Der er masse af udfordringer til både voksne og børn på Find vej Dagen lørdag den 25. april i Søndermarksskoven i Vejle, hvor OK SNAB tilbyder introduktion til orienteringsløb. Man kan også medbringe mobilen og være med i en sjov mobilquiz.

Lørdag den 25. april får tusinder af danskere en sjov og anderledes motionsoplevelse hele 45 steder i landet. Det sker på Find vej Dagen 2015, som Dansk Orienterings-Forbund og de danske orienteringsklubber står bag i samarbejde med Nordea-fonden.

I Søndermarksskoven i Vejle er OK SNAB klar til at sende alle deltagere i skoven med et par gode råd og et kort i hånden. Man kan gå eller løbe, og man kan følges ad eller være alene. Arrangementet foregår fra Skovelegepladsen, og der er parkering ved Søndermarkshallen, hvorfra der er afmærkning til legepladsen. Der er start fra kl. 14-15.
Efter turen i skoven er der diplomer til børn og frugt og saft til alle. Derudover giver klubben garanti for masser frisk luft og motion på dagen. Det er gratis at deltage, og tilmelding sker ved start.
I de følgende uger er der mulighed for at deltage i 3 introduktionsarrangementer hos OK SNAB i deres klubhus på Helligkildevej 2 i Vejle. Det foregår på onsdage kl.17.45 med start 29/5.

Find vej Dagen bygger på natur- og motionstilbuddet Find vej i Danmark, der hvert år introducerer mange danskere til idrætsgrenen orienteringsløb. Der er over 200 gratis orienteringskort til download.
I år har Find vej Dagen særligt fokus på mobilen, da Find vej i Danmark nu har fået mobilquizzer, mobilvenlig hjemmeside, tur-app’s mv. På Find vej Dagen 2015 kan man deltage i en mobilquiz, hvis man har sin smartphone med. Der udloddes en iPhone 6 blandt deltagerne i quizzen.

Ud over en iPhone i mobilquizzen trækker Løberen og Dayz Resorts lod om fire familieophold a 2.500 kr. til Dayz Resorts blandt alle deltagere på Find vej Dagen. OK SNAB har også en lokal præmie til børnene.

”I OK SNAB glæder vi os til for fjerde gang at sende en masse glade deltagere af sted på Find vej Dagen”, siger Kate Nielsen, der er koordinator for årets arrangement. ”Find vej Dagen er blevet en tradition i OK SNAB og har givet os mulighed for at møde en masse mennesker og introducere dem til orienteringsløb. Vi nyder at dele glæden for vores sport med andre, og at opleve at mange kommer igen”.
For dem som har lyst til at finde flere poster, er der rigtig gode muligheder. Henrik Jensen, formand for OK SNAB fortæller, at klubben har faste poster i både Nørreskoven og Søndermarksskoven, og at man som noget nyt i år bruge sin mobiltelefon på de faste poster, hvor der er indlagt en quiz. Du kan læse mere om Find vej Dagen og om de faste poster i skovene omkring Vejle på www.findvejdagen.dk eller www.ok-snab.dk
 

Kontaktperson for pressen:
Kate Nielsen. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og tlf. 3033-8015