De seriøse

Vores to klubmesterskaber

Der afholdes et nat- og et dagmesterskab. Disse afvikles begge ved ét løb.
Natmesterskabet afvikles normalt i februar/marts og dagmesterskabet i efteråret.

Der er en række klasser, som går lidt på tværs af de normale klasser til et B-løb. Se klasserne her. Vores løbstilmelder hjælper gerne med, at du kommer på den rigtige bane.
Kun aktive medlemmer af OK Snab kan blive klubmester.

De lidt mere sjove

Vi holder også fidus-løb i klubben, hvor snedighed og paratviden på de særeste områder er lige så vigtigt som gode ben og orienteringsteknik. Det skal ikke her nævnes, hvad præmierne er, men der er en slags præmier.

Jule(nisse)nat(fidus)løbet

Afholdes en onsdag aften i december. Man løber med pandelampe og 2 eller flere sammen. Vi slutter af med æbleskiver og pakkeleg.

Sankt Hansløbet

Dette fidusløb afholdes tæt på Sankt Hans aften. Da det ofte falder sammen med sæsonafslutning og mange andre tilbud, er løbet under nytænkning.

Sammen med OK Gorm

Vi har i en del år dystet med vores naboklub Gorm i Vejle Cup - en venskabelig og ganske uformel konkurrence, hvor ingen kan tælle ned, og alle, der gennemfører, tæller op.

Arrangementet er dog besværliggjort af, at vi ikke længere træner samme aften, og er pt på stand by.

Regler for Vejle Cup