Godt 50 Snab-ere fik WOC2020-tøj i starten af sommerferien (nogen det hele, nogen kun noget). Tøjet blev luftet til Veteran-VM i Nordsjælland og til sommerferie-løb i Danmark og især i udlandet - for at skabe opmærksomhed om vores VM om 2 år.
Næste tøj-levering forventer vi midt i september. Jeg har været bestillinger og tøjposer igennem og har haft held med nogle match. Så på onsdag, eller ved anden lejlighed, kommer jeg med lidt tøj til de, der var heldige.

Næsten 100 Snab-ere har bestilt tøj, og i de 5 VM-klubber er vi i alt tæt på 300 bestillinger.

For de, der ikke længere har mailen om prøvning mm: Tøjet betales til reg.nr. 9385, kontonr. 1110076912.
150 kr for et marketingsæt (o-shirt, singlet og buff) og 200 kr for en jakke.

Tøjet kan stadig bestilles via dette nye link.

Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er i tvivl om noget - eller kom og spørg mig.