Aktuelle meddelelser fra trænerne

OK SNAB siger godt nytår med seks O-baner på et helt nytegnet kort!

Området ved Skjernåens og Gudenåens udspring byder på utrolig smuk natur, som I må huske at nyde undervejs.
Terrænet er knap så hårdt som vi er vant til fra skrænterne omkring Vejle Fjord, så det sædvanlige repertoire af baner er udvidet med en svær bane i XL-længde.

LÆS INSTRUKTIONEN (vedhæftet herunder) og print den bane, du har lyst til at løbe.

1/1 2021: Sidste nyt fra skoven

Kære alle i OK SNAB og alle andre interesserede orienteringsløbere.

OK SNAB inviterer til jule-corona-træning i den del af Nørreskoven, som hedder "Polakkerskoven". Det er en del af Nørreskoven, som vi ikke bruger så meget, og normalt når banerne ikke helt derud, når vi løber fra klubhuset. I 1658-1660 under svenske-krigen huserede polske lejesoldater og gjorde både skov og by usikker. Et sagn fortæller, at det er 23 af disse polakkers kranieskaller, som er indmuret i Vejle Skt. Nikolaj Kirkes nord-mur - vi kan anbefale en turist-tur til Kirkegade efterfølgende, skallerne ses tydeligt. Og skoven skulle være sikker nu!

Kortet er nyrevideret. Alle baner løbes på målestoksforholdet 1:7500, ækvidistance 5 m.

PDF'er ligger til print-selv nederst på siden, når du klikker læs mere.

Nederst på siden her findes pdf'er til print selv af baner til vintertræningsløbet i Haraldskær (klik Læs mere). Normalt er vores vintertræningsløb om lørdagen, men i denne weekend er det SØNDAG d. 29/11. Alle opfordres til at printe banerne selv. Der vil være enkelte kort, sat frem i kasser ved den nordøstlige endegavl af Kærhuset (ved mål). Husk at holde afstand og undgå at komme til at stå i grupper på mere end 10 personer!

Bemærk: Maxi 3 findes i både 1:10.000 og 1:7.500.

Mini svarer til Let og ikke til de Mini-baner vi har om onsdagen. Mini har eget startsted ved Skibetvej i kanten af skoven. Resten starter ved shelterne i skovstykket vest for Kærhuset.

Posterne vil være i skoven, så man kan starte kl. 10. Pas på, når I passerer den trafikerede Bredstenvej, hvor der bliver kørt stærkt. Midi har tvungen passage UNDER vejen.

Når der er sprint i Middelfart lørdag d. 25/1, har vi et tilbud om vokseninstruktion som beskrevet nedenfor. Tilmeldingsfristen til instruktionsdelen er udløbet, men alle er velkommen til at deltage i løbet alligevel - uden tilmelding. Og til alle: Der er TILLÆGSINFO PR. 24/1 FRA BANELÆGGEREN I VEDHÆFTEDE FIL (Klik Læs mere og klik Oplæg til sprinttræning...)!

Så er der igen tilbud om vokseninstruktion i forbindelse med et vintertræningsløb. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor. Det foregår lørdag d. 25/1 i Middelfart, hvor der skal løbes sprint, så det er en gylden mulighed for at forbedre sig lidt i den disciplin, der skal dystes i til sommerens WOC.

Tilbuddet retter sig primært mod

 - dig, der løber let, men gerne vil i gang med mellemsvær

 - dig, der løber mellemsvær, men gerne vil forbedre dig

 - og dig, der har prøvet kræfter med svær, men gerne vil have lidt mere "glid" over orienteringen.

Alle orienteringsløbere kommer til at bomme (ellers løber de for langsomt tongue-out ). Det vigtige er at minimere bommet, og det gør man først og fremmest ved at reagere hurtigt. Ofte vil man føle en usikkerhed inden et bom, pga. manglende kortkontakt, uoverensstemmelse mellem kort og terræn e.l. Man skal forsøge at være opmærksom på denne usikkerhed, og anvende den som en ’trigger’, så man hurtigt får reageret på det eventuelle bom, og derved hurtigt kommer tilbage på ret kurs.