Tomme for ord, men fulde af glæde, lettelse og oplevelser. TAK til alle, der har bidraget med stort som småt til skabe denne orienteringsfest i hjertet af Kolding, Fredericia og Vejle!

Vores VM blev lige præcis den fest og den succes, vi havde drømt om, takket være en kæmpe indsats fra ca. 650 hjælpere.

Vores eliteløbere Ida og Malin Agervig Kristiansson var af god grund ikke at finde i pink poloer under VM-ugen. Søstrene var på plads, men de var i stedet iført de rød-hvide landsholdsfarver og repræsenterede Danmark og OK Snab på fornemste vis.
Malin, der var udtaget til Knock-out Sprint i Fredericia, gik som den eneste dansker videre fra en kvartfinale og løb dermed en af de 3 semifinaler - en imponerende debut på seniorlandsholdet.
Ida var udtaget til Sprinten i Vejle og opnåede en utrolig flot 11. plads blandt de 45 kvinder, der gik videre fra formiddagens kvalifikation.
Magnus Dewett var udtaget som reserve, men kom desværre ikke i spil.

Til selve WOC var 42 nationer repræsenteret af 245 eliteløbere og ifølge do-f.dk deltog godt 4.500 på en eller flere af WOC Tours 6 etaper.

Billeder fra WOC-ugen kan ses via linket i denne artikel, eller under "Mest for medlemmer - billeder"

På vegne af HR, sender Grethe Buch fra OK Gorm denne hilsen:

Kære alle!

Tusind tak for et fantastisk vellykket WOC/TOUR2022. At det blev så vellykket, skyldes ikke mindst, at I alle - som udgjorde de omkring 650 ”brikker” puslespillet bestod af -  bare påtog jer opgaverne og arbejdede perfekt sammen.

Og vikarbureauet fungerede, rigtig mange meldte ind, og mange kom i arbejde. Det blev også nødvendigt at flytte lidt rundt på ”brikkerne”, men alle var positive og bidrog til at få løst de udfordringer, vi havde undervejs.

Tusind tak for jeres engagement, fleksibilitet, gode humør, og ikke mindst for et rigtig godt samarbejde undervejs til og under WOC/TOUR2022.

Det har virkeligt været FEDT at opleve SÅ MANGE løfte i flok.

Vedrørende en efterfest: Det har været en intens uge, hvor mange har arbejdet 6 dage, og hvor WOC-dagene blev lange, for nogle til helt ud på natten. Deltagelse i en evt. afslutningsfest torsdag, var derfor ikke mulig for alle, og mange var nok også godt brugte, derfor blev dette fravalgt.

Men vi synes bestemt, at vi har brug for en fælles afslutning, hvor vi kan fejre vores succes og takke hinanden for det store arbejde vi har lagt i WOC/TOUR2022, vi arbejder derfor på at kunne invitere til en efterfest.

På vegne af HR - TUSIND TAK for indsatsen, Grethe