Fællesspisning

Plan for madlavning til trænings-aftener fra Klubhuset

Når vi træner fra klubhuset, er der fællesspisning bagefter. Kokkeopgaven går på skift mellem de, der plejer at spise med. Maden er klar fra kl 18.45.

Der bliver lavet almindelig sund hverdagsmad. Prisen er 20 kr pr person (over 3 år). Der er ikke tilmelding til spisningen.

Kokkehold Efterår 2022

10.08.22 D.Rosenvinge
24.08.22 Henrik og Lars Simmelkjær, Villy Kjeldsen
14.09.22 fam. Skovgaard Knudsen, Kate Nielsen, fam. Lykkebak, fam.Woller Skovdal
5.10.22 Helle Pedersen, Fam. Birkelund
12.10.22 fam. Sønderby, fam. Franck

Kokke- /køkkenholdets opgave er at:

• forberede mad til de sultne klubkammerater
  • stille glas, vandkander og service frem
  • vaske op efter maden og feje gulvet i spiselokalet
  • bære skraldeposer ned (brug ikke containeren til pap).

Beregn mad til ca. 100 sultne løbere. Det er meget mad på et almindeligt komfur, så gør det helt enkelt. Nogle gange kan det også være en fordel at have forberedt noget af maden i forvejen.
Mangler du inspiration til menuen, eller er du i tvivl om, hvor meget der skal købes ind - så kig under "opskrifter", bemærk at nogen af opskrifterne er til færre end vi normalt er.

Udlæg afregnes med Dorthe Rosenvinge. Hvis I har spørgsmål, kontakt ligeledes Dorthe (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 61300402)

Vi er ofte rigtig mange til spisning. Vi vil derfor opfordre til, at man tænker på, at der skal være mad til alle, bl.a. ved:
- ikke at tage mere end man kan spise,
- vente med at tage en ekstra portion, til man er sikker på, at der er nok til alle,
- samt hjælpe mindre børn med at tage mad, så der ikke skal smides for meget mad ud :)

Irene Gammeljord har sendt nedenstående lille fortælling om et køkkenholds udfordringer til fællesspisning i klubhuset. Læs den, til glæde og inspiration - og som reminder om, at vi har et fælles ansvar for, at vores gode fællesspisning skal blive ved med at fungere :)

"Jeg havde den store fornøjelse, sammen med tre medkokke, at lave mad for klubben den 1. maj. - Steen, Mads (hvis datter løber i klubben) og naturligvis Peter.

Pr. mail afstemte vi slagets gang, dvs. menu og mødetid i køkkenet. Jeg er normalt lidt svær at skræmme, men vi planlagde at lave mad til 90 personer, hvilket gav lidt sommerfugle i maven mht. komfur og øvrig køkkenkapacitet. Jeg startede med en Bilka-sprint på 20 minutter, inkl. parkering og pakning, så det føltes som en god start. 😊