Nu indbyder vi endelig til en RIGTIG klubtur igen! Glæd jer til udfordrende svenske terræner og hyggeligt samvær, hvor vi ikke skal koncentrere os om andet end o-løb.

Klubturen er for ALLE. Vi prioriterer selvfølgelig, at det bliver hyggeligt, passer om nødvendigt børn lidt på skift og hjælpes ad med at lære at løbe i krævende svensk terræn ved at sikre, at urutinerede børn og voksne kan løbe i skoven på tryg vis.

Al information om transport, mad, træninger og tilmelding osv kan læses i indbydelsen:  Klubtur til Trollhättan 2022.pdf

Opdatering uge 38:

Der er dejligt mange tilmeldinger til KLUBTUREN til Trollhättan 21-23 oktober, og vi er ved at organisere ekstra overnatningsmuligheder. Det vil være en stor hjælp, hvis deltagere melder sig til i god tid inden "sidste tilmelding", for antallet afgør, om vi lejer en hel ekstra hytte eller.... måske bare har brug for nogle få ekstra rum et sted.

Glade o-hilsner

Arrangementsudvalget, Træningsudvalget og ikke mindst fra vores fantastiske klubmedlemmer fra Trollhättan Björn og og Gitte

Vedhæftet:
Download this file (Klubtur til Trollhättan 2022.pdf)Klubtur til Trollhättan 2022.pdf[ ]696 kB