I weekenden blev der afholdt Danmarksmesterskaber i Stafet-orientering og Danmarksmesterskaber i Lang individuel orientering.

Ved søndagens Danmarksmesterskaber i Lang orientering i Gyttegård Plantage syd for Billund præsterede SNAB's ungdomsløbere flere flotte resultater.

I den afvekslende plantage, der består af både ung og gammel granskov, en smule fyrreskov, åbne heder med indlandsklitter og flere små og større moser, viste de unge SNAB'ere, at de hører til blandt landets bedste.

 

 

 

Det blev således til nok et Danmarksmesterskab til stortalentet Morten Örnhagen Jørgensen i klassen H-12. Den 10 årige Morten henviste nok engang de noget ældre konkurrenter til sekundære placeringer.

 

 

 

I klassen H-14 sikrede en af klubbens andre store talenter Jens Christian Gammeljord SNAB en sølvmedalje.

 

 

 

 

I klassen H-16 blev det til bronze til Magnus Dewett. Magnus kan se tilbage på en vellykket sæson, hvor det er blevet til 6 DM-medaljer, én i samtlige discipliner.

 

Herudover blev til flere flotte top 10 placeringer til SNAB's unge talenter:

I klassen D-20 blev Josephine Dewett nummer 4 og Cæcilie Christoffersen nummer 6.

I klassen D-12 blev Amanda Isaksen nummer 10.

I klassen D-10 blev Eva Örnhagen Jørgensen nummer 4 og Rikke Rasmussen nummer 9.

I klassen H-16 blev Viktor Gammeljord nummer 8.

I klassen H-18 blev Kristian Blok nummer 10.

 

 

Ved lørdagens Danmarksmesterskaber i Stafet-orientering i Vrøgum Plantage ved Oksbøl blev det til bronzemedaljer i klassen H-16 til Magnus Dewett, Morten Schou og Viktor Gammeljord.