Lørdag var 39 løbere fordelt på 13 hold fra OK SNAB samlet under klubfanen til JFM stafet i Hastrup Plantage, hvor OK Gorm havde arrangeret et flot løb. Det var en hyggelig og solfyldt stævneplads i en lysning i den vestlige del af Hastrup Plantage. Hvis nogen følte sig på hjemmebane i Hastrup, blev det lidt forpurret, da det var den modsatte ende af skoven end vi er vant til. Alligevel vandt OK SNAB guld i hele 5 klasser:

H12: Marie, Maja H, Alfred
D16: Agnes, Camilla, Ella
H16: Rasmus, Sejer, Axel
H50: Lars P, Niels, Flemming J
D/H 185: Grethe, Lone K, Brian

I både damernes og herrernes eliteklasser blev det desuden til flotte 2. pladser til OK SNAB. I H21 tabte Jeppe E, Thomas B og Kristian B med bare 35 sekunder til det stærke Silkeborg-hold.

Vi kunne også glæde os over nogle seje ungdomsløbere. Ud over medaljevinderne kan vi fremhæve Sofie H, der havde modet til at kaste sig ud i en stafet, Malte der løb sin første mellemsvære bane til et stævne og Ebbe der gjorde et flot comeback!

Det var en fornøjelse at mærke den gode stemning på stævnepladsen og ikke mindst i Snab-lejren. Se i øvrigt også Lars Jakobsens fine artikel her på hjemmesiden om deres oplevelser på børnebanen!

Tak til Gorm for et godt arrangement og til Per for god speak :) Se resultater og billeder på Gorms hjemmeside her.
    
Søndag gjaldt det JFM lang, hvor Kolding stod for arrangementet i Frederikshåb Plantage. Igen velkendt og rigtig fedt terræn. OK SNAB stillede med 34 løbere til start og vejret viste sig igen fra den solrige side. Tak til Kolding for et rigtig godt arrangement, hvor OK SNAB kom hjem med følgende medaljer:

D18: Eva – GULD
D20: Rikke – GULD
D21: Inge – sølv
D50: Ulrika – sølv (slået med bare 13 sek.)
H20: Jeppe E – sølv
H45AK: Peter S – sølv
H50: Flemming – GULD, Jesper – sølv
H55: Torben - bronze

Se resultater mm på Koldings hjemmeside her.