WOC2022 - Sikke en oplevelse! 

En hel masse Snab'ere har, sammen med vores venner fra de andre WOC-arrangørklubber, arbejdet sammen og skabt et fantastisk VM-stævne. Fra postudsætning til forplejning, fra guarding-opgaver til karantæne , og ikke mindst de 6 WOCtour-løb - og man kunne jo blive ved!...så fedt at være en del af holdet!

(Husk det er muligt at dele jeres billeder fra WOC2022/WOCtour med resten af klubben, på linket i denne artikel.)

Det danske landshold havde nogle imponerende løb, inkl "vores" to OK-Snab løbere, Ida og Malin Agervig Kristiansson, hvilket tilføjede en ekstra dimension til oplevelsen. Sikke en oplevelse det var, at kunne heppe på Ida, Malin og alle de andre danske løbere!

Malin var i ilden allerede tirsdag, til Knock-out sprint i Frederica. Malin holdt stilen fra World Cup i Borås, og klarede sig igen helt til semifinalen, som eneste dansker. Her måtte hun se sig slået af stærke internationale løbere som Andrine Benjaminsen og Megan Carter Davis. Med sin 5.plads i sit heat, endte det alligevel med en 13.plads i det første Knockout-Sprint VM nogensinde. Kæmpe stort tillykke, Malin!
(foto: Dmytro Levin)

Ida løb Individuel Sprint i Vejle om torsdagen. Her klarede alle 6 danske løbere sig flot igennem formiddagens kvalifikationsløb. I Sprint-finalen havde Ida igen et imponerende løb, godt hjulpet på vej af alle de danske fans, og endte på en 11.plads i det stærke felt!! I samme disciplin sidste år, blev Ida nr 18, så hvis den udvikling fortsætter er top 3 jo ikke langt væk ;o). Kæmpe stort tillykke, Ida! 
(foto:Kell Sønnichsen)