Åbne løb
Der arrangeres åbne løb stort set hver weekend fra først i marts til oktober. De kan alle ses på https://www.o-service.dk, hvor du også kan tilmelde dig. Er du i tvivl om hvilken klasse du skal tilmelde dig, kan du altid spørge én af trænerne el. løbstilmelderen.

Kredsungdomspokalen

Sydkredsens ungdomsudvalg har hvert år en konkurrence om ungdomspokaler i klasserne H/D11-12A, H/D13-14A samt H/D15-16A. Der er udvalgt 10 åbne løb, hvoraf de 6 bedste placeringer tæller i kampen om pokalen i hver klasse.

Se de detaljerede regler og hvilke løb der tæller, samt følg med i stillingen her

Ungdomscuppen

For dem der gerne vil konkurrere med løbere fra hele landet, kan du deltage i DOF’s ungdomscup, som er for de 11-16 årige, den kan du læse mere om på DOF’s hjemmeside.

Kurser for ungdomsløbere
Alle ungdomsløbere har mulighed for at komme på orienteringsløbs-kurser sammen med jævnaldrende løbere fra andre klubber i Sydkredsen.

Kurserne er inddelt efter alder:

Der er noget at lære, uanset hvor meget du i forvejen kender til orienteringsløb. På kurserne for de yngste er der forældre med, der hjælper til med opgaverne. Ud over at blive bedre til at løbe orienteringsløb lærer du mange løbere fra andre klubber at kende. Det gør det ekstra sjovt at komme ud og løbe og møde dem til åbne løb senere.

I vintersæsonen er der typisk 3 weekend-kurser, Snab giver et tilskud til alle ungdomsløbere, der deltager i kurserne. Om sommeren er der en orienteringslejr, som oftest i den første uge af skolesommerferien.

Her vurderes det fra år til år om der skal gives tilskud. Du kan finde mere om løb og kurser i Sydkredsen på: