Foråret banker på døren, og snart er vi igen at finde i skoven om onsdagen. Skoven er vores ”legeplads”, og vi er selvfølgelig meget interesserede i at bidrage til, at den holdes ren og rar at færdes i. Derfor har bestyrelsen igen i år i meldt klubben til Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, hvor vi skal samle affald i Nørreskoven.

Vi mødes i klubhuset lørdag d. 30.03.2019 kl. 9.00 til introduktion, kaffe, te og rundstykker. Bagefter går vi i en tur skoven, og vi er færdige senest kl. 12.

Klubmestre, der var med til fest.Så er resultaterne fra klubmesterskabet klar. Der var flot fremmøde med 46 Snab'ere. Vejret var perfekt og der blev kåret klubmestre i alle klasser. Familien Isaksen fik revanche fra sidste år og der blev fundet helt nye klubmestre fx Jens Liengård 😊 Stort tillykke til alle klubmestre.

Der blev samlet en hel del affald ind fra skoven i søndags, så vi igen kan komme til derude :) Tusind tak for rigtig god opbakning til affaldsindsamling igen i år.

Mvh. Bettina

VELKOMMEN TIL ÅRETS KLUBFEST I OK SNAB D 25/ 11

I inviteres hermed til fest i OK Snab lørdag d 25/11 kl 18.00

Efter klubmesterskaberne skal vi fejre det med en forrygende
fest for klubbens medlemmer. Alle er velkomne - store som små.
Festen finder sted i klubhuset hvor vi skal hygge os sammen
og spise dejlig mad.

Traditionen tro medbringer man selv drikkevarer. Vi sørger for kaffe og te.

En endelig invitation kommer på mail.

MVH festudvalget

Kom med på klubtur til Påskeløbet 13.-15. april i Nationalpark Thy. Læs mere her.