Magnus Dewett er netop blevet udtaget til Dansk Orienteringsforbunds seniorlandshold.

Magnus har været en del af både U16- og juniorlandsholdet. I 2016 fylder Magnus 21 og bliver dermed seniorløber.

Det er på ingen måde en selvfølge, at man rykker fra junior- til seniorlandsholdet. Men Magnus er meget seriøs med sin sport, og han har igennem flere år vist rigtig lovende takter. Det er baggrunden for, at han nu får mulighed for at fortsætte sin målrettede udvikling som en del af seniorlandsholdet.

Magnus er her i efteråret flyttet til Århus, hvor han dagligt træner i Elitecenter Orientering og således er en del af elitemiljøet omkring Danmarks og nogle af verdens bedste orienteringsløbere. -Heriblandt de orienteringsløbere, der denne sommer ved VM i Skotland, gjorde Danmark til den mest vindende nation ved at vinde hele 4 guldmedaljer (ud af 9 mulige).

Magnus har i flere år modtaget støtte fra Elite Vejle. Denne støtte har for Magnus både været en værdifuld anerkendelse af hans indsats og en økonomisk hjælp til at skaffe godt udstyr og til deltagelse i træningsture til udlandet. Som internationalt satsende orienteringsløber er det nødvendigt, at man både kan løbe hurtigt og finde vej i terræner, der er helt anderledes end de danske.

Selvom Magnus nu er bosat i Århus og fra februar også er studerende, holder han fast i sine rødder i Vejle og fortsætter heldigvis med at løbe for OK Snab.