Fællesspisning

Plan for madlavning til trænings-aftener fra Klubhuset

Når vi træner fra klubhuset, er der fællesspisning bagefter. Kokkeopgaven går på skift mellem de, der plejer at spise med. Maden er klar fra kl 18.30.

Der bliver lavet almindelig sund hverdagsmad. Prisen er 20 kr pr person (over 3 år). Der er ikke tilmelding til spisningen.

Køkken-holdene er store i dette efterår, så hver familie behøver ikke stille med mere end én person. Et enkelt afbud burde også kunne rummes.

Dato  Kokke / Køkkenhold
 11.08.21

Dorthe Rosenvinge, Lisbeth Bulig, Rasmus Balslev, Bettina Lehrman, Louise Woller Skovdal

25.08.21

Fam. Kjær Nordstrøm, Fam. Henningsen, Fam, Sigsgaard/Lauritsen, Fam. Westergaard/Ahlers, Inge Jensen, Fam. til Christian Vittarp

22.09.21

Peter Kolstrup Hansen, Fam. Birkelund, Fam. Svinth Kongsgaard, Fam. Eskildsen/Gjesing Jepsen

06.10.2021

Fam. Lindorf, Fam. Grundtvig Jensen, Fam. Oversøe Hansen, Fam. Dupont, Fam. Lohse-Hansen, Torben Sørensen

13.10.2021

Fam. Hermann, Fam. Kall, Fam. Lykkebak Larsen, Fam. Risbjerg Nørregaard, Fam. Noer/Hamborg

Kokke- /køkkenholdets opgave er at:

• forberede mad til de sultne klubkammerater
  • stille glas, vandkander og service frem (og evt. øse op)
  • vaske op efter maden og feje gulvet i spiselokalet
  • bære skraldeposer ned (brug ikke containeren til pap).

Beregn mad til ca. 100 sultne løbere. Det er meget mad på et almindeligt komfur, så gør det helt enkelt. Nogle gange kan det også være en fordel at have forberedt noget af maden i forvejen.
Mangler du inspiration til menuen, eller er du i tvivl om, hvor meget der skal købes ind - så kig under "opskrifter", bemærk at nogen af opskrifterne er til færre end vi normalt er.

Udlæg afregnes med Dorthe Rosenvinge. Hvis I har spørgsmål, kontakt ligeledes Dorthe (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 61300402)

Vi er ofte rigtig mange til spisning. Vi vil derfor opfordre til, at man tænker på, at der skal være mad til alle, bl.a. ved:
- ikke at tage mere end man kan spise,
- vente med at tage en ekstra portion, til man er sikker på, at der er nok til alle,
- samt hjælpe mindre børn med at tage mad, så der ikke skal smides for meget mad ud :)

Irene Gammeljord har sendt nedenstående lille fortælling om et køkkenholds udfordringer til fællesspisning i klubhuset. Læs den, til glæde og inspiration - og som reminder om, at vi har et fælles ansvar for, at vores gode fællesspisning skal blive ved med at fungere :)

"Jeg havde den store fornøjelse, sammen med tre medkokke, at lave mad for klubben den 1. maj. - Steen, Mads (hvis datter løber i klubben) og naturligvis Peter.

Pr. mail afstemte vi slagets gang, dvs. menu og mødetid i køkkenet. Jeg er normalt lidt svær at skræmme, men vi planlagde at lave mad til 90 personer, hvilket gav lidt sommerfugle i maven mht. komfur og øvrig køkkenkapacitet. Jeg startede med en Bilka-sprint på 20 minutter, inkl. parkering og pakning, så det føltes som en god start. 😊

- også kaldet kokkelisten:

Onsdag d. 3. april Fam. Ahlers/Westergaard, Peter Kolstrup Hansen, Jesper Høyer
Onsdag d. 10. april Fam. Uhlemann, fam. Hovgaard
Onsdag d. 1. maj Fam Gammeljord, Steen Schelle Jensen, Mads Søgaard Christensen
Onsdag d. 15. maj Fam. Lyders Gade, fam. Toftager, Christian Rømer
Onsdag d. 5. juni Fam. Kaysen Thomsen, Villy Kjeldsen, Ole Nielsen
Onsdag d. 19. juni Fam. Staun/Lund, fam. Lykkebak, Lars Jakobsen
Onsdag d. 21. august Fam. Lundegaard, Charlotte Angel Christensen, Lilly Falsig
Onsdag d. 11. sept. Fam. Balslev Pedersen, Helle Pedersen, Louise Gjørup
Onsdag d. 2. okt. Fam. Edvardsen, fam. Majlund Thomsen
onsdag d. 9. okt. Afslutning, pizza, ingen kokke :)

Når vi træner fra klubhuset, er der fællesspisning bagefter. Kokkeopgaven går på skift mellem de, der plejer at spise med. Maden er klar fra kl 19, og trænerne beder om, at den ikke sættes frem før.

Der er ikke tilmelding til spisningen.

- ikke at tage mere end man kan spise,

For kokkene:

Opgaven omfatter madlavning og rengøring af køkken, slut-aftørring af bordene, fjernelse af de værste madrester fra gulvene + at bære affaldssækken ned i containeren til brændbart affald ved vestgavlen (brug ikke containeren til pap). Sæt ikke al maden ind på én gang. Sørg for at der også er mad til de sidste/postindsamlerne.

Mangler du inspiration til menuen, eller er du i tvivl om, hvor meget der skal købes ind - så kig under "opskrifter", bemærk at nogen af opskrifterne er til færre end vi normalt er.

Forældre til små børn, der ikke deltager i træningen, kan efter aftale med kokken evt hente mad i køkkenet før kl 19.