Snab's opslagstavle

Køb og salg - kørelejlighed - osv. Ikke nødvendigvis om O-løb.

Log på for at lave opslag. Du skal bruge et password, og huske at følge de gældende regler - klik her.

Find-vej-dagen afholdes lørdag d. 5. maj i Nørreskoven. Mødested er vores klubhus, Vejle Atletikstadion.

Formålet med Find-vej-dagen er at præsentere orienteringsløb for børn og voksne, som ikke har erfaring med sporten. Nogle af vores gæster på Find-vej-dagen vil efterfølgende komme i klubben for at få lidt mere erfaring med O-løb, og nogen bliver måske nye medlemmer.

For at det bliver sjovt at besøge OK SNAB den 5. maj, skal der være nogle medlemmer til at give liv og en god stemning. Derfor inviteres alle vores medlemmer til at deltage i Find-vej-dagen i Nørreskoven - og det koster ikke noget!

Formand for EliteVejle, Per Olesen stopper med udgangen af februar. Elitekoordinator Peter Ginnerskov stopper pr 1. februar, ny elitekoordinator er Ane Kirstine Knudsen.

Mange tak til Jer alle for afvikling af et super godt Vejle stafet 2014.

Der var mange positive ord fra de cirka 230 deltagere, som netop I har givet en rigtig god samlet oplevelse. Løbernes første møde med stævnet var med PARKERINGEN ved Uffe og Rie. De erfarede tidligt på egen krop/bil at stævnelederen i instruktionen velment havde guidet publikum til en lidt anden adresse. Men det fik de hurtigt rådet bod på med skiltning og fik guidet alle godt ind til P og videre til stævnepladsen.

200 g. smør
200 g. sukker
3 æggeblommer
175 g. mel
2 tsk. bagepulver
1 dl. kakao
2 dl. mælk

Det hele røres sammen.
3 æggehvider piskes stive, og vendes i dejen.
Bages ved 175 grader i 35 min. midt i ovnen.
- Kagen blev rost meget.

Se billede:

Efter løbet i Kærgård mangler Casper Thygesen et par SNAB-løbebukser i str. XS samt et par lange sorte løbe-underbukser. Er de muligvis havnet i den forkerte taske?

Kontakt venligst Michael, hvis du ved hvor de er, mobil 30892041.