De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

I den første uge af sommerferien var hele 14 børn fra OK Snab med til årets U1-sommerlejr. Der var fokus på både orienteringsløb og fællesskab, og det var endnu engang en fantastisk oplevelse for alle børn og voksne fra hele sydkredsen.

Ella Kolstrup Hansen, der er 11 år og løber i OK Snab, har skrevet nedenstående beretning:

Tak for en hyggelig sæsonafslutning, og tillykke til vinderne af pointløbet:

To af OK Snabs unge og meget talentfulde løbere, Eva og Morten Örnhagen Jørgensen, deltog i sidste weekend i Ungdoms-EM i Bulgarien. Det var en stor oplevelse for de to, der sammen med resten af det danske hold præsterede rigtig flot. Se bl.a. nedenstående link til Do-f's hjemmeside, der beskriver Mortens fremragende 4. plads på den lange distance.

Det er efterhånden svært at få mudder på skoene, men det er sjovt at komme i skoven alligevel. Alle børn inviteres for sidste gang i år til Trekant-O, og denne gang er det OK Gorm i Jelling, der torsdag d. 14/6 er klar med baner til alle fra kl. 17.15. Start ved Abrahamsens Gård - Se vedhæftede instruktion.

Når EM i orienteringsløb for ungdomsløbere (EYOC) afvikles i Bulgarien 27. juni – 1. juli, stiller 2 eller 3 unge løbere fra orienteringsklubben i Nørreskoven til start. Eva Örnhagen Jørgensen er udtaget i D16, Morten Örnhagen Jørgensen er udtaget i H18 og Felix Isaksen er reserve i H16 og kommer afsted i tilfælde af afbud. Dermed er OK Snab repræsenteret ved EM for ungdomsløbere for andet år i træk.

Formand for talentudvalget i OK Snab, Helle Schou er meget glad på de unges vegne.
 - Det er stort og bestemt ikke hverdagskost, at vi har så mange udtaget til EYOC. Morten var også med sidste år i H16 og gjorde det rigtig godt, men ellers skal vi 5 år tilbage, siden vi sidst havde en løber med.

Kære alle børn. Så er der igen Trekant-O, denne gang i Middelfart. Som det fremgår af vedhæftede invitation (klik læs mere nedenfor), skal I være opmærksomme på, at den gamle Lillebæltsbro er lukket, så beregn ekstra køretid. Vi glæder os til endnu en hyggelig aften med seje ungdomsløbere i skoven - nu også tilsat lidt syngende fynsk, efter at 5-Daw's er afsluttet ;)

Så er der instruktion til næste Trekant-O, der afholdes af vores venner i Kolding OK. Er du klar til endnu en sjov aften i skoven?

Det foregår i Marielund. Mødested: Kolding OK's klubhus, Bramdrupskovvej 40. Se mere i vedhæftede fil.