Så er den reviderede indbydelse til årets Klubmesterskab i klar! Den største ændring er, at der tilføjet en bane i form af en ”Svær ekstra kort” for at tilgodese flest mulige løbere – tak til Herning Orienteringsklub for det.

Løbet foregår i Nørlund Plantage, der ligger lige nord for Harrild Hede, hvor vi løb DM stafet i september. Vi glæder os til at se en masse glade løbere i skoven lørdag d 3. november!

Husk der er klubfest om aftenen, hvor klubmesterskabspokalerne også uddeles. Se invitation i højre spalte.

Der blev samlet en hel del affald ind fra skoven i søndags, så vi igen kan komme til derude :) Tusind tak for rigtig god opbakning til affaldsindsamling igen i år.

Mvh. Bettina

VELKOMMEN TIL ÅRETS KLUBFEST I OK SNAB D 25/ 11

I inviteres hermed til fest i OK Snab lørdag d 25/11 kl 18.00

Efter klubmesterskaberne skal vi fejre det med en forrygende
fest for klubbens medlemmer. Alle er velkomne - store som små.
Festen finder sted i klubhuset hvor vi skal hygge os sammen
og spise dejlig mad.

Traditionen tro medbringer man selv drikkevarer. Vi sørger for kaffe og te.

En endelig invitation kommer på mail.

MVH festudvalget

Kom med på klubtur til Påskeløbet 13.-15. april i Nationalpark Thy. Læs mere her.