De seneste nyheder, indlæg o.l. - fra hele hjemmesiden

DM stafet og DM lang blev afviklet i Grib Skov i weekenden, og OK SNAB kom hjem med medaljer på stribe.

I stafetten lørdag var der GULD til trioen Eva Örnhagen Jørgensen, Ida og Malin Agervig Kristiansson i D20. En rigtig flot præstation af de talentfulde piger – ikke mindst når man tager i betragtning, at Malin er 18 og Eva bare 16 år.

Talentfulde piger har SNAB også i D12, hvor Agnes Fjordside Pagh, Lea Lyders Gade og Ella Kolstrup Hansen ligeledes hentede GULD. Flot, piger!

På medaljeskamlen lørdag var der desuden bronze til Rasmus Edvardsen, Sejer Bloch Rosenvinge og Axel Örnhagen Jørgensen i H12, Linus Agervig Kristiansson, Jeppe Edvardsen og Felix Isaksen i H20, Kaj Isaksen, Jesper Fenger-Grøn og Flemming Jørgensen i H50 og Lars Munch, Helle og Henning Schou i D/H185.

OK SNAB genvandt på overbevisende manér 1. division i Sydkredsen ved divisionsmatchen i Højgård Skov. Det betyder, at vi er kvalificeret til divisionsfinalen (også kaldet DM Hold), hvor vi skal løbe mod de to bedste klubber fra hver af de andre kredse samt Kolding fra Sydkredsen. Finalen løber af stablen i Als Nørreskov d. 6. oktober kl. 11.00. Stævneplads er ved Nordal Naturskole.

Selvom det er en finale, er det som det plejer, dvs. baner i alle sværhedsgrader og klasser til alle. Også selvom du ikke har været med før og ikke har nogen særlig erfaring. Det er for alle i OK SNAB! Der bliver igen masser af klubhygge på stævnepladsen. Vi arrangerer fælles kage, kaffe og sodavand ved vores klubtelte når vi har løbet. Og der bliver også arrangeret fælles bustur! Se meget mere i den vedhæftede pdf nedenfor, print den og hæng den på dit køleskab.

"Manilla-mærkerne er sat i skoven, hullerne i vejen er udbedret... alt er gjort lækkert til vores klubmesterskab". Sådan lyder den supplerende info fra banelæggeren Henning fra Horsens OK. Det eneste vi ikke skal regne med er, at den røde løber er rullet ud, men ellers er alt gjort klar til klubmesterskab i OK SNAB 2019.

Louise og John står igen i år for planlægningen og håber på mange friske og glade Snab'ere i Staksrode Skov lørdag d. 28. september. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor, hvor der også er info om tilmelding (frist 22/9).

Det bliver en stor træningsaften onsdag d. 4. september, og vi glæder os rigtig meget til at løbe på Jens' nytegnede kort over Grundet Skov på kanten af Grejsdalen.

Der er masser af udfordringer - ikke bare i form af højdemeter. Selv om man kender skoven godt, er der garanteret en slugt eller to, man ikke anede eksisterede - før nu :)

Se vedhæftede instruktion for mødested, parkering mm.

Kolding Orienteringsklub inviterer på et lille gratis kursus i kurveorientering lørdag den 7.9. kl 10:30-12 i Frederikshåb / Randbøl Hede.
Fra kl 13 er der åbent stævne (mellemdistance) samme sted. Der er svær bane i 3 længder, mellemsvær og let bane.
Tilmelding i o-service senest søndag 1.9. På dagen sælges baner til det åbne løb fra kl 12-13. Læs mere her

OK SNAB er klar til DM-hold finalen efter en suveræn præstation i divisionsmatchen søndag. Den blev afviklet i de sensommervarme skove ved Højgård og Brandbjerg med OK Gorm som værter. Banerne bød på masser af udfordringer og masser af højdemeter!

Med maksimum point 6 og en sammenlagt score på 675 – 383 for de tre matcher mod Kolding OK, Odense OK og HTF Haderslev, var der aldrig tvivl om udfaldet. Vi stillede med 103 deltagere, hvilket må være rekord for OK SNAB i en divisionsmatch, og der var hygge og super stemning på stævnepladsen.

Der var regn over Lohals i weekenden 17.-18. august. Regnen fra oven kom dog heldigvis primært før og efter afviklingen af de jysk-fynske mesterskaber i orienteringsløb, JFM. I år blev de afholdt ved Lohals på det nordlige Langeland, hvor Svendborg OK var arrangør med hjælp fra Odense og Fåborg.

Medaljeregn over OK SNAB var der til gengæld masser af! I stafetten lørdag var der JFM-guld til Ella, Maja og Agnes i D12, Axel, Sejer og Rasmus i H12, Eva, Rikke og Ulrika i D21, Kristian, Thomas og Karsten i H21 samt Jesper, Flemming og Peter i H50. Desuden bronze til Jeppe E, Jeppe L og Casper i H20. Og så var der indvielse af et af de nye klubtelte, der blev brugt både på stævnepladsen og til fællesspisning på campingpladsen!

Sommerferien er slut, og vores onsdagstræningsløb starter igen onsdag d. 14/8 - og det endda med et brag af et træningsløb. Mødested er ved Tirsbæk Strand kl. 17.45, og Tirsbæk er et fantastisk løbsområde med et kort, der stadig holder høj kvalitet.

Sidste år på en pragtfuld august-aften ved Tirsbæk var det årets - og vist nok historiens - bedst besøgte træningsløb i OK Snab, og vi prøver at gentage succesen med samme mødestød, Per Filskov som kompetent banelægger og igen en forhåbentlig fin august-aften.