Klubturen ligger omkring den sidste weekend i skolernes efterårsferie for, at så mange børnefamilier som muligt kan deltager. Klubturen er for ALLE. Vi prioriterer selvfølgelig, at det bliver hyggeligt, passer om nødvendigt børn lidt på skift og hjælpes ad med at lære at løbe i krævende svensk terræn ved at sikre, at urutinerede børn og voksne kan løbe i skoven på tryg vis.

Transport: I egne biler. Vi hjælper med at koordinere samkørsel. Fra Vejle er det nogenlunde ligeværdigt (med fordele/ulemper) af køre til Frederikshavn og benytte Frederikshavn-Göteborg-færgen, at køre over Sjælland og benytte Helsingør-Helsingborg eller at køre hele vejen over Fyn, Sjælland og Malmö.

Tid: Det første løb vil være fredag 21 oktober omkring middag/tidlig eftermiddag, så det kan nås med tidlig afgang fredag morgen. Alternativt kan man overveje at tage derop allerede torsdag.

Program:

Fredag middag/eftermiddag: Introløb, formentlig fra Trollhättans klubhus

Fredag aften: mulighed for et kort natløb (fra klubhuset)

Lørdag: To skovtræninger i terræner omkring Trollhättan

Søndag: Vi stiler mod at tage forbi et mindre åbent løb omkring Göteborg på hjemvejen søndag formiddag.

Mad: Vi laver fællesmad fra fredag aften til og med madpakker søndag

Overnatning: Der er kommet et vandrerhjem i gå-afstand fra Trollhättans klubhus. Her er der familierum til 18 personer (evt +nogle opredninger). Herudover mulighed for billigere overnatning på hårdt underlag i sovesal eller i Trollhättans klubhus.

Tilmelding/pris: Det finder vi først ud af efter sommerferien. Bestyrelsen har bevilget tilskud. Der bliver gradueret pris afhængig af overnatningstype.

Skriv det i kalenderen!! De to seneste gange vi har arrangeret lignende klubture, har der været ca 50 deltagere, vi regner med og håber på noget tilsvarende denne gang.

Mange venlige hilsener

på vegne af arrangementsudvalget, træningsudvalget og ikke mindst på vegne af vores fantastiske klubmedlemmer fra Trollhättan Björn og og Gitte