Malin Agervig Kristiansson er udtaget til Elitegruppen, og Ida Agervig Kristiansson og Linus Agervig Kristiansson er begge udtaget til Udviklingsgruppen.
Hjerteligt tillykke med udtagelsen til jer alle 3.

Ida, der bliver seniorløber i 2020, og juniorløberne Malin og Linus bor i Trollhättan og er derfor ikke med til onsdagstræning i Snab. Men på stævnepladser i weekenderne er de 3 ofte en aktiv del af Snab-lejren, ligesom de i årets løb hyppigt har hentet DM-medaljer.


I oktober 2018 var vi en større flok Snab'ere, der tog imod familien Kristianssons invitation og var på en rigtig skøn klubtur til Trollhättan, hvor vi blev udfordret i spændende svensk terræn. 

Ud over Snab-dragten har de alle 3 løbet i landsholds-dragt i 2019: alle 3 var med til JEC (Junior European Cup) sidst i september. Og Malin og Linus var med til Ungdoms-EM (EYOC) sidst i juni, hvor Malin vandt en meget sikker guldmedalje på stafetten.

Læs mere om landsholdsudtagelser på do-f.dk.


Fra 2020 er landsholdsstrukturen ændret.
De dygtigste seniorer udtages til Verdensklassegruppen, der arbejder målrettet mod at skabe topresultater til VM og EM.
Fra 19 år kan løbere udtages til Elitegruppen, der dels arbejder med udvikling, dels arbejder mod at præstere - for juniorenes vedkommende ved Junior-VM og for seniorerne f.eks. ved World Cup.
Udviklingsgruppen er også for løbere på 19 år eller ældre, her er fokus som navnet antyder på udvikling - fra et allerede højt niveau.
Læs evt mere på do-f.dk.