Bedst som støvet er ved at lægge sig efter Morten Ingmar Ö Jørgensens Guld og Sølv-medaljer til JuniorVM i MTBO, stiller han til start igen. Denne gang er det DM i 3 forskellige MTBO-discipliner det gælder. Løbene afvikledes i Grenå by (Sprint), Grenå Plantage (Mellemdistance) og Fussingø/Ålum (Langdistance). Morten havde, i stil med de andre Junior-ryttere, meldt sig op i H21, så der var lagt i ovnen til hård konkurrence - også MTBO-landstræneren var mellem de konkurrende ryttere.

Fredag aften gjaldt det Sprint i Grenå by. Det lykkedes ingen af ryttere at køre fejlfrit, da baner var både fysisk og teknisk krævende. Men Morten kunne alligevel holde sig i front og vandt GULD i H21 kun 11 sekunder foran Silkeborg OK's Allan Jensen (MTBO-landstræner).

Søndag viste Morten igen OK SNAB-farverne frem på fornemste vis, ved at tage GULD i H21 på Lang-distancen i Fussingø/Ålum. Blot 40 sekunder skilte de tre bedste placeringer fra hinanden! Morten sluttede i tiden 1.35.13, sølvvinderen i tiden 1.35.33, og bronzevinderen i 1.35.53. 

Stort tillykke til Morten med de to flotte DM-medaljer. 

 Link til resultater og artikler på DOF's hjemmeside:  Sprint, Mellemdistance og Langdistance