Alle opskrifter rækker til ca 50 - 60 personer fordelt på 40 børn og 20 voksne eller 30 voksne og 20 børn
Kødsauce med pasta
7 kg oksekød
2 kg løg
14 glas Pastasauce
Maizena til jævning
8 kg pastaskruer
Kyllingegryde med ris
8 kg kyllingefilet
60 pølser i skiver
12 ds. Hk tomater
1 kg majs
1 kg ærter
Paprika
Karry
Salt og peber
6 kg ris
Svensk pølseret
20 kg kartofler
150 pølser
2 kg løg,
3 l mælk,
8 ds pure,
1½ brev paprika,
salt, peber,
3 pk. marg
Hawaiigryde m/ris
5,6 kg kalkunbryst,
6 store løg,
1 pk. marg. 1
8 tsk. karry,
salt, peber,
8 gl. champignon,
1 ds pure,
1½ l mælk,
8 ds ananas i tern,
4 kg ris.
Farsbrød med Kartofler og hvidløgsærter
4 kg oksefars
4 kg svinefars
2 kg løg
16 æg
Peberfrugter
Mælk
Salt og peber
Mel
18 bagekartofler i både vendt i olie, salt, peber og oregano (el. tilsvarende frosne kartofler)
3 ltr græsk yoghurt
3 fed hvidløg
2 kg ærter
Vineddike, salt, og peber