OK SNAB var i weekenden vært for DM på Mellemdistancen. Stævnet bliver afholdt i Grejsdalen, hvor der ikke har været afholdt stævne siden 1986. Terrænet er faktisk en ret eksotisk terræntype, man ikke tit møder andre steder i Danmark. Det er stort set uden brændenælder eller brombær, til gengæld er bakkerne store og med mange flotte udsigter mange steder - hvor mange, der havde tid til at nyde dem i det hårde terræn, er jo så spørgsmålet ;o)

Mange Snab'ere var aktive som hjælpere på dagen, men vi havde dog flere medlemmer ude på banerne, hvilket resulterede i hele 3 medajlevindere.

Eva Örnhagen Jørgensen tog GULD i D18 - med en behagelig margin på 1.32 min ned til sølv-vinderen.
Magnus Dewett tog SØLV i H21 - blot 1 sek efter guld-vinderen.
Axel Örnhagen Jørgensen tog SØLV i H14 - kun 38 sek efter guld-vinderen.     

Stort tillykke med de flotte placeringer!

Yderligere 17 Snab'ere var i kamp, men gode resultater til følge - heraf en 4. og en 6.plads til hhv Jeppe E og Linus i H20. En 5.plads til Marie i D10 - hun havde selv spået at konkurrencen ville blive hård. En 4. og 7. plads til hhv Camilla og Agnes i D14. Olivia tog en 7. plads i D16. Ida AK tog en 6.plads i D21, og Amanda en 15.plads i samme klasse. I H14 tog Rasmus E en 7.plads.

For alle os andre, er der heldigvis mulighed for at prøve kræfter med terrænerne de kommende træningsaftner - første her til aftnen på Grundet N + S, og i næste uge på Skrædderbakken.