Aktuelle meddelelser fra trænerne

Vi indbyder til en trænings-lørdag langs nordsiden af Vejle Fjord den 19/5 2018: Grund og Stagsrode er et par spændende og ret forskellige terræner indenfor passende køreafstand.
Læs detaljerne i indbydelsen.

Bemærk, at fokus er på træning af klubbens voksne medlemmer - men at ungdomsløbere, som selvstændigt løber mellemsvær eller svær bane i fremmede skove, er meget velkomne til at være med.

Vi glæder os til at se jer!

Jesper & Henning

Læs indbydelsen! - Kryds a' i kalenderen! - Meld dig til! smile    Indbydelse

Her kommer løbende materialet fra voksenbegynder-introduktionen foråret 2017.

Voksen-introduktion lektion 1 forår 2017

I løbet af foråret vil der være O-teknisk træning for voksne, primært for løbere, som løber Mellemsvære baner - eller er på vej til det. I Nørreskoven vil der typisk være et oplæg på et kvarters tid, inden der løbes i skoven. Somme tider vil der være en speciel træningsaktivitet, somme tider blot en bane, som er tilpasset ugens tema. I øvrige skove prøver vi også at samles til en kort introduktion.

I løbet af foråret vil der være O-teknisk træning for voksne, primært for løbere, som løber Mellemsvære baner - eller er på vej til det. Der vil typisk være et oplæg på et kvarters tid, inden der løbes i skoven. Somme tider vil der være en speciel træningsaktivitet, somme tider blot en bane, som er tilpasset ugens tema.