De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Natløbet (Natuglen) i Grund Skov onsdag den 28/2 er, jf mail fra Jesper, OK Snab's natklubmesterskab. Fri start mellem kl 19 og 20 eller når det er mørkt. Instruktionen er her. Tilmelding via o-service. OBS: se mesterskabsklasserne nedenfor.

Seneste nyerhvervelse i Snabs depot er dette startur fra EMIT til 17.500 kr.
Starturet er finansieret af Nordea-fonden og skal bruges til fremtidige stævner:
Mange tak til Nordea-fonden for tilskuddet.

Sidste år løb fire ungdomsløbere fra OK Snab med en kredsungdomspokal i sydkredsen. Nu varer det ikke så længe, før 2018-sæsonen banker på døren, og i vedhæftede dokument, kan ungdomsløbere (og deres forældre) se, hvilke løb der tæller med i kampen om dette års kredsungdomspokal.

Onsdag d. 17/1 i klubhuset
Deltagere: Flemming, Poul, Jesper, Jens, Lone, Bettina, Helle, Lars (ref.). Ingen afbud.

På lørdag er der helt almindeligt træningsløb hos OK Melfar i Staurby Skov. Mødested er Strib Idrætsefterskole, Staurbyskovvej 6, Middelfart.

Snab-lokalet (det lille klublokale)

Skriv din booking ind, hvor den passer kronologisk

Dato / Starttid / Sluttid / Arrangement / Navn

60 deltagerne mødte op til lørdagstræningen i Haraldskær. Det lyder måske ikke af så meget, men når man tager i betragtning, at der var både U1 og U2 kurser denne weekend, er det faktisk fornemt. Der var rosende ord til familien Blok, som stod for banelægningen, udsætning af poster og ikke mindst tegningen af det nye område Høndal. Det er svært at lægge baner i Haraldskær, men det lykkedes altså ganske glimrende bl.a. pga. de nye muligheder udvidelsen af kortet har givet.
Resultater er tilgængelige på Livelox og O-track.dk. Splittider kan findes på Winsplits online.