Magnus Dewett var i sidste uge med til at repræsentere Danmark ved EM i orienteringsløb i Ticino, Schweiz.
Individuelt stillede Magnus til start på sprint og mellemdistance. I begge discipliner var Magnus blandt de godt 50 ud af ca. 120 løbere, der kvalificerede sig til finalen, hvilket i sig selv er en godkendt præstation for så ung en seniorløber.

I sprintfinalen sikrede Magnus sig en 25. plads. Han løb den 4,1 km lange bane med 27 poster på 16:02, 1:18 efter vinderne.
På mellemdistancen opnåede Magnus en 33. plads i et terræn, der ligner en alpin udgave af Skrædderbakken. 5,4 km, 19 poster, 300 højdemeter på 42:38, godt 8 min. efter vinderen.
I begge discipliner var Magnus den bedst placerede dansker.

Magnus løb desuden 2. turen i stafetten, hvor han sammen med Tue Lassen og Søren Bobach opnåede en 13. plads. Kun 1 hold fra hvert land kan opnå placering. Magnus løb sin tur på 42:03 og brugte godt 4 min mere end den 8 år ældre Magne Dæhli, der løb 2. tur for det vindende norske hold.

Det er imponerende så godt og stabilt Magnus præsterede ved dette EM, og det er en fornøjelse at se, hvordan Magnus’ super målrettede indsats giver resultater og en meget stabil udvikling.

Der blev i alt dystet i 5 discipliner. Det danske kvindestafethold sikrede Danmark en flot bronzemedalje.