De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Vi har noget på sinde,

vi vil gerne skabe et juleminde...

Så er indbydelsen til dette års julefidusløb klar! Der vil være noget for alle, så tag din bedste holdkammerat under armen og tilmeld jer før konkurrenterne!

Vi glæder os til at se jer:)

Hej Snab'er!

Der tilbydes voksentræning med instruktion til tre vintertræningsløb (16/11, 25/01 og 08/02) - læs detaljerne i indbydelsen:

instruktions_lørdage_indbydelse_et_sted_i_Fredericia.pdf

Ingemar Christian Schjøth er stille sovet ind d. 27. september. Han blev 91 år. Ingemar Schjøth var en af initiativtagerne, da Orienteringsklubben SNAB, Vejle blev stiftet ved en ekstraordinær generalforsamling i Vejle Roklubs orienteringssektion på Rutebilcaféen d. 18. maj 1954, hvor Ingemar også blev valgt som klubbens første formand.

Deltagere: Flemming, Lone, Helene, Lene, Helle, Jesper, Poul, Lars
Afbud: Ingen

OK SNAB er flot repræsenteret, når Dansk Orienterings-Forbund sender et hold unge o-løbere til JEC, Junior European Cup i Frankrig i weekenden 27.-29. september, hvor der konkurreres i sprint, langdistance og stafet. Det er de tre søskende Malin (D18), Ida (D20) og Linus (H18) Agervig Kristiansson samt Jeppe Edvardsen (H18), der er udtaget til at bære de danske farver.

Billedet er fra DM stafet, hvor Jeppe (midt) og Linus (t.h.) vandt bronze med Felix.

Også Morten Örnhagen Jørgensen skulle have været med til JEC, men må desværre melde afbud pga. en skade.

Weekendens åbne løb i Munkebjerg Midt, der først og fremmest var divisionsmatch i sydkredsens 2. og 3. division, fungerede samtidig som kredsmesterskab for sydkredsens ungdomsløbere. Her var OK SNAB godt med repræsenteret med 4 kredsmestre af 8 mulige.

OK SNAB’s kredsmestre 2019 blev Agnes i D12, Axel i H12, Olivia i D14 og Eva i D16. Tillykke!

Kom og hør om det spændende VM, vi afholder 6.-11. juli 2020.

Mens vi spiser fortæller vi lidt, og efter afrydning, ca. kl. 19:45, fortæller vi mere om arrangementet og om, hvad man kan hjælpe med.
Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål.

Vi regner med at slutte ca kl 20:30.

Alle orienteringsløbere kommer til at bomme (ellers løber de for langsomt tongue-out ). Det vigtige er at minimere bommet, og det gør man først og fremmest ved at reagere hurtigt. Ofte vil man føle en usikkerhed inden et bom, pga. manglende kortkontakt, uoverensstemmelse mellem kort og terræn e.l. Man skal forsøge at være opmærksom på denne usikkerhed, og anvende den som en ’trigger’, så man hurtigt får reageret på det eventuelle bom, og derved hurtigt kommer tilbage på ret kurs.