Ved søndagens forårsdyst i COWI-ligaen mellem orienteringsklubberne i Region Syddanmark sikrede OK Snab sig en sikker 2. plads i 1. division.

Dysten blev afholdt lidt syd for Ribe i Sdr. Farup og Vester Vedsted Bjergplantager, der er vestjyske nåletræsplantager med mindre områder med indlandsklitter. Haderslev Orienteringsklub var værter og havde sørget for et velfungerende stævne med gode og udfordrende baner.

De seneste 3 år har OK Snab vundet denne holdkonkurrence, der afvikles med en forårs- og en efterårsdyst.
Søndag vandt OK Snab over Odense Orienteringsklub og OK Gorm fra Jelling. Dagens vinder var Kolding OK, der stillede med væsentligt flere løbere end OK Snab, hvilket har stor betydning for at dække alle sværhedsgrader og aldersklasser.

Koncentrationen var dog høj og benene hurtige hos rigtig mange Snab-løbere, og der blev leveret gode præstationer af mange af klubbens medlemmer. En særlig flot præstation blev leveret af landsholdsløber Magnus Dewett, der vandt den længste herrebane.

Anden og sidste dyst afvikles første søndag i september - kun 1 uge inden at netop OK Snab og Kolding OK i fællesskab afholder Danmarksmesterskab i orienteringsløb i disciplinerne stafet og langdistance. Det bliver spændende at se, om klubberne får tid til begge arrangementer, eller der efter 2. dyst er vendt op og ned på forårets resultater.

- Ovenstående er sendt til Vejle Amts Folkeblad. Det fremhævede blev bragt i VAF 9.4. side 4 under overskriften "Orienteringsfolk fandt en andenplads".

Til Ugeavisen er desuden fortalt om følgende flotte præstationer:

Thomas Blok, der vandt H-16, Morten Örnhagen Jørgensen, der vandt H-14 og Jeppe Caspersen, der vandt H-12. Blandt pigerne skal særligt fremhæves Amanda Isaksen, Rikke Rasmussen og Eva Jørgensen, der leverede absolut godkendte præstationer i hhv D-16, D-14 og D-12.

Og at : I april måned kan man prøve orienteringsløb hos OK Snab onsdag kl 17:45 fra Vejle Atletikstadion.