De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

VELKOMMEN TIL ÅRETS KLUBFEST I OK SNAB D 25/ 11

I inviteres hermed til fest i OK Snab lørdag d 25/11 kl 18.00

Efter klubmesterskaberne skal vi fejre det med en forrygende
fest for klubbens medlemmer. Alle er velkomne - store som små.
Festen finder sted i klubhuset hvor vi skal hygge os sammen
og spise dejlig mad.

Traditionen tro medbringer man selv drikkevarer. Vi sørger for kaffe og te.

En endelig invitation kommer på mail.

MVH festudvalget

Kom med i Stenderup Midtskov lørdag d. 25/11 - fine baner - pokaler og præmier - klubhygge - fantastisk vejr*)

Hent indbydelsen her.

Vi har fået tilsendt lidt materiale fra vores sponsor Løberen. Nedenfor kan du klikke på et vedhæftet dokument med en lille appetitvækker, og Løberens nye magasin kan læses online her.

Onsdag den 11. oktober blev der holdt sæsonafslutning i klubben. Det foregik på et helt nyt kort over Grundet / Nørremarken. Jens Liengård har tegnet dette sprintkort, som er meget spændende. Det er slet ikke færdigt endnu, så måske vi tager resten af kortet til næste sæsonafslutning.

Fra efterårsferien til 6.12. holder Snab og Gorm natorienteringstræning onsdag aften. Tilmelding mandag midnat inden det enkelte løb aht. kortprint. Start er mellem 17.45 og 18.15. Skove og nærmere info via planen her.
Onsdag den 22.11. er der klubaften for Snab'ere efter løbet (ca. kl 20), hvor Magnus Dewett kommer og fortæller om at være Eliteløber, nærmere information kommer.
Onsdagen efter sidste natløb - dvs onsdag den 13.12. har vi julenissenatløb : et fidusløb, hvor man løber 2 og 2 (eller mere), og vi bagefter hygger med æbleskiver og rafleleg.

Vintersæsonens lørdagstræninger starter 4.11. hvor Kolding orienteringsklub inviterer til løb i Stenderup Nord. Brombærrene er nok knap så vilde som i august, så tag hul på vintersæsonen i en af områdets rigtig gode skove.
Planen er ikke helt på plads, men den aktuelle kan ses her.

Igen i år skal vi løbe ”post-udsætnings-stafet” den sidste træningsaften. Nogle af jer oplevede det sidste år på Hældagerskolen.
Vi mødes kl. 17.30 til fælles instruktion, så vi forhåbentlig kan starte kl. 17.45 med stafetten. Det bliver jo desværre tidligt mørkt. Det foregår på Lukasskolen, Grundet Bygade 17 i Vejle.

Efter løbet er der fællesspisning med pizza i klubhuset samt uddeling af præmier fra dagens løb.  -Læs videre for instruktion til aftenens løb samt parkering :

Så er instruktionssiden til LiveLox udvidet med links til to YouTube-videoer