SNAB's unge løbere måtte i weekenden køre temmelig langt for at deltage i Danmarks-mesterskaberne på mellemdistancen. Løbet foregik nemlig på Sjælland og helt oppe ved Hillerød. Der skulle løbes i Grønholt Hegn. Skoven er en blandingsskov, der hovedsagelig består af løvtræer med mindre områder af nåletræer. Da skoven ikke ligger umiddelbart op af større byområder, er stibilledet knapt så veludviklet som normalt i Nordsjælland.
Dette ukendte sjællandske terræn, samt et forfærdeligt uvejr, var ingen hindring for SNAB's dygtige unge løbere, hvor det blev til 3 medaljer – en af hver slags – derudover blev det til 6 fornemme top 10 placeringer til SNAB'erne.

Morten Örnhagen Jørgensen blev suveræn Danmarksmester i klassen H-12, skønt han først fra næste år er gammel nok til, at skulle løbe i denne klasse. På samme bane blev Victor Kristensen nummer 5.

Mortens lillesøster, den kun 8 årige Eva Örnhagen Jørgensen var næsten lige så overbevisende som storebror. Eva sikrede sig, trods sin unge alder, næsten sensationelt sølvmedalje i klassen D-10.

Den sidste medalje til SNAB's ungdom, blev ikke uventet høstet af klubbens U-16 landsholdsløber Magnus Dewett. Trods et ikke fejlfrit løb, kunne Magnus fortjent lade sig hylde som bronzemedaljetager i klassen. I samme klasse blev Morten Schou nummer 10.

De øvrige topresultater blev sikret af:

Amanda Isaksen der blev nummer 6 i klassen D-12.
Josephine Dewett Kristensen der blev nummer 7 i klassen D-20
Felix Isaksen der blev nummer 10 i klassen H-10
Jens Christian Gammeljord der blev nummer 9 i klassen H-14