Kom med i Stenderup Midtskov lørdag d. 25/11 - fine baner - pokaler og præmier - klubhygge - fantastisk vejr*)

Hent indbydelsen her.

Årets natklubmesterskaber blev afviklet den 9. februar med rigtig god tilslutning i den snedækkede Hansted Skov nord for Horsens. Klubmestre blev:
H/D-12: Axel Örnhagen Jørgensen, D13-16: Eva Örnhagen Jørgensen, H13-16: Jeppe Caspersen, D-sen: Ulrika Örnhagen Jørgensen, H-sen: Jesper Fenger-Grøn, D45- Kate Nielsen, H45- Michael Thygesen. - Hjerteligt tillykke til natklubmestrene.

Så er juleferien forbi og vi kan se frem til årets første klubmesterskab.

Det foregår den 9. februar i Hansted skov. Henrik Dagsberg er banelægger, da løbet er en del af NightChamp. Så plejer der at være garanti for spændende baner.

Se vedhæftede indbydelse for mere info.

Så foreligger indbydelsen til Klubmesterskaberne i nat-orientering 2016. Tilmelding 4.3.

Instruktion

Startliste