Print-selv træning i OK Snab

Kolding Orienteringsklub laver et biathlon-træningsstævne på lørdag d 19.6.21, så når nu posterne alligevel er i skoven, er der mulighed for alle for at løbe en almindelig o-bane i et spændende område. Det skal bemærkes, at det er 2 svære baner på hhv. 3 og 5 km, der kan trænes på.

Der er forhåndstilmelding med frist fredag d 18.6.21 kl 14!!  - se vedhæftede indbydelse: Ekstra træning i Vingsted

Som nævnt i den ugentlige nyhedsmail har vores venner i Kolding OK arrangeret Print-Selv trænings-løb i Frederikshåb Øst i Pinsen.

Det fungerer på samme vis som de tidligere Print-selv træningsløb:

  • Man printer selv sit kort
  • Der er ingen tidstagning, men banerne er på O-track
  • Poster er markeret med O-skærme med kontrol-numre
  • Det er gratis at deltage, men man er velkommen til at støtte DOF med 20 kr.
  • Husk at overholde Corona retningslinjerne.

Den virtuelle udvikling har skabt nye muligheder i orienterings-sporten. I OK SNAB åbner vi nu op for virtuelle sprint-baner på Lille Grundet og Nørremarken samt i Bredballe og Brejning.

I årets sidste vinterweekend er der mulighed for træningsløb i de bynære Pedersholm Skov, Mørkedal Skov og Højen Skov i den sydlige del af Vejle. Posterne er ude fra lørdag kl. 10 til søndag kl. 14. Det er ikke tilladt at løbe banerne udenfor dette tidsrum.

Terrænet er både teknisk og fysisk krævende - især området syd for Højen Å, hvor vi sjældent har mulighed for at løbe. Et fedt terræn, hvor det dog kun er de to længste svære baner, der kommer over.

Banerne kommer på O-track. Posterne er markeret med skærme, og enkelte steder kan de stå tæt, da landsholdet også afholder træning i skoven. Du skal altså ikke blive overrasket, hvis du pludselig overhaler en løber i landsholdstrøje ... ;)

OBS: Opdateret 25/2 kl. 16 med tilføjelse til instruktion og baner i 1:7.500

Så byder vi velkommen til vintertræningsløbet i Brejninggård Skov, hvor vi løber på et ret nyt kort i et fint lille bynært og på denne årstid brændenældefrit skovområde. Der kan løbes både lørdag og søndag. Start og mål ved Brejning Efterskole. Se nærmere info fra banelægger Poul og find baner til PRINT SELV herunder. OBS: Der er lagt nye versioner op.