Så kom sommeren, og det er tid til at gøre en kort status på klubben ve og vel.


Træning
Det blev et forår, hvor deltagelsen ved vores onsdagstræninger boomede. Vi har fået usædvanligt mange nye medlemmer, og vi har været over 100 til nogle af vores træninger. Fantastisk! Der bliver ydet en stor indsats fra trænernes side, og i år er der kommet et nyt skud på stammen. Karina har fået minitræning op at stå, og det er godt besøgt og med til at trække nye til. Vores TVO-træning kører også godt, og vi har haft et par hold med til 10-Mila i Göteborg.

Divisionsturneringen
Vi kom godt fra start ved at vinde årets første divisionsmatch. Det blev en kneben sejr over Kolding på en dejlig forårsdag i Dejbjerg Plantage. Næste gang vi skal i ilden er d. 3. september i Rønshoved. Vi skulle gerne kvalificere os til divisionsfinalen 24. september.

Vores egne arrangementer
Vi har i foråret arrangeret Vejlestafet i Tirsbæk og MTBO løb i Sønderskoven. Deltagerantallet ved Vejlestafetten var skuffende lavt selvom vi stillede op med et fornemt arrangement i glimrende forårsvejr. Vi planlægger at sætte Vejlestafetten på pause til næste år. Dels på grund af det lave deltagerantal, men også fordi vi skal stå for JFM sprint i juni måned. Desuden skal vi arrangere en anden stafet, nemlig Midgårdsormen i august måned. Men allerede nu efter sommerferien står den på divisionsmatch i Munkebjerg Øst (17. september) og KUM i samarbejde med de andre trekantklubber til oktober. Trekantsklubberne har også søsat ”Trekant-O”, hvor børn mødes til små stævner i hinandens træningsområder. Dem vil der komme flere af.

Kort
Kommunen har erhvervet sig en del af skoven i Grejsdalen, den del der ligger neden for Store og Lille Grundet. Det er godt nyt for os, for dette området har vi ikke kunnet få adgang til siden sidst i 80’erne! Vores korttegnere planlægger at tegne dette i nær fremtid. Der bliver også tegnet sprintkort i Brejning til JFM sprint og sprintkort på Nørremarken. Vores Haraldskær-kort er opdateret og udvidet mod nord og bliver lige nu yderligere udvidet mod øst.

Skole
På skoleområdet er der også stor aktivitet. Skoleprojektet med 3 skoler i kommunen kører, og vi har afholdt kurser for lærere og arrangeret Skolernes FindVej dag. Dette har været en succes.

Bestyrelsen
Bestyrelsen er nu endelig blevet fuldtallig, idet Lars Pagh går ind og varetager kommunikationsposten. Det er dejligt med en aktiv bestyrelse, hvor alle yder en stor indsats.

Klubture
Vi havde i foråret en fantastisk klubtur i forbindelse med påskeløbene. Vi var rigtig mange afsted, og vi boede på Bulbjerghjemmet. Ved næste års påskeløb på Fanø vil vi også arrangere klubtur. Men allerede dette efterår – den sidste weekend i efterårsferien – planlægger vi at lave en klubtur til Göteborg. Vi håber, at mange vil udnytte chancen for at opleve en helt anden slags terræn. Der vil være nogle åbne løb, og vi vil formentlig selv arrangere træninger også.

Mesterskabsdeltagelse
Forårets danske mesterskaber i sprint, ultra-lang og nat er afviklet med mange medaljer til Snab. Det er selvfølgelig glædeligt, men lidt særlig opmærksomhed får klubben også, når vi er med ude i den store verden og kæmpe i de internationale mesterskaber. Vi havde håbet at Magnus ville kvalificere sig til deltagelse i WOC, men det glippede denne gang. Vi ønsker Magnus al mulig held og lykke i den fortsatte satsning – han kommer med sikkerhed stærkt tilbage. Det lykkedes derimod Morten at være med på det unge U16 hold til EYOC efter en meget lang skadesperiode. På trods af kort tid til genoptræning blev det til en 20 plads på den lange distance. Dejligt at Morten er med igen.

WOC 2020
Planlægningen af sprintverdensmesterskaberne er skudt i gang. Men det er en stor opgave og foreløbig består det meste af arbejdet i at etablere en organisation og finde funktionsledere og andre der vil yde en indsats. Nogle er fundet, men denne proces kommer til at tage lang tid. Der er blevet udsendt et spørgeskema, som mange af jer ar svaret på. I vil vende tilbage senere, og der vil sandsynligvis komme endnu et skema ud når vi kommer noget længere hen. Vi var nogle stykker der tog over til dette års VM i Estland for at lære og blive inspireret. Det er en meget stor opgave, men vi er 5 klubber og vi har forbundet i ryggen. Det bliver spændende, og vi har bestemt, at det skal være sjovt at være med som arrangør!

God sommer

Hilsen Flemming