Aktuelle meddelelser fra trænerne

Når der er sprint i Middelfart lørdag d. 25/1, har vi et tilbud om vokseninstruktion som beskrevet nedenfor. Tilmeldingsfristen til instruktionsdelen er udløbet, men alle er velkommen til at deltage i løbet alligevel - uden tilmelding. Og til alle: Der er TILLÆGSINFO PR. 24/1 FRA BANELÆGGEREN I VEDHÆFTEDE FIL (Klik Læs mere og klik Oplæg til sprinttræning...)!

Så er der igen tilbud om vokseninstruktion i forbindelse med et vintertræningsløb. Se meget mere i vedhæftede invitation nedenfor. Det foregår lørdag d. 25/1 i Middelfart, hvor der skal løbes sprint, så det er en gylden mulighed for at forbedre sig lidt i den disciplin, der skal dystes i til sommerens WOC.

Tilbuddet retter sig primært mod

 - dig, der løber let, men gerne vil i gang med mellemsvær

 - dig, der løber mellemsvær, men gerne vil forbedre dig

 - og dig, der har prøvet kræfter med svær, men gerne vil have lidt mere "glid" over orienteringen.

Alle orienteringsløbere kommer til at bomme (ellers løber de for langsomt tongue-out ). Det vigtige er at minimere bommet, og det gør man først og fremmest ved at reagere hurtigt. Ofte vil man føle en usikkerhed inden et bom, pga. manglende kortkontakt, uoverensstemmelse mellem kort og terræn e.l. Man skal forsøge at være opmærksom på denne usikkerhed, og anvende den som en ’trigger’, så man hurtigt får reageret på det eventuelle bom, og derved hurtigt kommer tilbage på ret kurs.

Det bliver en stor træningsaften onsdag d. 4. september, og vi glæder os rigtig meget til at løbe på Jens' nytegnede kort over Grundet Skov på kanten af Grejsdalen.

Der er masser af udfordringer - ikke bare i form af højdemeter. Selv om man kender skoven godt, er der garanteret en slugt eller to, man ikke anede eksisterede - før nu :)

Se vedhæftede instruktion for mødested, parkering mm.

Forårets onsdagstræninger blev afsluttet med et fint løb, som Peter og Irene havde lavet til os i Sønderskoven.

Der var startbokse, starture og tidtagning, så blev der selvfølgelig også lavet en resultatliste. Den kommer her som vedhæftet pdf.

Og så hyggede vi os med bål og snobrød og medbragt mad :)

MØDESTEDET for dagens træning i Brejninggård Skov er ved Brejning Efterskole som vist på kortet her. I bedes undgå at parkere på græsset, da det har regnet meget. Forsøg at parkere på fast underlag ved Efterskolens bygninger. Skolen ejer alle bygninger på oversigten.

SÅ hermed en opfordring til at møde op til træningen, der er i ukendt, jomfrueligt terræn på nytegnet kort! Kortet er et skovkort efter skovnorm, selvom det er bynært. Vi glæder os :)