Der var lagt op til hygge og socialt samvær i lørdags d. 6/1, efter at alle havde været en tur i skoven til 4. afdeling af vintercup. Det hele blev rundet af med, at årets klubmestre i bowling for ungdomsløbere blev kåret. Nedenfor kan man læse beretningerne fra vinderne - Thyra hos pigerne og Axel hos drengene.

Thyra Rask Overgaard Madsen: ”Vi startede alle sammen, også de voksne, med at løbe en tur i skoven - der var rigtig mange forskellige baner. Bagefter fik alle Snab ungdomsløbere boller og saftevand. Efter boller og saftevand skulle vi spille Bingo. Efter Bingo kørte vi ned i ”Bowl’n’ fun” og bowlede, og det var sjovt! Vi var delt op på fire baner; de voksne havde en bane, og børnene var delt på tre baner. Da vi skulle have præmier, var drengene og pigerne delt op, og de voksne fik slet ikke noget. Præmien var en lille pose slik. Det var kun første - og andenpladserne, der fik en pose slik. Det har været en mega god aften!”.

Axel Örnhagen Jørgensen: ”I lørdags var der klubmesterskab i bowling. Men først skulle vi løbe Vinter Cup. Da alle var kommet i mål spiste vi boller og spillede o-banko. Derefter tog vi til Bowl'n'Fun for at spille klubmesterskab i bowling. I det første halve game havde jeg bander på, men da det gik godt tog jeg dem af. Det var nok til at jeg VANDT. Det var hyggeligt sammen med de andre ungdomsløbere”.

Billedet viser ”podiet” til ungdomsløbernes klubmesterskab i bowling. F.v.: Agnes (nr. 2), Thyra (vinder), Axel (vinder) og Felix (nr. 2).

STORT TAK til Lone R, Lone K og Ulrika for en hyggelig eftermiddag :)