De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Første søndag i februar havde vi vintertræningsløb, hygge i klubhuset og klubmesterskab i bowling for ungdomsløbere i OK SNAB.

Ulrika havde lavet fine baner til alle, og solen kiggede frem, så vi havde en supergod tur i skoven, hvor alle gav den gas. Efter et varmt bad hyggede vi i klubhuset med boller, saft og o-banko, så alle fik trænet definitionerne - også de norske :) Til sidst kørte vi ned i bowlingcentret og fandt årets unge klubmestre i bowling.

På Sydkredsens klubledermøde den 3.2. modtog Kate Nielsen Sydkredsens æresplatte 2020.

Ud over at Kate i mere end 30 år har været aktiv i OK Snab både i klubliv, bestyrelse og som voksentræner, har Kate været formand i Sydkredsen i omkring 10 år.

Hjerteligt tillykke til Kate med denne flotte og meget velfortjente hæder.

Sidste års modtager, Finn Hove, OK Syd overrakte æresbevisningen med følgende begrundelse:

Her kommer vinterens tredje og sidste tilbud om vokseninstruktion i forbindelse med et lørdagstræningsløb. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor. Det foregår lørdag d. 8/2 i spændende og udfordrende terræn i Jels, hvor der igen skal løbes skov-orientering. Intruktionen står Henning Schou for, så man er i kompetente hænder, når der introduceres til alt fra kurver og signaturer til kompas- og bom-teknik!

Tilbuddet retter sig primært mod

- dig, der løber let, men gerne vil i gang med mellemsvær

- dig, der løber mellemsvær, men gerne vil forbedre dig

- dig, der har prøvet kræfter med svær, men gerne vil have lidt mere "glid" over orienteringen.

Louise skal have tilmeldinger senest onsdag d. 5/2, så skynd dig :)

Trekantklubbernes vintertræning den 29.2. på nytegnet kort over Vingsted kombineres med et fællesarrangement om sommerens VM.

Kom og vær med og hør om alt det, der skal ske frem mod og under WOC2020.

Arrangementet er for alle medlemmer af trekantklubberne med interesse for WOC2020 uanset involvering.

Tilmelding i GormEvents 17.2. hhv 24.2, se mere nedenfor.

Kære SNAB'er

Husk årets generalforsamling i OK SNAB. Det bliver en aften, hvor det handler om klubben og dens medlemmer. Hvordan er det gået i årets løb og hvor er vi på vej hen? Du kan komme med ønsker, forslag eller spørgsmål til bestyrelsen, og du kan være med til at drøfte klubbens aktiviteter.

Årets generalforsamling i OK SNAB afholdes onsdag d. 29. januar 2020 kl. 19:30 i klublokalet. Dagsorden er sendt ud til alle medlemmer pr. mail, men den findes også herunder som vedhæftet fil. Beretningen er også udsendt pr. mail.

Vi håber at se dig til en spændende og hyggelig aften!

De bedste o-løbshilsner, bestyrelsen

Når der er sprint i Middelfart lørdag d. 25/1, har vi et tilbud om vokseninstruktion som beskrevet nedenfor. Tilmeldingsfristen til instruktionsdelen er udløbet, men alle er velkommen til at deltage i løbet alligevel - uden tilmelding. Og til alle: Der er TILLÆGSINFO PR. 24/1 FRA BANELÆGGEREN I VEDHÆFTEDE FIL (Klik Læs mere og klik Oplæg til sprinttræning...)!

Så er der igen tilbud om vokseninstruktion i forbindelse med et vintertræningsløb. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor. Det foregår lørdag d. 25/1 i Middelfart, hvor der skal løbes sprint, så det er en gylden mulighed for at forbedre sig lidt i den disciplin, der skal dystes i til sommerens WOC.

Tilbuddet retter sig primært mod

- dig, der løber let, men gerne vil i gang med mellemsvær

- dig, der løber mellemsvær, men gerne vil forbedre dig

- og dig, der har prøvet kræfter med svær, men gerne vil have lidt mere "glid" over orienteringen.

Til stede: Flemming, Helle, Helene, Jesper, Lene, Lone, Poul, Lars
Afbud: Ingen

Vi starter vinterens ungdomstræning op onsdag d. 8/1 kl. 17.45 – 19.00. I år foregår det som noget nyt på Vejle Idrætshøjskole, hvor vi har fået lov til at låne deres faciliteter.

Måske har I allerede læst om det i nyhedsbrevet før jul, men ellers kan I gense det her, hvor nyhedsbrevet er vedhæftet nedenfor. Træningen bliver afvekslende og kan foregå både inde og ude, så tag tøj og sko med til begge dele. Pandelampe er også altid en god ide, og desuden har klubben nogle til lån, hvis man skulle mangle. Der er mulighed for omklædning og bad efter træning.

Vi ungdomstrænere glæder os til nogle sjove aktiviteter, gode løb og hyggelige onsdage sammen med en masse af jer friske børn vinteren igennem!