Aktuelle meddelelser fra trænerne

Det bliver en stor træningsaften onsdag d. 4. september, og vi glæder os rigtig meget til at løbe på Jens' nytegnede kort over Grundet Skov på kanten af Grejsdalen.

Der er masser af udfordringer - ikke bare i form af højdemeter. Selv om man kender skoven godt, er der garanteret en slugt eller to, man ikke anede eksisterede - før nu :)

Se vedhæftede instruktion for mødested, parkering mm.

Forårets onsdagstræninger blev afsluttet med et fint løb, som Peter og Irene havde lavet til os i Sønderskoven.

Der var startbokse, starture og tidtagning, så blev der selvfølgelig også lavet en resultatliste. Den kommer her som vedhæftet pdf.

Og så hyggede vi os med bål og snobrød og medbragt mad :)

MØDESTEDET for dagens træning i Brejninggård Skov er ved Brejning Efterskole som vist på kortet her. I bedes undgå at parkere på græsset, da det har regnet meget. Forsøg at parkere på fast underlag ved Efterskolens bygninger. Skolen ejer alle bygninger på oversigten.

SÅ hermed en opfordring til at møde op til træningen, der er i ukendt, jomfrueligt terræn på nytegnet kort! Kortet er et skovkort efter skovnorm, selvom det er bynært. Vi glæder os :)

Træningsudvalget gentager succeserne fra de seneste år og afholder en træningslørdag, specielt for voksne løbere. Selvstændigt løbende unge (min. mellemsvær) er også velkomne!

• Det er for dig, som måske har løbet et års tid, og gerne vil starte på de mellemsvære baner.
  • Der er for dig, som løber mellemsvær, og har lyst til at få lidt bedre greb om din orientering.
  • Og det er sørme også for dig, som har løbet svære baner i lang tid, men stadig har lyst til nye terræner og hyggeligt klubliv!
  • Det er kort sagt for alle, som kan holde på et kompas :-)

Vi håber, at vi som sædvanligt kan få nogle af de erfarne til at skygge, støtte, sparre og snakke med de knap så erfarne på et af træningspassene.

Vi har kig på spændende terræner og håber at kunne blænde op for yderligere detaljer snarest.

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag d. 11/5!

På træningsudvalgets vegne
Henning

I lighed med sidste år vil OK Snab og OK Gorm gerne invitere jer med til natløb. Det foregår hver onsdag aften kl 18 fra uge 43 og frem til begyndelsen af december. Der er nærmere information om de enkelte løb på Gorm Events efterhånden som banelæggerne er klar med detaljerne.
Man skal tilmelde sig løbeneGorm Events senest om mandagen og notere hvilken bane, man vil løbe.

Programmet er sådan:
24. okt. Intro i Nørreskoven (fra klubhuset)
31. okt. Engelsholm Skov
7. nov.  Søndermarkskoven (fra Granhytten)
14. nov. Tykhøjet Krat
21. nov. Munkebjerg (fra p-pladsen ved hotellet)
28. nov. Hastrup Plantage
5. dec.   Nørreskoven (fra klubhuset)