Vi takker for sæsonen 2021 og ser frem mod 2022, hvor vi håber at kunne starte alle aktiviteter op som planlagt:

Ungdomstræning om onsdagen fra kl 17.15-18.30 starter den 5/1-22 fra Novaskolen, Moldevej 5, Vejle.
Her vil være tilbud for 2 grupper:

  • O-Fræs: Løbere op til ca. 10 år deltager i træningen i gymnastiksalen på Novaskolen. Træningen kommer til at bestå af opvarmning, øvelser med orienteringsmomenter, styrkelege, fangelege, stikbold og meget mere. Medbring indendørssko og drikkedunk. Hvis vi undtagelsesvis skal lave aktiviteter udendørs, vil I få besked inden træningen.
  • O-Puls: Løbere i alderen ca. 11 til 15 år. Der løbes udendørs med pandelampe i området omkring Nova-skolen, nogle gange i boligområderne, nogle gange i skovene og måske også på stadion. Der løbes trail, o-løb, o-teknik, intervaller mm. Vi skal have pulsen op, men det skal også være sjovt! Børnene vil blive delt op i to grupper efter alder og niveau, så alle kan være med. Børn på 10 år er som udgangspunkt med i hallen, men kan vælge at være med på O-Puls, hvis de gerne vil ud at løbe. Snak med trænerne den første gang.

Derudover har du stadig mulighed for at deltage i:

Lørdagstræning: Se planen på hjemmesiden, der er mulighed for løb om lørdagen i trekantklubberne, og der findes endda ekstra tilbud i julen.


Ungdomskurser:

  • U1 holder det første kursus fra 22/1-23/1. OK Snab er arrangør denne gang, så vi skal ikke køre så langt. Måske en god anledning til at prøve at være med? Forældre er som altid velkomne til at deltage, især hvis børnene ikke er helt klar til at deltage på en weekendtur på egen hånd.
    Det sidste U1 kursus afholdes den 26/2-27/2 på Fanø
  • U2 skal afsted den 4/2-6/2 og igen den 4/3-6/3 - så sæt kryds i kalenderen. Tilmelding foregår som vanligt via O-service, og indbydelserne kommer også der.

Med disse tilbud vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår

Ungdomstrænerne