Aktuelle meddelelser fra trænerne

Træningsudvalget gentager succeserne fra de seneste år og afholder en træningslørdag, specielt for voksne løbere. Selvstændigt løbende unge (min. mellemsvær) er også velkomne!

• Det er for dig, som måske har løbet et års tid, og gerne vil starte på de mellemsvære baner.
  • Der er for dig, som løber mellemsvær, og har lyst til at få lidt bedre greb om din orientering.
  • Og det er sørme også for dig, som har løbet svære baner i lang tid, men stadig har lyst til nye terræner og hyggeligt klubliv!
  • Det er kort sagt for alle, som kan holde på et kompas :-)

Vi håber, at vi som sædvanligt kan få nogle af de erfarne til at skygge, støtte, sparre og snakke med de knap så erfarne på et af træningspassene.

Vi har kig på spændende terræner og håber at kunne blænde op for yderligere detaljer snarest.

Sæt allerede nu X i kalenderen lørdag d. 11/5!

På træningsudvalgets vegne
Henning

I lighed med sidste år vil OK Snab og OK Gorm gerne invitere jer med til natløb. Det foregår hver onsdag aften kl 18 fra uge 43 og frem til begyndelsen af december. Der er nærmere information om de enkelte løb på Gorm Events efterhånden som banelæggerne er klar med detaljerne.
Man skal tilmelde sig løbeneGorm Events senest om mandagen og notere hvilken bane, man vil løbe.

Programmet er sådan:
24. okt. Intro i Nørreskoven (fra klubhuset)
31. okt. Engelsholm Skov
7. nov.  Søndermarkskoven (fra Granhytten)
14. nov. Tykhøjet Krat
21. nov. Munkebjerg (fra p-pladsen ved hotellet)
28. nov. Hastrup Plantage
5. dec.   Nørreskoven (fra klubhuset)

Vi indbyder til en trænings-lørdag langs nordsiden af Vejle Fjord den 19/5 2018: Grund og Stagsrode er et par spændende og ret forskellige terræner indenfor passende køreafstand.
Læs detaljerne i indbydelsen.

Bemærk, at fokus er på træning af klubbens voksne medlemmer - men at ungdomsløbere, som selvstændigt løber mellemsvær eller svær bane i fremmede skove, er meget velkomne til at være med.

Vi glæder os til at se jer!

Jesper & Henning

Herunder ses den samlede plan for Trekant-samarbejdets vintercup/ vintertræningsløb 2018-19 - et samarbejde mellem orienteringsklubberne i trekantsområdet. Stillingen i vintercup findes her.

Løbene afvikles primært lørdage i november 2018 til februar 2019. Der er fri start mellem kl. 13 og 14.

Læs indbydelsen! - Kryds a' i kalenderen! - Meld dig til! smile    Indbydelse