Kære alle i OK SNAB og alle andre interesserede orienteringsløbere.

OK SNAB inviterer til jule-corona-træning i den del af Nørreskoven, som hedder "Polakkerskoven". Det er en del af Nørreskoven, som vi ikke bruger så meget, og normalt når banerne ikke helt derud, når vi løber fra klubhuset. I 1658-1660 under svenske-krigen huserede polske lejesoldater og gjorde både skov og by usikker. Et sagn fortæller, at det er 23 af disse polakkers kranieskaller, som er indmuret i Vejle Skt. Nikolaj Kirkes nord-mur - vi kan anbefale en turist-tur til Kirkegade efterfølgende, skallerne ses tydeligt. Og skoven skulle være sikker nu!

Kortet er nyrevideret. Alle baner løbes på målestoksforholdet 1:7500, ækvidistance 5 m.

PDF'er ligger til print-selv nederst på siden, når du klikker læs mere.

Især "svær lang" er vel reelt en mellemdistance, men det er kuperet område, og man holdes i vidt omfang i terræn, så det bliver nok svært at løbe den under 45 min... Vær opmærksom på det komprimerede baneforløb med en "stjernepost".

Banelængder:

Let 3,0 km

Mellemsvær 2,9 km

Svær ekstra-kort 2,7 km

Svær kort 3,1 km

Svær lang 4,9 km

Der er parkering ved Hældagerhallen/Hældagerskolen og start/mål tæt herved. Posterne sættes ud, så der kan startes fra 19/12 ved daggry, og de samles ind 25/12 kort før mørkets frembrud.

Løbet kommer på o-track, og vi vil gerne opfordre så mange som muligt til at løbe banen og lægge på o-track. Der er mange, der har fornøjelse af at se vejvalg, stræktider mv.

God fornøjelse og glædelig jul!


Yderligere information