Fælles indbydelse: Natcup syd 2023 indb (2) (1) (3) (1).pdf

Samlede resultater (efter 3.afd): Samlet resultat NatcupSyd 2023.pdf 

Tak til alle som deltog, og stort tillykke til vinderne!

 Instruktion Natcup Syd.pdf 3.afd Natcup Syd

startliste Natcupsyd afd.3.pdf

Resultater, 3. afd. NatCup Syd

Dato: tirsdag d.14.3.2023

Mødested og stævnecenter: Søndermarksskolen, Søndermarksvej 117, 7100 Vejle

Der er mulighed for omklædning og bad, samt mulighed for at spise medbragt madpakke.

Kort: Sønderskoven, revideret i 2019 og rettet i 2021, ækv. 5 meter, 1:7500

Terræn: Afvekslende vejlensisk skov med mange kildevæld og bække. Kuperingen varierer meget, fra stærk til næsten fladt. Skoven har et veletableret stinet og en del mountainbikespor. De fleste steder er gennemløbeligheden god.


Stævneleder: Louise Gjørup, tlf. 22416535
Banelægger: Kate Nielsen
Banekontrol: Jesper Fenger-Grøn

 

 

DM-mellem 2021 har nu fået sin egen hjemmeside - klik her.

Alle oplysninger om DM-mellem 2021 vil fremover blive samlet på løbets hjemmeside.

OK Snab indbyder til MTBO weekend den 26. og 27. september på hhv langdistance i Sønderskoven og mellemdistance i Nørreskoven/Bredballe.

Indbydelsen følger retningslinier og anvisninger om stævner fra DOF pr. 8/6. Ændres der på disse, eller myndighedernes regler, tilpasses løbet naturligvis dette.

Munkebjerg Vest har ikke været benyttet til Åbent løb siden DM Lang i 2014. Til gengæld er kortet nyrevideret, så der er lagt op til en fantastisk løbsoplevelse.

Udover at løbet danner ramme om divisionsmatcher i Sydkredsen's 2. og 3. division, så dystes der også om kredsmesterskabet for Sydkredsens ungdomsløbere.

Glemt sag - drikkedunk, mærket Loop. Efterladt hos Løberministeriet. Kontakt Lone på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. el. 61543444, for at aftale, hvordan du får den igen.

Grundet for få tilmeldinger til løbet i Sønderskoven søndag den 16/6, aflyses løbet som Åbent stævne. I stedet bliver det gennemført efter "træningsløbskonceptet", da banerne jo allerede er lavet.

Baneudvalget er det samme, mødested er fortsat ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, 7100 Vejle, og der kan startes mellem kl. 10.30 – 11.30.
Der vil bare ikke være kiosk, bemandet start, børnebane samt mulighed for bad. Der anvendes SI, og der vil som minimum være mulighed for at få sine stræktider. Sandsynligvis laves der også en resultatliste.

Til gengæld er prisen kun 20 kr, som betales på stedet. Der er ingen forhåndstilmelding, og alle er velkomne. Dermed er der fortsat mulighed for en lidt sjovt o-løb i de grønne bakker.