Morgenmad til ca 45 Snab’ere på påskeklubtur 2017, 2 morgener (frokost står nedenunder) :
ca. 90 rundstykker
5x 100g hamburgerryg/kyllingepålæg
8 liter yoghurt og A38
5 pakker skiveost af 300 g
4 kærgaarden 250 g.
3 castello ost/brie
11 liter mælk
2 pakker grov toastbrød
3 poser müsli af ca. 700-1000 g.
6-7 marmeladeglas af 300-400 gram
2–2½ kg havregryn
500 g cornflakes
4 pakker pålægschokolade af 30 stk.
Godt 1 kg. rosiner
12 liter juice
Madpakker til ca 45 Snab’ere på påskeklubtur 2017, 2 dage:
50 Boller
230 skiver Rugbrød - heraf lidt uden kerner (gerne Lingon Grova)
10 Agurk
20 Tomater
10 Peberfrugt
2 iceberg
4 kg gulerødder
ca 3 glas pesto
1 glas miracelwhip (kun lidt brugt)
Ca 3 Kærgård
100 plastposer
2 ruller Madpapir
Mellemlægspapir
4-5 pk hamburgryg
4-5 pk. Spegepølse
4 pk. Rullepølse
4-5 pk. Kyllingbryst
4-5 pk. Røget skinke
2 store leverpostej
1 ost
Tunsalat af:
ca 600 g tun
Ca 400 g hytteost (et stort bæger)
3-4 store spsk mayonnaise, 1-2 dl cultura el. lign.
finthakket rødløg – 2 eller flere efter størrelse og smag
½ ps tøede, frosne majs (dvs ca 300 g)
smag til med citronsaft