De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Børn og unge fra OK SNAB sluttede sommerferien af med manér, da de var på ungdomsklubtur til Fjerritslev i en forlænget weekend fra torsdag til søndag i uge 32. Turen var blevet mulig med kort varsel, da klubben fik bevilget penge fra en pulje, Vejle Kommune havde oprettet lige før sommerferien, til etablering af sommeraktiviteter for 6-17-årige. Og så kunne det også kun lade sig gøre, fordi seks af klubbens ældste ungdomsløbere påtog sig at stå for turens afvikling. Rikke, Eva, Rasmus, Jeppe E, Jeppe L og Felix stod på fornem vis for træningerne med banelægning, instruktion, postudsætning og –indsamling samt ikke mindst tam-tam om aftenen. De gamle voksne behøvede bare at være medhjælpende forældre/chauffører/skygger.

Orienteringsløb er for alle: børn - unge - gamle - familie - motion - elite

… så måske er det nu, at du skal prøve at løbe – eller gå – en tur med et kort og finde poster i skoven. Orienteringsklubben SNAB inviterer til en prøvetur under sensommergrønne trækroner i Nørreskoven ved Vejle Atletikstadion

Lørdag d. 15. august 2020 kl. 11.00

Vi glæder os til at afholde VM i orienteringsløb i Trekantområdet i uge 26, 2022 og håber, rigtig mange medlemmer har lyst at hjælpe med at lave en uforglemmelig VM-fest:

Onsdag 29/6 : Sprintstafet i Kolding
Fredag 1/7 : Knock-Out Sprint i Fredericia
Søndag 3/7 : Sprint i Vejle

Onsdag d. 24/6 er forårssæsonens sidste træningsløb. Det er ikke blevet til meget klub-træningsløb, men vi prøver at mødes så mange som muligt igen på onsdag ved 17.45-tiden. Ungdomstræningen er kl. 17.15, og for første gang i år vil der også være MINITRÆNING.

Det er fortsat vigtigt, at vi fordeler os, så vi ikke pludselig er for mange tæt sammen - følg de instruktioner, I får, og hav det generelt i tankerne. Det er igen "print-selv" (med enkelte kort printet til nye medlemmer og deltagere, der har glemt kort). Se pdf’en nederst.

Obs! LÆS banelægger Malene Thomsens instruktion nedenfor. Onsdag er faktisk EN STOR DAG, for vi skal tage vores nye find-vej-poster i Sønderskoven brug. Malene har gjort et stort stykke arbejde for at få nye poster i skoven, lave baner etc - det er virkelig blevet opgraderet. Forhåbentlig vil mulighederne blive flittigt brugt af både klubbens medlemmer, venner, turister og andre besøgende. I må i hvert fald gerne gøre reklame for mulighederne!

Vel mødt på onsdag- og så håber vi, at vi i august kan gennemføre nogle mere normale træninger.

Så er vi klar til at afholde vores første klubtræning efter Corona-krisen. Det sker onsdag d. 17. juni.

Vi kan dog ikke være samlet alle sammen på samme tid, så derfor vil der være forskudte tidspunkter for træningen. Ungdomstræningen starter kl. 17.15. Alle øvrige kan starte mellem kl. 18.00 og 18.45. Træningen foregår i Gødding Skov, hvor vi løber på et meget fint udvalg af baner, som OK Gorm har lavet på et opdateret kort. Banerne er tilgængelige hele uge 25.

Corona-tiden gør, at der er nogle aktiviteter, der efterhånden er blevet en ny form for normaltilstand. Vores print-selv baner har fungeret i 2 måneder og fortsætter foreløbig frem til sommerferien. Det har været en stor succes i den forstand, at der har været rigtig mange, der har benyttes sig af tilbuddet.

Mange klubber tilbyder efterhånden en form for print-selv baner, og mange Snab’ere tager rundt og løber andre klubbers baner. Samtidig benytter løbere fra andre klubber vores baner. Vi har observeret folk fra mindst 11 andre klubber, hvilket er glædeligt.

Vi må dog erkende, at vi savner at løbe rigtige kvalitets-o-løb med tidtagning, resultater, stræktider, på forhånd ukendte baner m.m., og at vi savner at kunne ses til træning eller på stævnepladser. Vi har ikke kunnet tage imod nye medlemmer hele foråret, så det glæder vi os også til at kunne gøre, når vi kommer på den anden side af restriktionerne. Men uanset er det glædeligt at se entusiasmen blandt klubbens medlemmer ved diverse tilpassede træningsaktiviteter!

Deltagere: Flemming, Helle, Jesper, Poul, Lone, Helene, Lene, Lars

OK Snabs generalforsamling 2020 blev afholdt i klubhuset, Vejle Atletikstadion

Velkomst ved formand Flemming Jørgensen. Efter punkt 2 var der pause, hvor forsamlingen blev trakteret med kaffe og fastelavnsboller.