Så blev det endelig tid til den sidste divisionsmatch i Syd-kredsen.

Det stærkest mulige hold var blevet sat ud af de 59 tilmeldte Snab'ere - tilbage var der bare at håbe på det bedste.

Als og sensommeren viste sig fra sin smukkeste side. Solen skinnede over stævnepladsen, som lå lige ned til Lillebælt. Flere Snab'ere benyttede sig af muligheden for et dyp i det kolde vand efter deres løb - det skulle efter sigende have været en fornøjelse! Vi var nu andre, der havde det helt fint med bare at dyppe tæerne. Der var gode løb i skoven og klub-hygge med vejvalgs-snak og masser af kage bagefter (tak til alle kage-bagerne) - kan det overhovedet blive bedre?

Malurten i bægeret var desværre, at vi igen måtte se os slået af Kolding - denne gang med 3 point. Der blev ellers kæmpet godt ude på banerne, og vi kan heldigvis glæde os over at mange 1.pladser gik til OK SNAB løbere: Sigrid (beg.), Marie (D10), Camilla (D14), Rasmus E (H14), Malthe (H14B), Axel (H16), Rikke (D20), Ulrika (D21), Flemming (H40), Jesper (H50) og Grethe (D70).

OK SNAB ender altså som nr 2 i 1.division i Sydkredsen. Det sender os heldigvis videre til finalen: DM Hold divisionsfinalen. Den afholdes d. 3.okt på Møn. Der vil blive arrangeret fælles buskørsel, det skal der nok komme mere information omkring. Vi håber på at rigtig mange Snab'ere vil komme med, så vi kan få en rigtig finale-festdag ud af det.

Personligt føltes det nu lidt som en sejr idag alligevel! Næsten på årsdagen for min knæskade, var det en fornøjelse endelig at kunne deltage i et stævne igen. Jeg var lidt for optaget af at se hvor jeg satte fødderne, til at hvine at fryd, men jeg nød hvert minut.
Og så er der jo aldrig noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget: jeg havde styr på kortet hele banen rundt, og bommede egentlig ikke - sikkert fordi jeg løb væsentligt langsommere end normalt! Jeg må vist huske at sætte orientering over tempo på de svære baner i fremtiden også.

Tilbage er kun sige tillykke med sejren til OK Kolding og tak til OK Syd for et dejligt stævne i en skøn skov.

Billederne herunder er fra præmieoverrækkelsen til alle de dygtige ungdomsløbere.