Arrangementer

Nyt fra Arrangements-udvalget, samt andre arrangementer i klubben

Loberen195x95Løberen i Vestergade inviterer til klubaften med gode tilbud, bl.a. på pandelamper. 
Aftenen er fælles med Gorm og ligger lige efter efterårsferien.
Der er ingen tilmelding; man kommer bare fra 17.30 og frem. Arrangementet slutter når folk begynder at sive hjem - sidste gang var det efter en god time.


Kære medlemmer i OK GORM & SNAB

Vi åbner dørerne for en klubaften for alle jer i OK SNAB & GORM mandag d. 23. oktober kl 17.30.

logosnabEfter den fantastiske holdindsats i Gråsten, er vi klar til divisionsfinalen, DM Hold, den 8.oktober i Broddingbjerg ved Viborg. Hvor kunne det være vildt, hvis vi kan stille ligeså stærkt et hold der! Vi fejrer kvalifikationen med en hyggelig klubtur op til løbet.

Programmet står på fortræning i Vindum Skov og så selvfølgelig hygge og samvær.

Klubben giver et tilskud, der dækker forplejning og træningspas i Vindum. Deltagerbetalingen dækker overnatning svarende til kostprisen, alt efter om man vælger at overnatte i hytten eller på motellet.

Mere information kan findes i den vedhæftede indbydelse: Inbydelse klubtur til DM Hold 2023.pdf

Tilmelding på hjemmesiden senest 1.okt. For motellet dog senest 25.september: http://tilmeld.ok-snab.dk/

Betaling skal ske til klubbens konto: 9402 7256361 Angiv hvem betalingen dækker.

 

En sommerhilsen fra arrangementsudvalget før sommerferien rigtigt går i gang. Der sker en masse ting i efteråret, så I kan med fordel sætte nogle krydser i kalenderen allerede nu.

Divisionsmatcher og fortræningstur

Som de fleste nok har opfattet, så er  der to divisionsmatcher i efteråret, nemlig den 3.9 i Gråsten og den 8.10 i Broddingbjerg ved Viborg. Jeg sendte en selvstændig mail om Gråsten forleden dag. Det er SUPER vigtigt, at I alle sammen stiller op for klubben den dag, for ellers er der en reel risiko for, at vi slet ikke kvalificerer os til finalen i Viborg 8.10. Det vil være første gang i mange år, hvis det skete…

Hvis du skal med til Påskeløb på Viborg-egnen om en måneds tid, så er der nu mulighed for at bo sammen med andre Snab’ere på en hyggelig B&B i hjertet af Viborg. Det bliver en mini-klubtur med hygge og samvær, og samtidig sparer du den daglige køretur og kan sove lidt længere om morgenen

Læs det hele i den vedhæftede indbydelse: Tag med til Påskeløb 2023 ved Viborg.pdf, og tilmeld dig selv og hele familien så hurtigt som muligt ved at skrive en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.