logosnabI weekenden var der DM Mellem i Grib Skov Nord med FIF Hillerød som arrangør. OK Snab kom hjem med mange flotte placeringer og medaljer i både ungdoms-, senior-elite og "veteran"-klasser. Banerne var sjove og meget afvekslende med både langstræk og nogle korte stræk, hvor det var med at holde styr på retningen.
Ulrika Örnhagen Jørgensen vandt GULD i D55 og Malin Agervig Kristiansson erobrede bronzen i D21. På herresiden blev det en tæt fight mellem Rasmus Edvardsen og Axel Ö Jørgensen i H16 - det endte med Bronze til Rasmus og lige udenfor podiet til Axel.
Læs DOF`s artikel her

Søndagens blev det første danske mesterskab i Knock Out sprint afviklet i det sydvestlige Hillerød (Royal Stage). Også her var der mange snab'ere på startlisten. Der blev disket op med lækre intensive sprintbaner i jomfrueligt terræn og rammerne omkring stævnepladsen var helt formidable.

Alle Snab'ere var videre efter kvalifikationen, og også i semifinalen stod snab'erne stærkt. Magnus Dewett, Linus, Ida og Malin Agervig Kristiansson og Jeppe Edvardsen alle 1'er i deres respektive heats.

I den intensive finale blev nogle få vejvalg udslagsgivende, men nogle stærke afslutninger fra Magnus Dewett og Linus Agervig Kristiansson resulterede i SØLV til Magnus og BRONZE til Linus i Herre-klassen. I Dame-klassen blev det også en tæt kamp, og igen blev det nogle enkelte vejvalg, der gjorde udslaget. Malin Agervig Kristiansson kæmpede sig imidletid til BRONZEN den spændende afslutning.
Læs DOF's artikel her

Kæmpe kæmpe stort tillykke til alle medaljetagerne.