-Det afhænger selvfølgelig af, hvor stor flokken er, og hvor mange poster de har fundet siden sidste fodring, men her er nogle erfaringer fra fællesspisninger efter tirsdagstræning, hvor vi har været ca. 45 deltagere:
Kyllingegryde med ris (2.4.13) :
6 kg kyllingefilet (skåret i 8.-dele)
1½ kg pølser (i tykke skiver)
12 ds hakkede tomater (+ lidt vand)
1 kg majs
1 kg ærter
karry, salt, timian, majsjævner.
3-4 kg basmati-ris (4 kg kogt i 8 liter vand fylder vores største gryde og rækker rigeligt).
Gulerodssalat af 4 kg gulerødder, 4-500 g rosiner og lidt appelsinjuice.
Pastaskruer med kødsovs, salat og gulerodsstave :
5-5½kg hakket oksekød
6 glas pastasauce
6 ds hakkede tomater (+ ca ½ liter vand)
1 kg løg
Krydderier og majsjævner
knap 5 kg pastaskruer (ikke fuldkorn)
2 store iceberg
ca 1 kg ekstra fine ærter
3 ds majs
700 g snackpeber
½-1 kg cherrytomater / 10-15 tomater
4 agurker
evt 1 fl dressing (400 ml) og evt 1 fl ketchup
4 kg gulerødder i stave
Gryderet af skinkekød :
5 kg skinkekød (ellers som ovenstående)
Hamburgerryg med pastaskruer, stuvet spinat og gulerodsstave :
6 kg hamburgerryg
3½-4 kg fuldkornsskruer
2 glas sennep
6 kg hakket spinat (lavet til stuvning)
4 kg gulerødder i stave
Pølsegrillning med ”gnavegrønt” (50-60 deltagere):
10 kg pølser (Tulip) = ca 150 lange tynde
Ca 150 pølsebrød
2 kg ketchup
400g stærk sennep
(250 g sød fransk sennep)
(200 g remoulade)
Godt 4 kg gulerødder
6 agurker
Knap 2 kg cherrytomater