De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Orienteringsløb er i høj grad en individuel sport, som i disse Corona-tider i princippet kan dyrkes, uden at man udsætter sig selv eller andre for smittefare. Alligevel er der lukket ned for alle løb og træninger, da der selvfølgelig også er et stort socialt element i sporten, hvor man er i nærkontakt med mange mennesker på stævnepladser eller til træning i klubben.

Vi vil i OK SNAB gerne tilbyde o-løb i en form, hvor nærkontakten helt fjernes, så man tager alene i skoven, løber en bane og tager hjem igen. Det kan vi gøre med det koncept, vi hermed tilbyder. Vi kalder det Print et o-løb. Læs instruktionen og find ugens baner herunder!

Som følge af hele situationen med corona-smitte i Danmark, har vi som forening fået henstillinger fra både DOF og Vejle Kommune, som vi selvfølgelig skal rette os efter.

Vi er derfor nødsaget til at aflyse alle klubbens egne aktiviteter foreløbig frem til 13. april. Dette er en forlængelse af den oprindelige aflysning frem til 27/3 og omfatter bl.a. ungdomstræning og TVO-træning, men også andre aktiviteter.

Træningsstart onsdag d. 1. april er således også aflyst. Vi følger fortsat udviklingen og opdaterer løbende hjemmesiden. Træningsplanen her på hjemmesiden er med datoer for 2020, men den første træning er altså aflyst og de videre datoer er med forbehold.

Aflysningerne gælder også alle åbne løb, deriblandt DM Nat, Danish Spring, divisionsmatchen og påskeløbet. Man kan følge med i O-service.

Bedste o-hilsner, bestyrelsen

Årets første divisionsmatch, der skulle have været afviklet søndag d. 5. april, er desværre aflyst!

Det samme gælder vores Find vej-arrangement, som skulle have været afholdt i Nørreskoven søndag d. 29. marts.

Orienteringsløb er en fantastisk sport. Det er sundt, sjovt og sejt, og det giver vitaminer til både hjerne og hjerte. Er det også noget for DIG? Der er kun én måde at finde svaret på det spørgsmål: Prøv det!

OK SNAB inviterer alle interesserede til at prøve o-løb til vores årlige Find-vej-dag søndag d. 29. marts i Nørreskoven. Der vil stå søde og rare og rutinerede o-løbere fra vores klub klar med råd og vejledning.

Se meget mere i vedhæftede pdf nedenfor.

Første søndag i februar havde vi vintertræningsløb, hygge i klubhuset og klubmesterskab i bowling for ungdomsløbere i OK SNAB.

Ulrika havde lavet fine baner til alle, og solen kiggede frem, så vi havde en supergod tur i skoven, hvor alle gav den gas. Efter et varmt bad hyggede vi i klubhuset med boller, saft og o-banko, så alle fik trænet definitionerne - også de norske :) Til sidst kørte vi ned i bowlingcentret og fandt årets unge klubmestre i bowling.

På Sydkredsens klubledermøde den 3.2. modtog Kate Nielsen Sydkredsens æresplatte 2020.

Ud over at Kate i mere end 30 år har været aktiv i OK Snab både i klubliv, bestyrelse og som voksentræner, har Kate været formand i Sydkredsen i omkring 10 år.

Hjerteligt tillykke til Kate med denne flotte og meget velfortjente hæder.

Sidste års modtager, Finn Hove, OK Syd overrakte æresbevisningen med følgende begrundelse:

Her kommer vinterens tredje og sidste tilbud om vokseninstruktion i forbindelse med et lørdagstræningsløb. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor. Det foregår lørdag d. 8/2 i spændende og udfordrende terræn i Jels, hvor der igen skal løbes skov-orientering. Intruktionen står Henning Schou for, så man er i kompetente hænder, når der introduceres til alt fra kurver og signaturer til kompas- og bom-teknik!

Tilbuddet retter sig primært mod

- dig, der løber let, men gerne vil i gang med mellemsvær

- dig, der løber mellemsvær, men gerne vil forbedre dig

- dig, der har prøvet kræfter med svær, men gerne vil have lidt mere "glid" over orienteringen.

Louise skal have tilmeldinger senest onsdag d. 5/2, så skynd dig :)

Trekantklubbernes vintertræning den 29.2. på nytegnet kort over Vingsted kombineres med et fællesarrangement om sommerens VM.

Kom og vær med og hør om alt det, der skal ske frem mod og under WOC2020.

Arrangementet er for alle medlemmer af trekantklubberne med interesse for WOC2020 uanset involvering.

Tilmelding i GormEvents 17.2. hhv 24.2, se mere nedenfor.