De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Som det fremgår af det nyhedsbrev, der er blevet sendt til alle klubbens ungdomsløbere og deres familier omkring nytår, og som er vedhæftet her nederst i opslaget, har trænerne forberedt sig og glædet sig til onsdagstræningerne hen over vinteren. Desværre er der med de gældende restriktioner ikke mulighed for at gennemføre nogen form for fælles træning. Vi melder ud til ungdomsløberne, lige så snart der bliver lempet på restriktionerne.

Der er ingen tvivl om, at både ungdomsløbere og trænere savner både det sportslige og sociale og glæder sig rigtig meget til at se hinanden igen. Forhåbentlig varer det ikke alt for længe, før vi igen kan komme i skoven og på stadion og løbe, træne, hygge mm. Hold humøret oppe så længe - og benyt jer af print-selv/selvtræning rundt omkring!

Det er svære tider, og også idrætten er hårdt ramt af nedlukninger. Heldigvis har orienteringssporten print-selv konceptet, der fortsætter i trekantklubberne – med en kraftig opfordring om at være meget opmærksomme på de skærpede forsamlings- og afstandskrav, så vi kan opretholde denne aktivitet! Hold dig opdateret og find kort i vores træningsplan.

2021 blev skudt i gang med manér, da vi i årets første weekend indviede Det store Vandskel i bedste print-selv stil. Stor tak til Henning for et superflot nytegnet kort over området ved kilderne til Gudenå og Skjern Å! Der var lavet fine baner i det fantastiske terræn, der til lejligheden var klædt helt i hvidt. En trods alt lovende start på 2021.

Vi har ikke overblik over, hvor mange der har printet og løbet, men hele 135 løbere har lagt baner på o-track! Der har været væsentlig flere derude over de to dage, og da o-løbere er gode til at overholde restriktionerne, kan vi kun glæde os over det store fremmøde.

OK SNAB siger godt nytår med seks O-baner på et helt nytegnet kort!

Området ved Skjernåens og Gudenåens udspring byder på utrolig smuk natur, som I må huske at nyde undervejs.
Terrænet er knap så hårdt som vi er vant til fra skrænterne omkring Vejle Fjord, så det sædvanlige repertoire af baner er udvidet med en svær bane i XL-længde.

LÆS INSTRUKTIONEN (vedhæftet herunder) og print den bane, du har lyst til at løbe.

1/1 2021: Sidste nyt fra skoven

Vi ændrer datoen for generalforsamlingen til onsdag d. 24. marts 2021 i klubhuset, Vejle Atletikstadion. Pga. restriktionerne kan vi selvfølgelig ikke afholde den som planlagt d. 27. januar, men vi planlægger efter at det er muligt i slutningen af marts. Indkaldelse vil blive sendt ud til klubbens medlemmer senest 14 dage før.

Kære alle i OK SNAB og alle andre interesserede orienteringsløbere.

OK SNAB inviterer til jule-corona-træning i den del af Nørreskoven, som hedder "Polakkerskoven". Det er en del af Nørreskoven, som vi ikke bruger så meget, og normalt når banerne ikke helt derud, når vi løber fra klubhuset. I 1658-1660 under svenske-krigen huserede polske lejesoldater og gjorde både skov og by usikker. Et sagn fortæller, at det er 23 af disse polakkers kranieskaller, som er indmuret i Vejle Skt. Nikolaj Kirkes nord-mur - vi kan anbefale en turist-tur til Kirkegade efterfølgende, skallerne ses tydeligt. Og skoven skulle være sikker nu!

Kortet er nyrevideret. Alle baner løbes på målestoksforholdet 1:7500, ækvidistance 5 m.

PDF'er ligger til print-selv nederst på siden, når du klikker læs mere.

Ida, Malin og Linus Agervig Kristiansson er udtaget til landsholdets U23-gruppe for 2021.
Der er i alt udtaget 17 løbere i alderen 19-23 år. Det primære mål for gruppens løbere er, at de fortsat udvikler sig gennem træning og konkurrencer, og at de opnår erfaring med, hvad det vil sige at præstere på højt internationalt niveau.

Eva Örnhagen Jørgensen er udtaget til den landsdækkende U18-gruppe. Til denne gruppe udtages halvårligt. I foråret planlægges med 2 samlinger: 8.-10. januar og 21.-24. maj.
Der er i alt udtaget 22 løbere i alderen 15-18 år. Her arbejdes også med løbernes udvikling, ligesom der arbejdes frem mod deltagelse i internationale konkurrencer.

Hjertelig tillykke med udtagelserne til jer alle 4. Vi glæder os over, at Snab er så flot repræsenteret, og ser frem til at følge jeres udvikling og indsats. Vi håber, der i 2021 kan afvikles internationale konkurrencer, hvor I kan vise de rød-hvide farver frem på fornem vis.

Julen 2020 bliver i højere grad end sædvanligt en hjemmejul pga. corona og helligdagene falder, så mange formentlig har lang juleferie. Trekantklubberne gør derfor lidt ekstra ud af juletiden og arrangerer print-og-træn-selv corona jule-o-løb. Skærmene kommer til at hænge i skoven en uge, kortene skal man selv printe og løbene kommer på O-track.

Følgende bliver tilbudt:

Lørdag d. 19/12 – fredag d. 25/12 Lørdag d. 26/12 - fredag d. 1/1
OK Fros Næsset (Trelde). Link.
OK Snab Polakkerskoven
Kolding OK Stenderup Midtskov. Link. Stenderup Midtskov
OK Gorm   Frederikshåb Syd/Randbøl Hede

To af OK SNAB’s unge talenter har fået en særlig anerkendelse her på tærsklen til julemåneden. Det er Eva Örnhagen Jørgensen og Linus Agervig Kristiansson, der begge står til at modtage et træningsstipendium fra DOF’s Venner. DOF’s Venner er en uafhængig forening, der har til formål at støtte unge orienteringsløbere økonomisk, og de har i år besluttet at uddele til juniorløbere i alle tre kredse, der ikke tidligere har modtaget støtte. DOF’s Venner håber, at årets stipendiemodtagere vil se støtten som et godt skulderklap til at fortsætte deres talentudvikling.