Sommeren har som sædvanligt budt på mange store sportslige begivenheder - dette gælder også Orienteringssporten. Ikke så snart var WOC2022 afsluttet før nogle af klubbens mange talenter var på vej til andre internationale konkurrencer.

Eva Örnhagen Jørgensen drog til JWOC, Junior Verdensmesterskaber, i Portugal d.11-16.juli. Desværre blev JWOC noget anderledes end planlagt da der var udstedt forbud mod at færdes i skovene pga høje temperaturer og brandfare. JWOC gennemførtes på Sprintdistancen i byen Carapito, og de kringlede og snævre gader gav god udfordring til løberne. Eva var bedste dansker med en absolut godkendt 39.plads. Skovdistancerne er udsat til én af de første weekender i november. 

Dof's artikel om JWOC-sprinten kan læses her. 

Der blev med lynets hast stablet et Sprint-stafet på benene, og skønt det ikke er en JWOC-disciplin, blev det en intens konkurrence. Læs om den her

Axel Örnhagen Jørgensen var udtaget til EYOC, Ungdoms Verdensmesterskaberne, i Ungarn d. 2.-4.juli. Disciplinerne er langdistance, Sprint og Stafet. Målet for hele det 13-mand store hold, var at samle erfaring, og det lykkedes til fulde.

Dof's artikler om EYOC-løbene kan læses på disse links:  stafetlangdistancesprint

Morten Örnhagen Jørgensen var udtaget til det danske MTBO-landshold og skulle have været med til MTBO-VM. Uheldigvis brækkede han armen få uger før, og måtte desværre melde afbud til landsholdet. God bedring med armen, Morten!

Ida Agervig Kristiansson var udtaget til at deltage i The World Games for orienteringsløberne i Birmingham, Alabama, USA. The World Games er en international sportsbegivenhed for sportsgrene, der ikke indgår i OL. Disciplinerne var individuel sprint, mellemdistance og sprintstafet. Her viste hun storform og blev bedste dansker på de to individuelle discipliner, samt præsterede en fantastisk førstetur på stafetten.

Dof's artikler om løbene kan læses på disste links: sprint, mellemdistance, stafet.