I lighed med sidste år vil OK Snab og OK Gorm gerne invitere jer med til natløb. Det foregår hver onsdag aften kl 18 fra uge 43 og frem til begyndelsen af december. Der er nærmere information om de enkelte løb på Gorm Events efterhånden som banelæggerne er klar med detaljerne.
Man skal tilmelde sig løbeneGorm Events senest om mandagen og notere hvilken bane, man vil løbe.

Programmet er sådan:
24. okt. Intro i Nørreskoven (fra klubhuset)
31. okt. Engelsholm Skov
7. nov.  Søndermarkskoven (fra Granhytten)
14. nov. Tykhøjet Krat
21. nov. Munkebjerg (fra p-pladsen ved hotellet)
28. nov. Hastrup Plantage
5. dec.   Nørreskoven (fra klubhuset)

HUSK: Natløb er for ALLE, og det er en helt særlig oplevelse at være ude i skoven i mørke. Sammen med en voksen kan selv de unge ungdomsløbere sagtens få en god oplevelse ud af det.

Som noget nyt har klubben indkøbt 6 pandelamper, der kan udlånes, hvis man gerne vil prøve men mangler en lampe. De udlånes via kontakt til ungdomsudvalgets formand, Lone Rasmussen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..