Tusind tak til alle som kom forbi vores Åbne træningsløb d 14.sept. Det er altid dejligt at få lov til at introducerer sporten og vores klub til nye mennesker.

Som sagt er I velkomne til at træne med de næste onsdage - skulle I have spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte vores formand Flemming på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Læs mere om sporten og OK Snab som klub under "Ny eller Nysgerrig" her. 

 


Er du vild med natur, løb og klubliv - så kunne Orienteringsløb lige være noget for dig!

Orienteringsløb er en sport, hvor man skal finde rundt på en bane vha kort og kompas, og passerer posterne i den rigtige rækkefølge. Orienteringsløb er kort sagt for alle: børn, unge, voksne, eliteløbere og familier.

Dansk Orinteringsforbunds landsdækkende kampagne: "Find-vej-dage 2022" løber af stablen i september 2022, og OK Snab, Vejle Orienteringsklub, afholder et åbent træningsløb onsdag d 14.sept 2022, som en del af kampagnen.

Mødetidspunkt: onsdag d 14.sept kl 17.30 til fælles instruktion/velkomst med klubbens voksne løbere.

Mødested: OK Snabs klubhus på Vejle Atletik Stadion, Helligkildevej 2, 7100 Vejle - vi samles ved Find Vej-banneret!

Derefter introduceres Find Vej dage-deltagere til dagens baner af medlemmer fra klubben. Der vil være baner i alle sværhedsgrader.

Der er desuden mulighed for at deltage i fællesspisning fra ca kl 18.45/19.00 - det koster 20kr pr person. Tilmelding er ikke nødvendig. 

Link til DOF's oversigt over Findvejdage-arrangementer: https://www.findveji.dk/find-vej-dage-2022