilfreds med sin indsats.

Juniorverdensmesterskab i Orienteringsløb i Århus-Silkeborg-området - det bliver stort - og det er lige om lidt. Kom og hep på Morten og de 11 andre danske løbere. Alle løbsdage kan der købes en åben bane (let/mellemsvære eller svære baner) i målområdet i perioden op til JWOC Tour’s angivne tidsrum - se tider mm i skemaet nedenfor.

Med et suverænt løb sikrede Malin Agervig Kristiansson sig GULD i D-18 på Sprintdistancen ved de europæiske ungdomsmesterskaber (EYOC) i Grodno i Hviderusland.

Malin førte løbet fra post 3. Hun vandt i tiden 11:12 og med hele 31 sekunder til nr 2. En imponerende indsats - og en afslutning for Malin på EYOC der ikke kunne være mere velfortjent:
Ved fredagens langdistance, afbrød Malin sit løb for at hjælpe en tilskadekommen løber. Af stræktiderne ses, at Malin faktisk førte D-18 fra post 3 til post 8, hvorefter hun har afbrudt sit løb. En flot og uselvisk handling man skal og bør udvise, men som ikke desto mindre afkræver den største respekt.

Eva Örnhagen Jørgensen hentede en flot 18. plads på langdistancen.

Forårets onsdagstræninger blev afsluttet med et fint løb, som Peter og Irene havde lavet til os i Sønderskoven.

Der var startbokse, starture og tidtagning, så blev der selvfølgelig også lavet en resultatliste. Den kommer her som vedhæftet pdf.

Og så hyggede vi os med bål og snobrød og medbragt mad :)

... og det er en god idé, allerede nu at sætte nogle x'er i kalenderen.

Vedhæftede pdf (klik læs mere nedenfor) indeholder den powerpoint, der blev vist ved spisningen efter onsdagstræning i sidste uge. Her kan man se nogle af de vigtigste datoer og begivenheder, og så er det i øvrigt en god idé at holde sig orienteret i o-service og her på hjemmesiden, ligesom der løbende vil blive sendt mails ud med information.

GOD SOMMER! - måske ses vi i skoven i ind- og udland :)

Onsdag d. 26/6 markerer vi afslutningen på forårets onsdagstræninger. Irene og Peter har gjort lidt ekstra ud af det og lavet noget, der ligner en rigtig konkurrence. Det er i form af et HYGGESTÆVNE med instruktion og tilmelding senest tirsdag d. 25/6, dog kun hvis man løber en svær bane. SE MERE i vedhæftede INSTRUKTION!

Stævneplads er naturlegepladsen i Sønderskoven. Vejret ser ud til at blive godt, så vi tænder bål og laver snobrød. Alle opfordres til at tage mad med, så vi kan spise sammen.

Tak til alle 107 deltagere som mødte op til træningsløb i Sønderskoven.
Resultater kan findes herunder:

Stræktider (winsplits)

Resultater (PDF)

O-track