I onsdags d. 10/1 var der samlet en flok friske ungdomsløbere til årets første omgang vintertræning. Der var fint fremmøde og højt humør, og nu ser vi frem til nogle sjove, hyggelige og udfordrende onsdage her i januar, februar og marts, hvor der er mulighed for at give den gas i skoven!

I onsdags bestod træningen af en gang opvarmning på atletikløbebanen, hvorefter vi løb en tur i skoven med pandelamper og sluttede af med lidt udstrækning og styrketræning i klubhuset (bl.a. voksne mod børn: hvem kunne holde "planken" i længst tid!).

De fremmødte ungdomsløbere har mod på mere, og på onsdag laver Lone et stjerneløb med refleksposter. Der vil være både lette og svære poster og udfordringer til alle de ungdomsløbere, der har lyst. Måske også nogle af de ældste ungdomsløbere, der ellers havde styrketrænet i klubhuset (som man kunne se på Kajs opslag på vores interne facebook-gruppe (kun medlemmer): https://www.facebook.com/groups/1125012844293723/).

Find vintertræningstøjet, pandelampen og det gode humør frem - så er der garanteret sjove udfordringer og hyggeligt samvær i klubhuset. (Husk at der er mulighed for bad bagefter, så du kan komme ren og velduftende hjem).