SNAB’s ungdomsløbere var flot repræsenteret ved årets Kredsungsdomsmatch.

De lokale orienteringsklubber SNAB og GORM stod i år for en af årets største begivenheder for Danmark’s dygtigste unge orienteringsløbere.

Kredsungdomsmatchen er en weekendkonkurrence mellem Dansk Orienteringsforbunds 3 kredse, hvor hver kreds må stille med 60 løbere fordelt på 10 forskellige klasser.


Orienteringsklubben SNAB var overordentlig stærkt repræsenteret, idet SNAB havde fået udtaget følgende 11 dygtige ungdomsløbere:

Kristian Blok    i     klassen     H 17-18
Oliver Isaksen     -    -    H 17-18
Magnus Dewett    -    -    H 17-18
Viktor Gammeljord    -    -    H 15-16
Morten Schou    -    -    H 15-16
Jens Chr. Gammeljord    -    -    H 13-14
Thomas Blok    -    -    H 13-14
Victor Kristensen    -    -    H 11-12
Casper Thygesen    -    -    H 11-12
Josephine Kristensen    -    -    D 19-20
Amanda Isaksen    -    -    D 11-12

Både lørdag den 14. maj og søndag den 15. maj skulle løberne konkurrere i Frederikshåb Plantage syd for Billund. Plantagen består af indlandsklitter med et detaljeret kurvebillede og er primært bevokset med nåleskov. Der var således lagt op til en weekend med konkurrencer i et svært og spændende terræn.

Alle SNAB’s unge løbere klarede sig fint i skoven. To af SNAB's løbere skilte sig dog ud fra de øvrige, nemlig Jens C. Gammeljord og Magnus Dewett.

Jens C. Gammeljord løb en rigtig flot 3 plads hjem i klassen H 13-14. Det bliver spændende at følge ham til næste år og se om det lykkes ham at gøre Magnus Dewett kunsten efter og blive en del af U16-landsholdet.

Netop U-16 landsholdsløber Magnus Dewett  var til Kredsungdomsmatchen rykket op i klassen H 17-18 for at styrke Sydkredsens hold. Magnus Dewett løber til dagligt i klassen H 15-16. Magnus tog imod udfordringen og løb en imponerende 4 plads hjem i klassen – kun 1 sølle sekund skilte ham fra en podieplacering. Magnus henviste i øvrigt en af Dansk Orienteringsforbunds junioreliteløbere til 5. pladsen. 

Søndag den 15. maj blev der afviklet 5 mands-stafet. Her fortsatte Magnus Dewett de gode takter og sikrede sig sammen med lillebror Victor Kristensen og de øvrige 3 løbere på holdet 3 pladsen i konkurrencen. Storesøster Josephine Dewett Kristensen var også med helt fremme, og løb på sidste turen hendes hold ind på en flot 4. plads i den samlede konkurrence.