Alle opskrifter rækker til ca 50 - 60 personer fordelt på 40 børn og 20 voksne eller 30 voksne og 20 børn

Kødsauce  med pasta

7 kg oksekød

2 kg løg

14 glas Pastasauce

Maizena til jævning

8 kg pastaskruer


Kyllingegryde  med ris

8 kg kyllingefilet

60 pølser i skiver

12 ds. Hk tomater

1 kg majs

1 kg ærter

Paprika

Karry

Salt og peber

6 kg ris


Svensk pølseret

20 kg kartofler

150 pølser

 2 kg løg,

3 l mælk,

 8 ds pure,

1½ brev paprika,

salt, peber,

3 pk. marg


Hawaiigryde m/ris

5,6 kg kalkunbryst,

 6 store løg,

1 pk. marg. 1

8 tsk. karry,

salt, peber,

8 gl. champignon,

1 ds pure,

1½ l mælk,

8 ds ananas i tern,

4 kg ris.


Farsbrød med Kartofler og hvidløgsærter

4 kg oksefars

4 kg svinefars

2 kg løg

16 æg

Peberfrugter

Mælk

Salt og peber

Mel

18 bagekartofler i både vendt i olie, salt, peber og oregano (el. tilsvarende frosne kartofler)

3 ltr græsk yoghurt

3 fed hvidløg

2 kg ærter

Vineddike, salt, og peber