Nyt fra Arrangements-udvalget, samt andre arrangementer i klubben

Årets divisionsturnering afsluttes med et brag af en finale på Møns Klint søndag den 3. oktober. Sammen med Kolding repræsenterer vi Sydkredsen og skal kæmpe imod de stærke hold fra Nord og Øst.

Fælles bus ud og hjem søndag d.3.okt

Vi håber (som sædvanlig ) at få så mange med som overhovedet muligt, så derfor har vi booket en fælles bus – det er både nemmere, sjovere og billigere!

3 gode grunde til at tage med:

• Du kæmper for klubben! Husk, at man ikke kan trække ned i pointsystemet, hvis man har en dårlig dag. Man kan kun bidrage med plus-point.
  • Der bliver hygge, afslapning, kaffe og kortnørderi i bussen - og måske en quiz??
  • Du kan ikke modstå fristelsen for en tur i Møns spektakulære natur.

Årets sidste divisionsmatch finder sted d. 4. september 2021 i Als Nørreskov N

- og du er inviteret. Vi har brug for alle mand !!

Status på Divisionsturneringen er, at vi vandt første afdeling (knebent med 1 point...) mens Kolding vandt anden afdeling, som vi løb i juni i Marbæk. Trods nederlaget i Marbæk, så havde vi en fantastisk dag, hvor vi vendte tilbage til de stævner vi kendte før Corona med stævneplads, klubtelte, starttider og masser af hygge foran opslagstavlen. Det gør vi igen på Als, ligesom der også bliver kaffe, kage og sodavand, når man kommer i mål.

Nu ruller anden etape af årets divisions-turnering snart af stablen, nemlig den

20. juni i Marbæk Plantage ved Esbjerg

Sidste gang vi var til Divisionsmatch, var det lige ved at blive lidt for spændende, og vi slog kun Kolding med ét lille bitte point... Det er jo godt med lidt tæt konkurrence, men skal vi ikke blive enige om, at vi lægger en del mere afstand denne gang? Det kan vi sagtens, hvis vi stiller med fuldt hold!

Orienteringsløb er for alle: børn - unge - gamle - familie - motion - elite

… så måske er det nu, at du skal prøve at løbe – eller gå – en tur med et kort og finde poster i skoven. Orienteringsklubben SNAB inviterer til en prøvetur under sensommergrønne trækroner i Nørreskoven ved

Vejle Atletikstadion, Helligkildevej 2

Lørdag d. 15. august 2020 kl. 11.00

Orienteringsløb er en fantastisk sport. Det er sundt, sjovt og sejt, og det giver vitaminer til både hjerne og hjerte. Er det også noget for DIG? Der er kun én måde at finde svaret på det spørgsmål: Prøv det!

OK SNAB inviterer alle interesserede til at prøve o-løb til vores årlige Find-vej-dag søndag d. 29. marts i Nørreskoven. Der vil stå søde og rare og rutinerede o-løbere fra vores klub klar med råd og vejledning.

Se meget mere i vedhæftede pdf nedenfor.