De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

Vi indbyder til en trænings-lørdag langs nordsiden af Vejle Fjord den 19/5 2018: Grund og Stagsrode er et par spændende og ret forskellige terræner indenfor passende køreafstand.
Læs detaljerne i indbydelsen.

Bemærk, at fokus er på træning af klubbens voksne medlemmer - men at ungdomsløbere, som selvstændigt løber mellemsvær eller svær bane i fremmede skove, er meget velkomne til at være med.

Vi glæder os til at se jer!

Jesper & Henning

Glamsbjerg Hegn lagde terræn til, og Odense OK var arrangør, da holdturneringen blev skudt i gang i sydkredsens 1. division søndag d. 15/4. Vi havde sat næsen op efter forårssol, men tågen lettede aldrig. Til gengæld var humøret højt, og det var der også al mulig grund til.

Der var tilmeldt 77 løbere fra OK Snab, hvilket igen var deltagerrekord. Blandt dem var en del nye ansigter, der var til o-løbsstævne for første gang. Som sædvanligt bød klubben på kage, sodavand mm. efter løbet i Snab-lejren, hvor der var livlig aktivitet. Fedt at så mange var med!

OK Snab er med i Vejle Kommunes indsats for at udvikle lokale sportstalenter via vores talentudviklings-samarbejde med OK Gorm: Team Vejle Orientering (TVO).

Der ligger et referat af det seneste bestyrelsesmøde her.

Til stede: Flemming, Bettina, Jesper, Lone, Poul, Jens, Helle, Lars (ref.)

De seneste to onsdage er vi kommet i gang med årets fællestræninger fra klubhuset. Det har været med godt vejr, højt humør og masser af glade løbere, både i skoven og til fællesspisning bagefter. Nye ansigter har der været mange af, og klubhuset summer af liv, når unge og gamle i fællesskab hygger sig før og efter at have været i skoven.

Ku' du tænke dig at prøve at løbe orienteringsløb?
Så kom med til Find vej Dagen i Nørreskoven i Vejle,

Lørdag d. 5. maj kl. 13-15

Mødested: OK SNAB’s klubhus, Helligkildevej 2, Vejle (atletikstadion)

Der er ingen tilmelding, du skal blot møde op. Det er gratis at deltage.

Flåterne er allerede aktive, så der skal gang i en rutine med at tjekke sig selv og familien og få fjernet evt. flåter efter hvert o-løb.