Opskrifter - til inspiration
Kate &co.
60 personer.
5 iceberg salat
3 kg revne gulerødder
12 store peberfrugter
6 agurker
3 kg majs
2 kg ekstra fine ærter
20 store tomater
2 kg. fetaost.
3,5 kg. hakket oksekød
1 kg. løg til oksekød
1 fl. Flydende margarine til stegning af kød og løg.
Krydres med peber og paprika efter smag og behag.
3,5 kg stegt kyllingefilet i tern
7 dåser tun i vand
4-5 flasker dressing
20 hårdkogte æg i tern
Tzatziki: 2 liter græsk yoghurt, 2-3 agurker og Tzatziki krydderi (i stedet kan der findes en opskrift på nettet)
120 pitabrød
Morgenmad til ca 45 Snab’ere på påskeklubtur 2017, 2 morgener (frokost står nedenunder) :
Opskrift til 50-60 personer
8 kg kyllingebrystfilet skåret i tern (fileterne kan steges i ovnen i 2 bradepander på 1 time v. 200 grader)
1 sellerihoved, evt ½ kg pastinak og ½ kg persillerod
5-8 porrer
12 liter hønsekødssuppe eller ca 16 l vand + 8 bouillonterninger + friske timiankviste
2 liter fløde
Karry, evt salt, peber
Tilbehør: 3-4 kg pasta (suppehorn), ca 100 flûtes, håndskårne gulerødder og agurker