I weekenden d. 10-12.juni blev DM i MTBO afholdt med FIF Hillrød som vært. 

OK Snab's dygtige MTBO-rytter, Morten Örnhagen Jørgensen, endte på podiet flere gange. Først var det til sprinten om fredagen, hvor han tog sølvet. På Mellemdistancen i Grib Skov tog Morten Guldet og kan hermed kalde sig DM i MTBO Mellemdistance.

Læs Mortens beretning fra DM MTBO her - samt en opfordring (eller udfordring, om man vil ;o)):

DM i MTBO blev i år kørt på Nordsjælland nær Hillerød, hvor vi kørte sprint på nytegnet kort i Tirsdagsskoven, langdistance i Store dyrehave og mellemdistance i Gribskov. 

Efter et rigtig godt forår på cyklen så jeg frem til weekenden og håbede på at kunne hente guld med hjem. 

Vi startede ud med sprinten fredag aften. Jeg startede desværre ud med at overse en en lille sti på kortet, hvilket jeg taber halvandet minut på. Derefter får jeg kørt lidt tid ind på vinderen Mikkel Brunstedt, men desværre overser jeg endnu en sti og en skravering og må se mig slået ved målgang. Måske havde jeg lidt for meget fart på i forhold til hvad teknikken kunne bære. Men dejligt med gode takter og en sølvmedalje. 

Lørdag kørte vi fysisk krævende langdistance og jeg kører rigtig godt. Desværre bliver jeg ikke registreret ved post 8 også selvom jeg har været der. Man skal huske at tjekke at brikken bipper…

Heldigvis fik jeg revanche på mellemdistancen søndag, som overraskede med en meget orienteringsteknisk bane og super godt nytegnet kort. Sjovt og dejligt at tage guldmedaljen. 

Startfeltet til årets DM’er var desværre noget tyndt, så jeg håber på at se andre Snabere til MTBO-løb i fremtiden:o)