Chili con carne med hvedetortilla og løse ris til ca 75 sultne o-løbere

 

Morgenmad til ca 45 Snab’ere på påskeklubtur 2017, 2 morgener (frokost står nedenunder) :

Opskrift til 50-60 personer

8 kg kyllingebrystfilet skåret i tern (fileterne kan steges i ovnen i 2 bradepander på 1 time v. 200 grader)
1 sellerihoved, evt ½ kg pastinak og ½ kg persillerod
5-8 porrer
12 liter hønsekødssuppe eller ca 16 l vand + 8 bouillonterninger + friske timiankviste
2 liter fløde
Karry, evt salt, peber

Tilbehør: 3-4 kg pasta (suppehorn), ca 100 flûtes, håndskårne gulerødder og agurker

Alle opskrifter rækker til ca 50 - 60 personer fordelt på 40 børn og 20 voksne eller 30 voksne og 20 børn